2010 Temmuz Anneleri : )

bnm kasıklarımda sürekli bir sancı oyuyor yerini açıor hala kujumm aşağıda duruyor demk ki sürekli

Canım hantalmı diye düşünme yakınlarda 1hafta sonra falan hissedersin bazıları 20. haftada hissediyomuş bende başta senin gbi bağırsak hareketlerimi acaba diyodum ama birgün öle bişiy hissediyosunki bugüne kadar hissettiklerinden çok farklı
yani hiçbişeye benzemiyor sabırlı ol hissedince çok sevineceksin

slm hanımlar herkesın bebeği hayırlı uğurlı sağlıklı doğar inşlahh:ecrin_bebek:

Ya canım bilmem ki..
Yani bazen bağırsak hareketi diyorlar ama benim 2.hamileliğim olduğu için ben anlıyorum yani önceden de yaşadığım için, bağırsak hareketi ile bunu ayırtedebiliyorum..

Ya resmen içine kelebek kaçmış gibi oluyor ..
Farklı birşey bu...
ıçinde damar seğirmesi ya da fırr diye birşey uçması gibi oluyor ama çok kısa 2-3 saniyelik birşey yani..

Çok sık olmuyor ama..

Aman kızlar 6.yadna sonra doyacaksınız hareketlerine ya..

-------

ılk hamileliğimde son aylarda 8-9 ayda gibi artık, gece yatardık yatağa, benim oğlan ben hareketsiz yattığım an atağa geçerdi..:)
Paldır küldür dönerdi karnımda, beklerdik eşimle rahat dursun da biz de uyuyalım diye.

ınşallah o günleri de yaşıycaz:Saruboceq: o zaman görün siz hareketi:jeyyar:

evtt bende sabırsızlanıom hala duzgun bı şekılde hıssedemedım bebişi ama anlayamadım bı kaç kıprdama oldu ama emın deilim omu deilmi die:sinifsinif::sinifsinif:

ay inaşallh canım ama şimdi kıprıdadı sankı bebeğimm kızdı bana hantal sensin anne dedii :kedi:

kızlar cınsıyetı bellı oan varmı aranızda buaylarda bellı oluo demı çarsamba gıdcem bende bellı olurmu acaba bılen varmı

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ay inşallah

gize belli olur artık seninkide ama benimki gibi umarım göstermemezlik yapmaz.ben 4 aylıgım daha göremedik cinsiyeti belli degil bizim kinin

benım 16 haftalıkken bellı oldu önce kız dedı.4-5 gün sonra erkek dedı.

burda 1 kişide daha aynısı oldu sanırım:) kız tahminleri şaşabiliyorr acaba erkekte şaşarmı bakalım banada ilk once yude doksan erkek dedi sonra yüzde yüz dedi pipi resmini verdii ama size böyle olunca cinsiyet tahmınınede guvenm kalmadı:):) kafamçokkarıştı

Amın ınsallh.nefertıtı aĞzından bal akıyor.ben erkek bebeklerı Çok sevıyorum ama allah hangısını nasıp eder uygun gÖrÜrse olur ınsallh

benım dr bır arkadsımıza ıkı ay boyunca erkek dedı sımdı kız oldugu kesınlestı galıba bazen onlarda yanılabılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…