2010 Temmuz Anneleri : )

evet yaa bizim fot. mak kayboldu sanrırım bulamıyoruz gobığımıde bebeğimin eşyalarınıda koyamıyorumm

Çakıl evde mi kayboldu ????

genel bir temizlik yaptığında bulursun eger evdeyse tabiii.....

Bende bi kere kaybetmiştim evin içinde hiç tahmin etmediğim bi yerde buldum tam kaybettim sanırım yok derken...

Günaydınnnnnn Günadyınnnnnnnn
iyi tatiller kızlar

İstanbul da hava çok güzel güneş var evde durmayın çıkın çıkın dolaşın yürüyün...

günaydn canm sana ii tatller ben calşyrm daha öglye kadar allhtan ama aksama mısfrım var gezemıcem havada süper burda güneş cok güsel eve gıdıp hazlık yapmm lazm yemklı misafir

Çakıl evde mi kayboldu ????

genel bir temizlik yaptığında bulursun eger evdeyse tabiii.....

Bende bi kere kaybetmiştim evin içinde hiç tahmin etmediğim bi yerde buldum tam kaybettim sanırım yok derken...

umarım bulurum canım nerde olduğunu bilemiyorum boshayallersmile
günaydn canm sana ii tatller ben calşyrm daha öglye kadar allhtan ama aksama mısfrım var gezemıcem havada süper burda güneş cok güsel eve gıdıp hazlık yapmm lazm yemklı misafir

canım yaa hamile kadına yemekli misafir çok zor yaa bende kalabalığa alıştım evime geçtim buyuk boşluktayım gelen gidien yokk sıkılıorumm komşuda yok doğru durust hepsi çalışan kımseyle samımı olmuolar çok sıkılıorum alsanaalsanasmile

Çalışmak çok güzel keşke bende çalışsaydım....evde durmak daha sıkıcı emin ol.
Misafir bereket demek canım bu akşam evin bereketlenicek böyle düşün..
çok bişey hazırlayıp kendini yorma ana yemek çorba salata çayın yanınada bişey yap ( börek , kek gibi ) yeterli sonuçta hamilesin ve çalışıyosun yogunsun güler yüzünü de eksik etme bence tamam...

Düşünme artık a.s.a.s.a.s.a.s.

Günaydın
bol güneşli neşeli günler sizlerin olsun :)

herkese günaydınnopuyorumnanaktan

kızlar tayinim çıktı ,nasıl taşıncam şimdi bu halde((

strese girdim yaaa:1no2:

amann neyi stres yapıyon ki
yeni yerler yeni insanlar görcen
bence çok güzel bişey
taşınma işinide zaten birileri halleder neden yanımızda bize yardım için :))
:lepi:

sanada günaydın stres yapma bir bakmışsınki taşınmıssın hem hamileyken taşınmak daha güzel sana bir iş düşmüyor evden eve nakliyatlarla anlaş topluyorlar ındırıolar yerleştiriyolar sen sıkma canını bende aileme uzak oturuyorum şimdi ev alıcaz bakıoruz inşallah bulursak bizde taşınacaz ev bulalımda taşınması kolay diyorum bende opuyorumnanaktan

kıslarrr ben akşam 6 ya kadar çalışıyorum ve çok uykum varrrr ((

misafir bekarlık arkdsm eşi ve minik sarı kızı cnm tatlı bişey cımcıme işte daha eve gıtcm temzlcm evı yemege bslcm pazara gitcm yetistirrmiyim dye telaşlyım

amann neyi stres yapıyon ki
yeni yerler yeni insanlar görcen
bence çok güzel bişey
taşınma işinide zaten birileri halleder neden yanımızda bize yardım için :))
:lepi:
bilmiyorum ki canımstres oldum işte her yerime sancı girdi( taşınmaktan nefret ederim..bi ev almak farz oldu artık :ecrin_bebek:
nakliyelere güvenemiyorum esm_ckr..geçen taşınmada kırmışlarda baya bi eşyamı sigortalı olmasına rağmen..bi temizlikcim var onu cağırcam bide annem var..ama ben rahat duramıyorum ruhum rahat etmiyoo..illa bi şeyler kaldıracam toplayacam..aman aman doğur sora taşın bence Dd

hayırlı olsun esra,nerden nereye gidiyorsun şimdi ??

stres yapma lütfen, b,r çırpıda hallolur inşallah
.

canım ankaranın uzak ilçesindeydim,ank merkeze gidiyorum
inş dediğin gibi olur snbaharcımopuyorumnanaktan

ne kadar güzel bir hava var, çıkıp hepinizin yerine gezmek isterdim ama bende gezemem ki, çünkü yanımda kimse yok , tek gezince olmuyor. bende hiç çıkmam sanırım bugün.

ben aileme yakın olamm lazım bebğime bakcakları için mecburen taşınmm lazım canım bende gecen taşınmmda evden eve nakliyatla anlaştım inan tek çizik bile oluşmadı maşallah diyim aynı firmayla anlaşıcam allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…