bndede hep ayva göbek vardı şimdide gobek yok:) dalga geçio bu çocuklar bizimlekafamçokkarıştı
bünye meselesi vişnecim.. herkeste aynı etki olmuyor.. ben sabahtan akşama kadar oturarak masa başı çalışıyorum tabi kilo alımımda birde bunu saymak lazım.. akşama kadar ayaklarım oturmaktan şişiyor.. öğle yemeğimi dışarıda yiyorum.. bunun dışında beslenmem düzenli sayılır.. evde yemeklerimi yaparım, muhakkak akşam yemek yerim.. megadyn kullanıyorum.. şimdi doktor birde gynaferon yazdı.. bu arada benim hiç midem bulanmadı..
aaaa şimdi yok mu
valla öle gibi nerde gelişiyor senin bu bebiş :CüvCüv:
Masa başı çalışmayı çok ii bilirim canım...Allah kolaylık versin.
ii yiyomuşsun sende canım..o vitaminleri bende içiyorum kilo yapmadı
dedigin gibi bünye meselesi..
Miden bulanmadığı için çok şanslısın hala bulantıları olan arkadaşlarımız var.
ben 1.5 ay hiç bişey yiyemedim çok şükür geçti
bünye meselesi vişnecim.. herkeste aynı etki olmuyor.. ben sabahtan akşama kadar oturarak masa başı çalışıyorum tabi kilo alımımda birde bunu saymak lazım.. akşama kadar ayaklarım oturmaktan şişiyor.. öğle yemeğimi dışarıda yiyorum.. bunun dışında beslenmem düzenli sayılır.. evde yemeklerimi yaparım, muhakkak akşam yemek yerim.. megadyn kullanıyorum.. şimdi doktor birde gynaferon yazdı.. bu arada benim hiç midem bulanmadı..
efim aynen bnde o şekildeyım cnm bnde masa bası aksma kadr sen gene dısrı cıkyrsun yemege bısım yemkhnemız burda 10dk ye gel geri otr aksm gıt ye otur benm sonm ıı degl galıba tatlı abur cubur desen bol :çok üzgünüm:
efim aynen bnde o şekildeyım cnm bnde masa bası aksma kadr sen gene dısrı cıkyrsun yemege bısım yemkhnemız burda 10dk ye gel geri otr aksm gıt ye otur benm sonm ıı degl galıba tatlı abur cubur desen bol :çok üzgünüm:
CAPRİİİİİİİİ burda görünüyosun görüşemedik bugun seninle
Gamyoncu ne yapıyor ?
18. haftadan sonra hareketlerini hissedebilirmişiz...
sabırsızlıkla bekliyorum
çok zor canım ya.. gündüz oturuyorsun akşam zaten eve gidince yorgunsun yemek de yeyip yatınca al sana löp löp kilo.. allah yardımcımız olsun canım ya.. şimdi ben haftasonları yürüyüş yapmayı planlıyorum.. yoksa olmayacak böyle..
slm kızlar bende malesef masa başı çalışıyorum ve çok stresli bir işim var bende akşam eve gittiğimde ayaklarım şişmiş oluyor fazla iş yerinde gezemiyorumda bakalım son zamanlara kadar ne yapcam hiç bilmiyorum.
hımm cnm sen ondan böle formndasın ben bebge yarcak seylr dye ne dıyrlrsa yıyyrm yanı bademde cevızdı kuru üzümdu fındıktı fıln meyve yyrm suyunuda ıcyrm ama öglnlerı aksmlrı norml öncekı yedıgım gıbı yıyorum yanına yogrt mutlka bazen ekmk yıyyrm arada önce yemzdım bu seklde 5ayda 6 kilo almşmKızlar ben daha önce söylemiştim diyetisyene başladım..
İlk 3 ay 3 kilo aldığım için kontrollü gitmeye karar verdim ve başladım..
Düzenli bir yeme programı verdi tabii aynı hastanenin diyetisyeni olduğu için, durumumu, kan değerlerimi otomatikman alarak, bana özel kilo kontrol programı hazırladı ve başladık.
Zaten bir öğün için 3-4 tane alternatif mönü verdi, doymamak mümkün değil.. önemli olan düzenli yemek ama fazla yememek...
Henüz 15 gün oldu..İlk 1 hafta sonra ufak tefek değişiklikler, ekleme çıkarmalar yaptı..
Cumartesi kontrole gittiğim 15 gün önceki kilomu koruyorum..
Bu güne kadar yemememe rağmen aldığım kilolar da düzensiz yemekten ve bulantılar sebebi ile bulantıları bastırmak amacı ile kuru gıdalara yönelmem olarak söyledi..
6 ayı birlikte bitirmeyi düşünüyoruz..
Sonrası sana kalmış ister devam eder ister kendi başının çaresine bakarsın çünkü 6.ay sonunda normal seyrini yakalmış olursun..dedi..6. ay sonuna kadar devam edicem...Sonrası bakıcam artık..
Bu arada Eleviti sordum diyetisyenime..
Elevit ve diğer kan ilaçları iştah açar ama sen iştahını meyve vs ile frenliyebiliyorsan kilo almazsın dedil..
Yani biraz da bizim elimizde..
Kızlar ben daha önce söylemiştim diyetisyene başladım..
İlk 3 ay 3 kilo aldığım için kontrollü gitmeye karar verdim ve başladım..
Düzenli bir yeme programı verdi tabii aynı hastanenin diyetisyeni olduğu için, durumumu, kan değerlerimi otomatikman alarak, bana özel kilo kontrol programı hazırladı ve başladık.
Zaten bir öğün için 3-4 tane alternatif mönü verdi, doymamak mümkün değil.. önemli olan düzenli yemek ama fazla yememek...
Henüz 15 gün oldu..İlk 1 hafta sonra ufak tefek değişiklikler, ekleme çıkarmalar yaptı..
Cumartesi kontrole gittiğim 15 gün önceki kilomu koruyorum..
Bu güne kadar yemememe rağmen aldığım kilolar da düzensiz yemekten ve bulantılar sebebi ile bulantıları bastırmak amacı ile kuru gıdalara yönelmem olarak söyledi..
6 ayı birlikte bitirmeyi düşünüyoruz..
Sonrası sana kalmış ister devam eder ister kendi başının çaresine bakarsın çünkü 6.ay sonunda normal seyrini yakalmış olursun..dedi..6. ay sonuna kadar devam edicem...Sonrası bakıcam artık..
Bu arada Eleviti sordum diyetisyenime..
Elevit ve diğer kan ilaçları iştah açar ama sen iştahını meyve vs ile frenliyebiliyorsan kilo almazsın dedil..
Yani biraz da bizim elimizde..
merhabalar ben geldım.
hımm cnm sen ondan böle formndasın ben bebge yarcak seylr dye ne dıyrlrsa yıyyrm yanı bademde cevızdı kuru üzümdu fındıktı fıln meyve yyrm suyunuda ıcyrm ama öglnlerı aksmlrı norml öncekı yedıgım gıbı yıyorum yanına yogrt mutlka bazen ekmk yıyyrm arada önce yemzdım bu seklde 5ayda 6 kilo almşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?