Merhaba kızlar... Meleklerinin cınsiyetini öğrenen tuum annelerın gözuu aydınnn... ALLAHIM saglık versın hepımızınkıne :)
OOO BAYA OLMUŞ SEN GÖRMEYELİ YAA NASSI ÖZLEMİŞSİNDİR BEBİŞİNİİİ ODA ÖZLEMİŞTİR SENİ ANNESİİDAYANABİLDİĞİN KADAR DAYAN BARİ ZOR TABİ AMA UMARIM KESİN ÖĞRENİRSİN CİNSİYETİNİ CANIM :ecrin_bebek:
cnm sorma nasıl özledim bilemezsin inşallah cinsiyetınıde görürüz kzım veya oglum diye severiz artık 11+5 te bacaklar açıktı ama doktor uyudugu için pozisyon alamadı zaten 2li test için gitmiştik belkı ögreniriz dedik ama zıpladı zıpladı sonra uyudu bu sefer allah izin ederse görücez melegimzin cinsiyetını
Magenta"]Capri, efim, gulll, hatce39, muruvvet, ozofff23, umutluuu, Zeymuran, zeynil
slm kızlar
efim, gulll, muruvvet, ozofff23, umutluuu, yase, yazgülüm.., Zeymuran, zeynil selammmm güzel anne adayları
yarın bebeğimi görmeye gitcezz çok heyecanlıyım
inşallah cinsiyeti de öğrenirizboshayallersmile
efim, gulll, muruvvet, nurdannurdan, ozofff23, umutluuu, yase, Zeymuran, zeynil
KIZLAR MERHABA.BEN ŞİMDİ İNTERNETTEN BEŞİK MODELLERİNE BAKARKEN YÜKLÜKLÜ BEŞİK DİYE Bİ MODEL GÖRDÜM.ÇOK HOŞ VE FARKLI BENCE.Bİ BAKIP FİKİR SÖYLERMİSİNİZ..
KULLANIŞLI BİR MODELE BENZİYO AMA.YÜKLÜKLÜ BEŞİK DİYE YAZINCA ÇIKIYO NETTEN.
KIZLAR MERHABA.BEN ŞİMDİ İNTERNETTEN BEŞİK MODELLERİNE BAKARKEN YÜKLÜKLÜ BEŞİK DİYE Bİ MODEL GÖRDÜM.ÇOK HOŞ VE FARKLI BENCE.Bİ BAKIP FİKİR SÖYLERMİSİNİZ..
Magenta"]Capri, efim, gulll, hatce39, muruvvet, ozofff23, umutluuu, Zeymuran, zeynil
slm kızlar
efim, gulll, muruvvet, ozofff23, umutluuu, yase, yazgülüm.., Zeymuran, zeynil selammmm güzel anne adayları
yarın bebeğimi görmeye gitcezz çok heyecanlıyım
inşallah cinsiyeti de öğrenirizboshayallersmile
bu üst kısmında dolabı olanları diyosun dimi canım aya güzel ve kullanışlı görünüyo bide altta çekmece şeklinde olanlar var ama üstte dolabı olan daha çok eşya alır sanırım...
Selamlarr
Hayırlı haftalar diliyorummm....
Selam canımm..Hoşgeldinn
sana da hayırlı haftalar olsunn..
hoşgeldiniz kızlarrrrrr benim yerime geleek olan arkadaş başladıdabugün onunla ilgileniyorum size pek bakamadım opuyorumnanaktan
selam güzel annişlerrr
Selam hatunlar nasılsınız.......
Bugünb benim canım çok sıkılıyor ya,hava kapalı yağmurlu,yaz gelsede içimiz açılsa biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?