2010 Temmuz Anneleri : )

selam arkadaşlar...
sizlere bir sorum olacak...
bebişler anne karnındayken uyurlar mı veya ne zaman uyanık olurlar?Biz uyuduğumuzda onlarda uyurlar mı? Merak ettim..siz ne dersiniz?

herkese slm lar:) forumu biliyodm ama yeni üye oldum..bende temmuz anesi olacağım inş...tahmini doğum 21 temmuz...benimki 16+6 benimde annem sen nasıl hissetmiyorsun diyo sürekli karnında falan seyirme olmuyo mu diye soruyo açıkcası bu hafta bi hareketlilik hissettim ama çok gazım var ve internette bu hareketlerin gazdan dolayı olacağı yazıyooo....

amann aceleye ne gerek var
nasılsa aylarca hissedicez :))
birde sakince oturup dinlemek gerekiyo bende yeni yeni hissetmeye başladım hareket ettiğini :))

içinde kelebek kanat çırpıyor gibi hissediyorsun...
bebekler anne karnında uyuyor uyanıyor ama bunu son aylarda hissedecksiniz...
her gece her sabah günün belirli saatleri hep aynı saat bebek uyanır ve hareket eder...
bunu hissedeceksiniz..
hele içerde hıçkırması daha beter bir dutgu allahım hıçkırığı kesilmeyince üzüzlüyordum.....

Kimse yok mu yafuuuuu
Gece kuşları bekçileri nerdeeeee

İlk defa bu saate kadar uyumadım ya aylardan sonraohaoldumsmile
Kuzuma atkı ve bere ördüm..
evde lila renk ip vardı ondan ördüm parlak hemde kıza uygunda erkek olursa bilemiyorum
Hediye ederim artık ihtiyacı olana...

Sabah görüşmek üzere inşallah

günadınn annişler
çok güzel bi hafta sonu geçirdik eşimle ve bebişimle
bebeğime beşik baktık şimdiki evimiz 2 odalı olduğundan sadece beşik alıcaz bebeiş doğduktan bi kaç ay sonra taşınacağız beyaz beşiklere baktım 3 odalı eve taşınınca kolay tamamlayalım die... çok güzeldi.... sitelerede bakıcam gerçi ama ankarada çok ucuz bi bebek mağzası var tavsiye ederim pamuk prenses eryamanda dolphin de sincanda ve ulusta yerleri var sanırım... dün bikaç parça eşyada aldık bebeğime hem uxuz hemde kaliteli... beşiğede ordan baktık.. beşik+yatak+uyku seti+koruma 350 peşin 370 vadeli... ilk baktığımız yerdi tabi burası daha çoooooookkk gezicem :)))

Günaydın kızlar...

Nasılsınız?

Güzel bir hafta geçiririz inşallah...

ben cumartesi günü size yazmıştım yazım yok oldu :1shok: akannehir
neyse çıbık krakerimizden mektubunuz var :lepi:

kızlar merhabaa, bende c.tesi günü dr.a kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. OĞLUM oluyormuş. Hatta dr. yüzde bir milyon yani kesinn dedii :)).
tosunum kocaman olmuş 16 cm ve 375 gr. olmuş. biraz iri bi bebek dedi :)) herşey yolundaymış çok şükür. 3lü test içinde kan verdik salı günü alıcam sonuçları. sizlere haber vereyim dedim sevgili layd34'üm sayesinde.hepinizi kocaman öpüyoruuuumm :))

Günaydın canım...

Hadi hayırlı olsun bebişinin cicileri...

Ben nerden başlıcağımı bilemiyorum. Ne yapsam?

Lady öncelikle bize bu güzel haberleri ilettiğin için çok teşekkür ederiz.:1hug:

Çubuk'cum çok mutlu oldum canım yaa kırkbin kere maşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın.

İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın tontoşunu... :Saruboceq:

günaydın capricim
bende şimdi liste yapıyorum neler almam gerekli diye.. aldıklarıma baktım hep sarı yeşil beyaz artık kendimi tutup ciniyetini öğrenen kadar bişe almıcam... 2. bebeişde düşünerek alacağım ve aldığım şeyler var
havlu sarı beyaz
polar battaniye sarı beyaz
tulum sarı beyaz
alt üst takım sarı beyaz
çoraplar
önlük
ağız mendili 15 tane filan oldu
pijama alt üst yandan bağlamalı yeşil
tırnak makası seti
burun apiratörü
çıtçıtlı badi 2 adet 0 kol 1 adet yarım kol
bunlar aldıklarım
cinsiyetini öğrenen kadar küvetini, alt açma setini, penye battaniyesini almayı düşünüyorum
penye battaniye çok önemliymiş hem yazın doğacakları için çok lazımmış..
cinsiyetini öğrenince dahaaa çoook şey almamız lazım ben biraz aceleciyim.. daha doğrusu 1 günde yapılacak bişe olarak görmüyorum sindire sindire yavaş yavaş almalıyım bebeişim ihtiyaçlarını

güzel anneler ve güzel bebişleri, herkese günaydın.. gününüz aydın olsun..
iyi bir hafta diliyorum hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…