ben cumartesi günü size yazmıştım yazım yok oldu :1shok: akannehir
neyse çıbık krakerimizden mektubunuz var :lepi:
kızlar merhabaa, bende c.tesi günü dr.a kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. OĞLUM oluyormuş. Hatta dr. yüzde bir milyon yani kesinn dedii :)).
tosunum kocaman olmuş 16 cm ve 375 gr. olmuş. biraz iri bi bebek dedi :)) herşey yolundaymış çok şükür. 3lü test içinde kan verdik salı günü alıcam sonuçları. sizlere haber vereyim dedim sevgili layd34'üm sayesinde.hepinizi kocaman öpüyoruuuumm :))
günadınn annişler
çok güzel bi hafta sonu geçirdik eşimle ve bebişimle
bebeğime beşik baktık şimdiki evimiz 2 odalı olduğundan sadece beşik alıcaz bebeiş doğduktan bi kaç ay sonra taşınacağız beyaz beşiklere baktım 3 odalı eve taşınınca kolay tamamlayalım die... çok güzeldi.... sitelerede bakıcam gerçi ama ankarada çok ucuz bi bebek mağzası var tavsiye ederim pamuk prenses eryamanda dolphin de sincanda ve ulusta yerleri var sanırım... dün bikaç parça eşyada aldık bebeğime hem uxuz hemde kaliteli... beşiğede ordan baktık.. beşik+yatak+uyku seti+koruma 350 peşin 370 vadeli... ilk baktığımız yerdi tabi burası daha çoooooookkk gezicem :)))
kızlar merhabaa, bende c.tesi günü dr.a kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. OĞLUM oluyormuş. Hatta dr. yüzde bir milyon yani kesinn dedii :)).
tosunum kocaman olmuş 16 cm ve 375 gr. olmuş. biraz iri bi bebek dedi :)) herşey yolundaymış çok şükür. 3lü test içinde kan verdik salı günü alıcam sonuçları. sizlere haber vereyim dedim sevgili layd34'üm sayesinde.hepinizi kocaman öpüyoruuuumm :))
günaydın capricim
bende şimdi liste yapıyorum neler almam gerekli diye.. aldıklarıma baktım hep sarı yeşil beyaz artık kendimi tutup ciniyetini öğrenen kadar bişe almıcam... 2. bebeişde düşünerek alacağım ve aldığım şeyler var
havlu sarı beyaz
polar battaniye sarı beyaz
tulum sarı beyaz
alt üst takım sarı beyaz
çoraplar
önlük
ağız mendili 15 tane filan oldu
pijama alt üst yandan bağlamalı yeşil
tırnak makası seti
burun apiratörü
çıtçıtlı badi 2 adet 0 kol 1 adet yarım kol
bunlar aldıklarım
cinsiyetini öğrenen kadar küvetini, alt açma setini, penye battaniyesini almayı düşünüyorum
penye battaniye çok önemliymiş hem yazın doğacakları için çok lazımmış..
cinsiyetini öğrenince dahaaa çoook şey almamız lazım ben biraz aceleciyim.. daha doğrusu 1 günde yapılacak bişe olarak görmüyorum sindire sindire yavaş yavaş almalıyım bebeişim ihtiyaçlarını
Beşiğin fiyatı çok uygunmuş, gerçi ben hiç bakmadım ama netten baktıklarıma göre fiyatı ucuz.
[
wow listenin yarısı tamamlanmış galiba, ben hiç bir şey almıyorum ilk aldığım şeylerden 5 aylıkken falan giyebilecek gibi. sanırım teyzesi ve amcası bebk üzerine çalıştığı için yavaştan alıyorum ama onları sıkıştırayım en iyiside getirsenler yanı başımda olsun kısçemin eşyaları.
evet canım fiyat uygun beişğin
liste kabarık gibi glebilir ama adet az canım bunlardn daha çok olmalı daha çok eksik var tabi abartmamakda lazım malum hediyeleri olacak daha:kedi:
günaydın capricim
bende şimdi liste yapıyorum neler almam gerekli diye.. aldıklarıma baktım hep sarı yeşil beyaz artık kendimi tutup ciniyetini öğrenen kadar bişe almıcam... 2. bebeişde düşünerek alacağım ve aldığım şeyler var
havlu sarı beyaz
tulum sarı beyaz
alt üst takım sarı beyaz
çoraplar
önlük
tırnak makası seti
burun apiratörü
bunlar aldıklarım
cinsiyetini öğrenen kadar küvetini, alt açma setini, penye battaniyesini almayı düşünüyorum
cinsiyetini öğrenince dahaaa çoook şey almamız lazım ben biraz aceleciyim.. daha doğrusu 1 günde yapılacak bişe olarak görmüyorum sindire sindire yavaş yavaş almalıyım bebeişim ihtiyaçlarını
günaydın capricim
havlu sarı beyaz
tulum sarı beyaz
alt üst takım sarı beyaz
çoraplar
önlük
tırnak makası seti
burun apiratörü
bunlar aldıklarım
Bende baştan anlamıyordum ama bu sabah iyice hissettim başka bişey olamazzemuszemusBen de hissediyoru kızlar bebişimi..
Minik minik kıpırdanıyor..
Çok şükür herşey yolunda bizde de.
günaydın papatya denizz h.g.
çok sevindim pıtpıtları duydun demek
c.tesi günü benim bebiş coştu maşşallah okadar nettiki anlatam süper bi duygu 1-2 haftaya kadar dahada iyi hissedicezz
arkadaşlar günaydın!!
cumartesi doktora gittik. yine her zamanki gibi o kadar garip bi pozisyondaydı ki doktor göremedi cinsiyetini. resmen top şeklindeydi, bacakları kafasının yanındaydı. ama doktor bebeğe bakarak bana kız gibi geliyor dedi. ki bence de kız, çünkü erkek olsa şimdiye gösterirdi heralde. gene kesin öğrenemedik yani. 4 lü test için kal aldı, cumartesi onun sonuçları için gittiğimde tekrar bakıcaz. ama çok şükür sağlığı yerinde. önemli olan da o zaten...
Beşiğin fiyatı çok uygunmuş, gerçi ben hiç bakmadım ama netten baktıklarıma göre fiyatı ucuz.
[
wow listenin yarısı tamamlanmış galiba, ben hiç bir şey almıyorum ilk aldığım şeylerden 5 aylıkken falan giyebilecek gibi. sanırım teyzesi ve amcası bebk üzerine çalıştığı için yavaştan alıyorum ama onları sıkıştırayım en iyiside getirsenler yanı başımda olsun kısçemin eşyaları.
evet canım fiyat uygun beişğin
liste kabarık gibi glebilir ama adet az canım bunlardn daha çok olmalı daha çok eksik var tabi abartmamakda lazım malum hediyeleri olacak daha:kedi:
hediyeler çok fazla oluyormuş herkes o yüzden çok alma diyor.
Canım hayyy maşallah yaa birçok şeyi almışsın.
İnanır mısın daha ben hiçbişe almadım.
İçimde hep bir kaybetme korkusu var.
Yaşadığım olumsuzlukların etkisinden kurtulamadığımı gösteriyor bu durum galiba...
işte bu yüzden bende 7. aydan sonra alayım diyorum ama bir yanımda al diyor bilmiyorumkismile
flower, günaydın canım geçmiş olsun. izin alsan öğlen gibi rahatsızım diye nasıl duracaksın bütün gün.
Canım hayyy maşallah yaa birçok şeyi almışsın.
İnanır mısın daha ben hiçbişe almadım.
İçimde hep bir kaybetme korkusu var.
Yaşadığım olumsuzlukların etkisinden kurtulamadığımı gösteriyor bu durum galiba...
Günaydınn Froyaa...Hayırlısı olsun inş..gösterir en kısa zamanda sağlığı yerinde yaa olsun...
hediyeler çok fazla oluyormuş herkes o yüzden çok alma diyor.
işte bu yüzden bende 7. aydan sonra alayım diyorum ama bir yanımda al diyor bilmiyorumkismile
flower, günaydın canım geçmiş olsun. izin alsan öğlen gibi rahatsızım diye nasıl duracaksın bütün gün.
yaa arada sırada böyle oluyor. çok kötü olursam eve giderim tabi. doktorla konuştum ilaç önerdi ama içmek istemiyorum. bana arada böyle oluyor uykusuzluk nöbetleri 15-20 senedir var ama hamilelikte katlanmak zor oluyoır. öncesinde bi ilaç alırdım en kötü uyurdum. gece eşime sarıldım 1 saat ağladım neden uyuyamıyorum diye. sinirlerim çok bozuk yani anlıyacağınız. neyse biraz okudum bazı arkadaşlar daha öğrenmiş cinsiyeti tebrik ederim. ben daha hiçbişey almadım 6. ay sonuna kadar da almıycam. nasılsa kardeşimin bebeğinin herşeyi bana gelecek. bir de amniyosentez sonucu çıkınca alırım diye düşünüyorum.
Canım allah korusun bebişlerimizii...
Bende c.tesi akşamı bir rüya gördümm ...
Çok korktum hüngür hüngür ağladımm...
Ona bişey olmasın diye okadar etkilenmişim kii...
Elim karnımda dolandım o gün hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?