2010 Temmuz Anneleri : )

aaaaaaaaaaaaa çubukcuuuuuuuuuuummmmm çok sevindim hayırlı olsun tebrik ederimm allah tamamına erdirsin darısı bana olsun artık öğreniyim lütfen :))

Çubukçum merhaba canımm...kaydirigubbakcemile5
Çok sevindimm senin adına çok şükür öğrenmişsin sende...Sağlığıda yerindeymiş paşanın desene...Ohh çok iyi bakmışsın annesi maaşallah sana...Neler yiyiyosun öyle bakimcokacimcoookBizde seni çok öpüyoruzz..Kendine dikkat et...a.s.​

Herkese merhabaaaaa..

Çubuk nerelerdesin sen? Çok sevindim gözün aydın maşallah tosununa..

Öperim şekerim..

Herkesee günaydınlarrr...
Güzel ,hayırlı ve mutlu bir hafta diliyorumm annişlere...
Biz iyiyiz çok şükür...Sanki bu sabah pıt pıtlarımızı duyduk...
Çok tuhaftı yaa...Sizlerde iyisinizdir umarım...
Öpüyoruz siziopuyorumnanaktan

Ben de hissediyoru kızlar bebişimi..

Minik minik kıpırdanıyor..

Çok şükür herşey yolunda bizde de.

günaydın papatya denizz h.g.
çok sevindim pıtpıtları duydun demek
c.tesi günü benim bebiş coştu maşşallah okadar nettiki anlatam süper bi duygu 1-2 haftaya kadar dahada iyi hissedicezz

arkadaşlar günaydın!!
cumartesi doktora gittik. yine her zamanki gibi o kadar garip bi pozisyondaydı ki doktor göremedi cinsiyetini. resmen top şeklindeydi, bacakları kafasının yanındaydı. ama doktor bebeğe bakarak bana kız gibi geliyor dedi. ki bence de kız, çünkü erkek olsa şimdiye gösterirdi heralde. gene kesin öğrenemedik yani. 4 lü test için kal aldı, cumartesi onun sonuçları için gittiğimde tekrar bakıcaz. ama çok şükür sağlığı yerinde. önemli olan da o zaten...

Beşiğin fiyatı çok uygunmuş, gerçi ben hiç bakmadım ama netten baktıklarıma göre fiyatı ucuz.

tombiş bir gamyoncu daha geliyor test sonucunda temiz çıkar inşallah.

wow listenin yarısı tamamlanmış galiba, ben hiç bir şey almıyorum ilk aldığım şeylerden 5 aylıkken falan giyebilecek gibi. sanırım teyzesi ve amcası bebk üzerine çalıştığı için yavaştan alıyorum ama onları sıkıştırayım en iyiside getirsenler yanı başımda olsun kısçemin eşyaları.

Yine hasta oluyor gibiyim bademciklerim tam olarak geçmedi

Canım hayyy maşallah yaa birçok şeyi almışsın.

İnanır mısın daha ben hiçbişe almadım.

İçimde hep bir kaybetme korkusu var.

Yaşadığım olumsuzlukların etkisinden kurtulamadığımı gösteriyor bu durum galiba...

çubuk tebrik ederim canım oğluşun olcakmış ne güzel maşallah bayada iyi besliyorsun demekki Allah nazarlardan saklasın canım...

muzur maşallah sen ne kadar çok şey almışsın öyle hemde daha cinsiyetini öğrenmeden:) ben hiç bişey almadım daha üstelik almaya nerden başlıyacağımıda bilmiyorum.

bende çok geç kaldım diye düşünüyodum baktığınızda okadar az şey varki aslıda
capricim bende hala kaybetme duygusu var ilkini kaybettiğim için.. ben kendimi bebeğime bişeler alarak toparlayabildim.. bu aldıklarımın çoğu daha bebiş haberi almadan aldıklarım.. o korku bende daha 5 ay sürecek...(

Ben de hissediyoru kızlar bebişimi..

Minik minik kıpırdanıyor..

Çok şükür herşey yolunda bizde de.
Bende baştan anlamıyordum ama bu sabah iyice hissettim başka bişey olamazzemuszemus

günaydın papatya denizz h.g.
çok sevindim pıtpıtları duydun demek
c.tesi günü benim bebiş coştu maşşallah okadar nettiki anlatam süper bi duygu 1-2 haftaya kadar dahada iyi hissedicezz

Saol canımm...Evet çok şükürr yaa...Ohh maaşallah senin bebişedee

Günaydınn Froyaa...Hayırlısı olsun inş..gösterir en kısa zamanda sağlığı yerinde yaa olsun...

günaydın arkadaşlar. ben ctesi doktora gittim cinsiyeti için kuvvatle muhtemel erkek dedi. ama kesin değil. haftaya birdaha çağırdı 3 lü test için.son adet tarihine göre 15+5 ama bebeğin gelişimine göre 16+2 görünüyor. listeye beni kesinleşince yazın isterseniz. bu arada gece uykusuzluğu yaşıyorum acaip. çok sinirlerim bozuluyor. allerji burun tıkanıklığı zaten perişan ediyodu bir de uykusuzluk eklendi. napacağımı şaşırdım sabah 5e kadar uyuyamadım yine. işe gelmek çok zor oluyor.

Canım allah korusun bebişlerimizii...
Bende c.tesi akşamı bir rüya gördümm ...
Çok korktum hüngür hüngür ağladımm...
Ona bişey olmasın diye okadar etkilenmişim kii...
Elim karnımda dolandım o gün hep...

Amin canım hepimizin bebişlerini yüce Rabbim korusun.:Saruboceq:

Hayırlı rüyalar olsun inşallah canım.

Demek ki benim yaşadığımı birçok kişi yaşıyor yanlız değilim...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…