2010 Temmuz Anneleri : )

slm temmuz anneleri nasılsınz benim kilomda hamilelik sonrası 57.70 geldi ilk kilom 52 idi 4 aylık hamileyim su an.ama ben istesem frenlerim formuma dikkat ederim.simdilik yarasın diye bebeğe herseyi yiyorum.BU ARADA cinsiyetini hala benim gibi ögrenemeyen varmı aranızda ben hala bilmiyorum göstermiyor yaramz.aynene karnımda namaz pozisyonunda secdeye vardıgımız sekil yatıyor nasıl görecez bilmiyorm.ilk bebek çok merak ediyorum cinsiyetini hazırlanacagım kalıyorum

Çok da takma evet havalar da soğuk...Ama havalar da 2-3 aya kalmaz ısınır napalım biz de son aylarda yürüyüşleri arttırırız..
Bazen ben de öğle araları çıkıyorum yürüyüşe valla geri dönüyorum hemen suratım donuyor..
Çok da sıkmamak lazım..

haftasonu bebegıme anneannesı pantolon,kazak ve yelek aldı.bızım burda ılk bebege besık getırır kız annesı ona hazırlıga basladı anneannemız.

Hayırlısı olsun..Kaç haftalıksın..?
Senin ki de göstermiyor demek..

bize örguler yaptık bebeğimee capri yaptık ne tatlı oldu bir görsenizz allahım doğsunda giydirim diyorumm onları seviyorum şimdi

masllah ınsallah rabbım ılerdede namaz kılmayı nasıp eder bebısıne.

herkese selamlar kızlar nasılsınız kaç gündür yoktum herkes iyidir inşallah geçen gün dışarı çıktım yürüyüş yaptım çok sıkılmıştım evde ama abartmışım biraz dışarda fark etmedim ama eve geldiğimde karnım çok soğuktu okadar kalın giyinmeme rağmen eve geldiğimde çok üşüdüğümü anladım bebeğimde etkilenmiş fark ettim çünkü 1gün boyunca hiç tekme atmadı aklım çıktı yattığımyerden onun tekmesini bekledim ama beni çok bekletti ve çok üzüldüm neyseki bugün yine tekmeledi hissettim.birde gece 4 civarında uyandım nasıl bir gaz sancısı soda içtim anason çayı içtim heralde oda üşüttüğüm için oldu bugün biraz daha iyiyim ama tek problemim göbek deliğimden aşağıya doğru bir damar var sanki iki yanından çekiştiriyolar anlamadım dünden beri hissediyorum oda belkide üşütmektendir

Canım sen kaç haftalıksın tekmeler falan?:hulya:

Göebk deliğinden aşağı doğru siyah bir çizgi belirecek zaten yavaş yavaş..:hulya:

deniz güneş ben 17 haftalıgım tam 4 aylık olduk teyzesi.ama dedigm gibi tık yok göremedik hala tam doktor kemik yapısından sizce bilirmi ya

bnmde göbek deliğimin üzerinde hafif bir şişlik oluyor bazen acaba eli ayağı falanmı

Bilmem..CADIARZU
Ya bunlar için erken ama bilemem tabii yine..CADIARZU

Son aylarda eli ayağı görüyorsun resmen de, ittiriyor çünkü bacakları uzatıp..Ya da ellerle geriniyormudur nedir, ay şimdi yırtıp çıkacak sanıyor insan..sempatiksalakcinni

Ama şu an bilmiyorum erken bence..

Canım sen kaç haftalıksın tekmeler falan?:hulya:

Göebk deliğinden aşağı doğru siyah bir çizgi belirecek zaten yavaş yavaş..:hulya:

Canım ben cuma günü 19. haftayı bitirdim ve yaklaşık 1haftadır hissediyorum hareketlerini ama dışardan elimi karnıma koyarak deil içten hissediyorum bazen böle pır pır bazende vuruşunu hissediyorum

deniz güneş ben 17 haftalıgım tam 4 aylık olduk teyzesi.ama dedigm gibi tık yok göremedik hala tam doktor kemik yapısından sizce bilirmi ya

Bilmiyorum canım ya..
Kemik yapısı ile cinsiyet arasında bilimsel bir bağ yok bildiğim kadarı ile.

Ama doktorun tecrübesi ve ultrason aletinin kalitesine göre göstermese de bazı doktorlar aradan kenarda:) tahmin yapıyorlar cinsiyeti..Tabii bunun için ultrason da önemli.

Hayırlısı olsun.:CüvCüv:

Canım ben cuma günü 19. haftayı bitirdim ve yaklaşık 1haftadır hissediyorum hareketlerini ama dışardan elimi karnıma koyarak deil içten hissediyorum bazen böle pır pır bazende vuruşunu hissediyorum

ya pır pır die bndede oluyor ama bağırsak hareketimi acaba diyorum guneşçim nasıl bir şey bizde anlatt ilk bebek ya hangııs bebeğin hareketi anlayalım :):) ben 18 haftalık oldum ama hissetmıorum bnm bebek hantalmı acep:):)

Tamam tamam onu ben de hissediyorum tekme olarak değil de, pır pır evet.

Karnın içinde kelebek uçuyor sanki arada..

Fıır fır fırrr birşeyler oluyor bende de oluyor ama çok sık değil..

bnmde göbek deliğimin üzerinde hafif bir şişlik oluyor bazen acaba eli ayağı falanmı

canım öle bişey hissetmen için çok erken ancak böle hissedersen acı şeklinde deil hafif dokunuşlarını hissedebilirsin benim karnımdaki acıda zannedersem üşüttüğümden diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…