yine geldimm kaydirigubbakcemile2
kızlaaar hepinize çok teşekkür ederimm. bebişim biraz tosun :)) maşallahı var kuzumun, yediğim yarıyor demekki. herşeyi yedim balık ve ıvır zıvır hariç. ve çok fazla yemememe rağmen kiloda alıyorum ama dr.um önemli değil haftada yarımla 1 kilo alabilirsin dedi.bu arada aslında ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ama ben hiç tatlı yemiyorum tatlı delisi olmama rağmen, hatta çikolatadan hiç hoşlanmıyorum.hep ekşi tuzlu seviyorum bu tez bende tutmadıı. haa bu arada ben çok sivilcelenmiştimm alnım, çenem, saç diplerim felaket sivilce olduu yüzümü gören şöyle bi dikkatlice gözlerini pörtletip bakıyor.dr.a sordum erkek bebek olduğu için sivilceleniyosyun dedi. bebeğin testislerinden bir hormon salgılanıyormuş oda annede sivilce yapıyormuş.saçında dökülür dedi hatta.ayrıca karnımı gören kız karnı diyodu ama erkek çıktıı kuzum. bende çin takvimi,kameri çin takvimi, deniz güneşin 9. hissi, umutlunun kan yenilemeye göre tahmini ve rus takvimi hepsi tuttu.hepinize çok teşekkür ederim kızlarr, darısı cinsiyet öğrenemeyenlerin başına inşallahh, insan cinsiyetinide öğrenince daha bi hoşuna gidiyormuşş :)) hepimizi bebeklerimizi sağlıkla ve zamanında kucaklarımıza alırız inşallahh.hepinizi çok seviyorum kızlarrrr.........
kızlar herkese günaydın.hepinize bebişlerinizle beraber güzel bir hafta diliyorum.
ama ben bayadır liyadorayı göremiyorum.umarım herkezde herşey yolundadır.pek geçmişi okuyamadım.cinsiyet öğrenen arkadaşlar var sanırım tebrik ediyorum hepsinide.allaha emanet olun.
günaydın şeker.
Liyadora banlı..
Çubuk da mı banlı?_
Ne zaman gelcekler acaba?:ecrin_bebek:
herkese tünaydınnn ben hala kendime gelemedim işyerinde uyucam nerdeyse mirmirmirmir
liyadora tekrarmı banlandı :1no2: neden peki yaa :uhm:
Valla ben banlı diye biliyorum:uhm: ama nedeninden emin değilim.:uhm:.gelir en kısa zamanda sanrıım..
Çubuk uzun zamandır yok onu bilmiyorum banlıysa ne uzun banmış bu ya..şakkıdı
TEBRK EDERIM CANM GÖZUN AYDINben cumartesi günü size yazmıştım yazım yok oldu :1shok: akannehir
neyse çıbık krakerimizden mektubunuz var :lepi:
kızlar merhabaa, bende c.tesi günü dr.a kontrole gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. OĞLUM oluyormuş. Hatta dr. yüzde bir milyon yani kesinn dedii :)).
tosunum kocaman olmuş 16 cm ve 375 gr. olmuş. biraz iri bi bebek dedi :)) herşey yolundaymış çok şükür. 3lü test içinde kan verdik salı günü alıcam sonuçları. sizlere haber vereyim dedim sevgili layd34'üm sayesinde.hepinizi kocaman öpüyoruuuumm :))
TEBRK EDERIM CANM GÖZUN AYDIN
GÜNAYDIN KISLRRR a.s. gulll+, medaa, ozofff23 (LİSTEDE GÖRÜNMYEN ARKDSŞLRADA)
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
naber kızlar ben önümüzdekı cumartesi bebegimi görmeye gidecektim ama eger kendimi dizginleyebilirsem şubatın 20 sini beklıcem hem bebegımı daha da büyümüş görücem allah izin ederse bide kesin sölerler belkı cinsiyetını bakalım sabrede bilirsem 20 sini beklıcem :hulya:
umutlu bende 13 şubatta gidecektim ama sabredemedim.. geçen cuma akşam gittim.. 15+3'te gitmiş oldum.. ama usg ye göre 16+4 tü.. akşam vakti gittiğim için enerjim düşüktü.. ne yapsam diye düşündüm.. bir ''browni'' yedim ve yarım saatte doktordaydım.. nihayet bebeğimin cinsiyetini görebildik.. kızım olacak.. kızım karnımın içinde adeta akvaryumdaki balık gibiydi.. bebeğini en yakın zamanda görmen dileğiyle..
naber kızlar ben önümüzdekı cumartesi bebegimi görmeye gidecektim ama eger kendimi dizginleyebilirsem şubatın 20 sini beklıcem hem bebegımı daha da büyümüş görücem allah izin ederse bide kesin sölerler belkı cinsiyetını bakalım sabrede bilirsem 20 sini beklıcem :hulya:
HADİ BAKALIM HAYIRLISI CANIM... BENDE GEÇEN AY ÖLE BEKLEMİŞTİM BAYA Bİ GÜNÜMDEN 1 HAFTA SONRA GİTTİM AMA DOKTOR FAZLA İNCELEMEDİ VE GÖREMEDİ DOĞAL OLARAK ÇOK SİNİR OLMUŞTUM alsanaalsanasmile BENDE ORDAN ÇIKIP BAŞKA DOKTORA GİTTİM ORDA BAKTILAR BAYAĞIDA İLGİLENDİ DOKTOR ORDA ÖĞRENDİM KIZ OLDUĞUNU HEMDE ARKASI DÖNÜKTÜ YİNE :dilcikar: KENDİ DOKTORUMDA BİRAZ İNCELESE GÖRÜRDÜ MUHAKAK UMARIM SENİN DOKTORUN İYİCE İNCELER CANIM... zemuszemus
SENNDE GÖZN AYDN CANM MAŞŞLHbenim cinsiyet belli oldu ama listeye eklenmemiş sanırım önümüzdeki hafta tekrar gidicem o zaman da kız derse ekler şulecik listeye zemuszemus
günaydın şekerim opuyorumnanaktan
SENNDE GÖZN AYDN EFİM BNDE GOFRT YEMŞTM SON GTTIGMDE HARKTLYDI BEBSM AMA COK DEGIL BISIM HANTALkaydirigubbakcemile3umutlu bende 13 şubatta gidecektim ama sabredemedim.. geçen cuma akşam gittim.. 15+3'te gitmiş oldum.. ama usg ye göre 16+4 tü.. akşam vakti gittiğim için enerjim düşüktü.. ne yapsam diye düşündüm.. bir ''browni'' yedim ve yarım saatte doktordaydım.. nihayet bebeğimin cinsiyetini görebildik.. kızım olacak.. kızım karnımın içinde adeta akvaryumdaki balık gibiydi.. bebeğini en yakın zamanda görmen dileğiyle..
bakalım cnm bi 18 haftalık olayım diyorum dayanabılecegımı sanmıyorum ama dizginleyecem kendimi inşallah cinsiyetnıde görürüm bebegimin en son 11+5 te gördüm kuzumu çokda özledim aslında off ya :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?