2010 Temmuz Anneleri : )

slm kıslr hg bugn burdada hava kaplı yagmr havası var bırsda rüzgar işlrm var yapasm glmyr hava kaplı olnca bnde kapalı olyrm dırek kaydirigubbakcemile3

Çakılcan nasılsınnnn

Aynen benimde havalar gri olduğunda içim sıkılır...
Çok üşüyorum dışarıda çıkamıyorum
Örgü örüp ıhlamur içiyorum...

Canım dışarı çıksam oda zevk vermiyorki.Çabuk yoruluyorum belim ağrıyor hemen oda işkence oluyor.
ne örüyorsun vişnecim,bende örgüyü çok severim ama daha ilerki haftalarımda örmek istiyorum şimdi kafamı veremiyorum çabuk sıkıntılanıyorum.

kızlar bu arada hamile kaldığınızdan beri kaç kilo aldınız?

ben 64 le başladım 69'a ulaştım.. karnım yok.. kalçalarım kocaman oldu.. (

bende yoruluyorum hemen ama pes etmemeye çalış
hareket yap evde biraz egzersiz niyetine
Nette çok güzel hamileler için spor hareketleri var onları yap inanki için açılır..

Evde otururken örüyorum ben can sıkıntısına , pek bilmem örmeyi şimdilik sadece şapka ve atkı örebiliyorum..

o da lila renk kuzumun cinsiyeti daha belli degil evde bu renkte ip vardı..

Hangi şehirdesin canım.

Çakılcan nasılsınnnn

Aynen benimde havalar gri olduğunda içim sıkılır...
Çok üşüyorum dışarıda çıkamıyorum
Örgü örüp ıhlamur içiyorum...

iiyim canımmm sen nasılsın

slm kıslr hg bugn burdada hava kaplı yagmr havası var bırsda rüzgar işlrm var yapasm glmyr hava kaplı olnca bnde kapalı olyrm dırek kaydirigubbakcemile3
burdada rüzgar çok bende işleri savsaklıorum sabahtan beri :umursamaz:

sanırım sende kız olucaktı bana dr erkk dedi ama bende kalçalar maşallah gobık yok hai kızda kalça çıkar derler bana ne oluo

Hiç kilo almamışım ben almışımdır die düşünüyodum

61 dim şimdi bi tartı 60 bi tartı 62 gösteriyor.

Dar kıyafet giyersem karnım bariz belli...

senin şu avatarına bakarsan 20 30 kilo alırız sanırım Efim...

CAPRıııııııı burda görünüyosun görüşemedik bugun seninle
Gamyoncu ne yapıyor ?
18. haftadan sonra hareketlerini hissedebilirmişiz...
sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın iyi haftalar güzel gebişler
pazartesiye biz kötü başladık mert in burnu akıyor çok huysuz ya dişler yüzünden yada grip oluyor yawrum hiç olmuyorduk çok uzun zamandır ne güzel inşallah kendi kendine atlatır minik yawrum şimdi baby tv yi izliyor biraz sakinleştik bakalım
sizler nasılsınız nasılmış bebişler hafta sonu doktora gideniniz varmı ?

yok ya ben avatara koydum ama yemeği bile zoraki yiyorum yani yaşamak için diyebilirim.. bazen yemek bile istemiyorum.. hele abur cubur asla.. sorsan 4 aydır 1 paket çikolata ya yedim ya yemedim.. hatta öğlen eşime sordum ben neden bişi istemiyorum diye.. bana kilo aldıran meyve suyu artı öğlen yemekten sonra içtiğim vitamin hapı... her sabah yarım litre taze sıkılmış portakal-greyfurt karışımı içiyorum..

Ha bu arada

Benim hiç dümdüz bir karnım olmadı
50 kilolardayken bile hep bir ayva göbeğim vardı..

geçmiş olsun canım iibak kendıne ve bebişlerine

18 haftada değil yaa ben nerdeyse 2 haftadır hissediyorum oğluşumun hareketlerini dr da evet artık hissedersin dedi bir de çok hareketli dedi...bu arada isim düşünüyormusunuz?

Yarım litre tazesıkılmış meyve suyunun kilo aldıracağını sanmıyorum be canım..
Düzensiz beslenmenden olabilir mi ?
bende içiyorum yarım litre degil ama 1 bardak 1 er tane bide limon sıkıyorum içine...

Bünyeden bünyeye fark ediyor demek ki..
Ben sabah kahvaltımı öglen akşam üstü bişeyler ( ceviz tost salata ) mutlaka yerim
Akşamda 2 3 tabak mutlaka kilo almadım ama

Sen neden yiyemiyosun hala miden mi bulanıyor...

Bide vitamin ilacının adı ne

bende gynaferon ve megadiyn mi ne o ilaçları içiyorum 3 aydır...

18 haftada değil yaa ben nerdeyse 2 haftadır hissediyorum oğluşumun hareketlerini dr da evet artık hissedersin dedi bir de çok hareketli dedi...bu arada isim düşünüyormusunuz?

sende ikinci olunca ikinci bebeklerin hareketleri daha çabuk hissedilirmiş ilk bebeği olanlar 18 haftadan sonra diyorlar

anladım doğrudur tabi ben ilk oğlumda da çabuk hissetmitim bu da öyle oldu ona da buna da dr dediği çok hareketliymiş ultrasonda da şahit olduk bi saniye düz durmadi görelim...

19 şubattada bız görecez allahın izniyle bebeğimizi :) ayrıntılı ultrasonda inceliyecez iiyidr inşallah ayrıntılı ultrasondan sonra içim rahatlar sanırım

bünye meselesi vişnecim.. herkeste aynı etki olmuyor.. ben sabahtan akşama kadar oturarak masa başı çalışıyorum tabi kilo alımımda birde bunu saymak lazım.. akşama kadar ayaklarım oturmaktan şişiyor.. öğle yemeğimi dışarıda yiyorum.. bunun dışında beslenmem düzenli sayılır.. evde yemeklerimi yaparım, muhakkak akşam yemek yerim.. megadyn kullanıyorum.. şimdi doktor birde gynaferon yazdı.. bu arada benim hiç midem bulanmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…