2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar sanırım ben yine öğrenci oluyorum . kpss ye evde çalışıyım dedim ama olmuyor. sanırım cumartesi pazar kursuna yazılcam. keşke hafta içi olsaydı ama hafta içi yokmuş.

slm kızlar aranız tetanoz aşısı ne zaman yapılacak bilen varmı .bide benim gibi cinsiyeti hala ögrenemeyen varmı

hg denz afyt olsn ögln oldu kıs ben ögle yemegımı yedım sen daha kavltımı yeni edyrsun yasık deglmi bebiş acıkmştr kıs

aynen öyle valla bizde şimdi öğlen yemeğimizi yedik
ama yarın bu saatlerde anca kahvaltı ederiz :)))

[ı]kızlar sanırım ben yine öğrenci oluyorum . Kpss ye evde çalışıyım dedim ama olmuyor. Sanırım cumartesi pazar kursuna yazılcam. Keşke hafta içi olsaydı ama hafta içi yokmuş.[/ı]

öğrencilik en güzel meslek bence :))
keşke imkanım olsa da tek işim okumak olsa

slm kızlar aranız tetanoz aşısı ne zaman yapılacak bilen varmı .bide benim gibi cinsiyeti hala ögrenemeyen varmı

slm ilk hamileliğimde 22 ci haftada vurulmuştum tam 1 ay sonra 2.ci doz unu vurmuşlardı birde bebeklerininizin doğumundan 1 yıl sonra takrardan var benim bildiğim bizim sağlık ocağındaki hemşire öle demişti ama şimdi tekrar hamileyim bana gene vururlar mı ki acep yyy vurmasınlarrakannehir eyvahedigeldismile

Günaydınnnnn Günaydınnnn
Güzel pazarlarrrrrr

Uyuyor mu herkes bende dün akşam 6 dan beri uyuyorum dün çok yorulmuş bütün akşam ve gece uyudum...

selam deniz,, herkese iyi pazarlar. nerde bu topiğin ahalisi..

boşluyor muyuz ne ? hımm yoksa haftasonu gezmeleri mi ?

gezin gezin ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…