Günaydınnnnnn Günadyınnnnnnnn
iyi tatiller kızlar
İstanbul da hava çok güzel güneş var evde durmayın çıkın çıkın dolaşın yürüyün...
Çakıl evde mi kayboldu ????
genel bir temizlik yaptığında bulursun eger evdeyse tabiii.....
Bende bi kere kaybetmiştim evin içinde hiç tahmin etmediğim bi yerde buldum tam kaybettim sanırım yok derken...
günaydn canm sana ii tatller ben calşyrm daha öglye kadar allhtan ama aksama mısfrım var gezemıcem havada süper burda güneş cok güsel eve gıdıp hazlık yapmm lazm yemklı misafir
günaydn canm sana ii tatller ben calşyrm daha öglye kadar allhtan ama aksama mısfrım var gezemıcem havada süper burda güneş cok güsel eve gıdıp hazlık yapmm lazm yemklı misafir
Günaydın
bol güneşli neşeli günler sizlerin olsun :)
herkese günaydınnopuyorumnanaktan
kızlar tayinim çıktı ,nasıl taşıncam şimdi bu halde((
strese girdim yaaa:1no2:
kızlar bana küstünüz mü senağlama
NEDEN BÖYLE Bİ DUYGUYA KAPILDIN Kİ?:tomato:
çalışmak çok güzel keşke bende çalışsaydım....evde durmak daha sıkıcı emin ol.
Misafir bereket demek canım bu akşam evin bereketlenicek böyle düşün..
çok bişey hazırlayıp kendini yorma ana yemek çorba salata çayın yanınada bişey yap ( börek , kek gibi ) yeterli sonuçta hamilesin ve çalışıyosun yogunsun güler yüzünü de eksik etme bence tamam...
Düşünme artık a.s.a.s.a.s.a.s.
bilmiyorum ki canımstres oldum işte her yerime sancı girdiamann neyi stres yapıyon ki
yeni yerler yeni insanlar görcen
bence çok güzel bişey
taşınma işinide zaten birileri halleder neden yanımızda bize yardım için :))
:lepi:
nakliyelere güvenemiyorum esm_ckr..geçen taşınmada kırmışlarda baya bi eşyamı sigortalı olmasına rağmen..bi temizlikcim var onu cağırcam bide annem var..ama ben rahat duramıyorum ruhum rahat etmiyoo..illa bi şeyler kaldıracam toplayacam..aman aman doğur sora taşın bencesanada günaydın stres yapma bir bakmışsınki taşınmıssın hem hamileyken taşınmak daha güzel sana bir iş düşmüyor evden eve nakliyatlarla anlaş topluyorlar ındırıolar yerleştiriyolar sen sıkma canını bende aileme uzak oturuyorum şimdi ev alıcaz bakıoruz inşallah bulursak bizde taşınacaz ev bulalımda taşınması kolay diyorum bende opuyorumnanaktan
hayırlı olsun esra,nerden nereye gidiyorsun şimdi ??
stres yapma lütfen, b,r çırpıda hallolur inşallah.
nakliyelere güvenemiyorum esm_ckr..geçen taşınmada kırmışlarda baya bi eşyamı sigortalı olmasına rağmen..bi temizlikcim var onu cağırcam bide annem var..ama ben rahat duramıyorum ruhum rahat etmiyoo..illa bi şeyler kaldıracam toplayacam..aman aman doğur sora taşın benceDd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?