2010 Temmuz Anneleri : )

Merhaba kızlar... Meleklerinin cınsiyetini öğrenen tuum annelerın gözuu aydınnn... ALLAHIM saglık versın hepımızınkıne :)

Merhaba kızlar... Meleklerinin cınsiyetini öğrenen tuum annelerın gözuu aydınnn... ALLAHIM saglık versın hepımızınkıne :)

MERHABA CANIM HOŞGELDİN a.s. HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH'IM :Saruboceq:

cnm sorma nasıl özledim bilemezsin inşallah cinsiyetınıde görürüz kzım veya oglum diye severiz artık 11+5 te bacaklar açıktı ama doktor uyudugu için pozisyon alamadı zaten 2li test için gitmiştik belkı ögreniriz dedik ama zıpladı zıpladı sonra uyudu bu sefer allah izin ederse görücez melegimzin cinsiyetını

inşallah canım ama kocaman oldu artık bebişin öğrenirsin büyük ihtimalle

Magenta"]Capri, efim, gulll, hatce39, muruvvet, ozofff23, umutluuu, Zeymuran, zeynil

slm kızlar

efim, gulll, muruvvet, ozofff23, umutluuu, yase, yazgülüm.., Zeymuran, zeynil selammmm güzel anne adayları
yarın bebeğimi görmeye gitcezz çok heyecanlıyım
inşallah cinsiyeti de öğrenirizboshayallersmile

efim, gulll, muruvvet, nurdannurdan, ozofff23, umutluuu, yase, Zeymuran, zeynil
KIZLAR MERHABA.BEN ŞİMDİ İNTERNETTEN BEŞİK MODELLERİNE BAKARKEN YÜKLÜKLÜ BEŞİK DİYE Bİ MODEL GÖRDÜM.ÇOK HOŞ VE FARKLI BENCE.Bİ BAKIP FİKİR SÖYLERMİSİNİZ..
KULLANIŞLI BİR MODELE BENZİYO AMA.YÜKLÜKLÜ BEŞİK DİYE YAZINCA ÇIKIYO NETTEN.

efim, gulll, muruvvet, ozofff23, umutluuu, yase, yazgülüm.., Zeymuran, zeynil selammmm güzel anne adayları

slm canım inşallah öğrenirsin bebişinin cinsiyetini :ecrin_bebek:

mrb canım hemen bakıyorum merak ettim

bu üst kısmında dolabı olanları diyosun dimi canım aya güzel ve kullanışlı görünüyo bide altta çekmece şeklinde olanlar var ama üstte dolabı olan daha çok eşya alır sanırım...

Magenta"]Capri, efim, gulll, hatce39, muruvvet, ozofff23, umutluuu, Zeymuran, zeynil

slm kızlar

slmm kızlr hgniz

hımm evet canm cok kullnşlıya bnzyr bnde moblya turu dsnrdm ama yerım yok daha karr vermedım bnde ne alsm dıye sanrm en sonnda tasnablr araba tarzı bı beşk alacm yatk odasnda durck surklı

bu üst kısmında dolabı olanları diyosun dimi canım aya güzel ve kullanışlı görünüyo bide altta çekmece şeklinde olanlar var ama üstte dolabı olan daha çok eşya alır sanırım...

evet canım hem yer açısından benim yer sorunum var .yani bebek odası komidin falan alamam.ama böle bişi olursa sanırım daha iyi.

hoşgeldiniz kızlarrrrrr benim yerime geleek olan arkadaş başladıdabugün onunla ilgileniyorum size pek bakamadım opuyorumnanaktan

Selam canımm..Hoşgeldinn
sana da hayırlı haftalar olsunn..

hoşgeldiniz kızlarrrrrr benim yerime geleek olan arkadaş başladıdabugün onunla ilgileniyorum size pek bakamadım opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim kızlar
bir günde 60 sayfa ilerlemişsiniz
okuyamadım hepsini
Bebeklerimiz ve anneleri iyidir inşallah...

Selam hatunlar nasılsınız.......
Bugünb benim canım çok sıkılıyor ya,hava kapalı yağmurlu,yaz gelsede içimiz açılsa biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…