selam arkadaşlar...
sizlere bir sorum olacak...
bebişler anne karnındayken uyurlar mı veya ne zaman uyanık olurlar?Biz uyuduğumuzda onlarda uyurlar mı? Merak ettim..siz ne dersiniz?
bebişinizin hareketlerini hıssedebılıyormusunuz
bebişinizin hareketlerini hıssedebılıyormusunuz
senin bebek kaç aylık sende varmı hareketlilik
herkese slm lar:) forumu biliyodm ama yeni üye oldum..bende temmuz anesi olacağım inş...tahmini doğum 21 temmuz...benimki 16+6 benimde annem sen nasıl hissetmiyorsun diyo sürekli karnında falan seyirme olmuyo mu diye soruyo açıkcası bu hafta bi hareketlilik hissettim ama çok gazım var ve internette bu hareketlerin gazdan dolayı olacağı yazıyooo....
günadınn annişler
çok güzel bi hafta sonu geçirdik eşimle ve bebişimle
bebeğime beşik baktık şimdiki evimiz 2 odalı olduğundan sadece beşik alıcaz bebeiş doğduktan bi kaç ay sonra taşınacağız beyaz beşiklere baktım 3 odalı eve taşınınca kolay tamamlayalım die... çok güzeldi.... sitelerede bakıcam gerçi ama ankarada çok ucuz bi bebek mağzası var tavsiye ederim pamuk prenses eryamanda dolphin de sincanda ve ulusta yerleri var sanırım... dün bikaç parça eşyada aldık bebeğime hem uxuz hemde kaliteli... beşiğede ordan baktık.. beşik+yatak+uyku seti+koruma 350 peşin 370 vadeli... ilk baktığımız yerdi tabi burası daha çoooooookkk gezicem :)))
ben cumartesi günü size yazmıştım yazım yok oldu :1shok: akannehir
neyse çıbık krakerimizden mektubunuz var :lepi:
kızlar merhabaa, bende c.tesi günü dr.a kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. OĞLUM oluyormuş. Hatta dr. yüzde bir milyon yani kesinn dedii :)).
tosunum kocaman olmuş 16 cm ve 375 gr. olmuş. biraz iri bi bebek dedi :)) herşey yolundaymış çok şükür. 3lü test içinde kan verdik salı günü alıcam sonuçları. sizlere haber vereyim dedim sevgili layd34'üm sayesinde.hepinizi kocaman öpüyoruuuumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?