bize örguler yaptık bebeğimee capri yaptık ne tatlı oldu bir görsenizz allahım doğsunda giydirim diyorumm onları seviyorum şimdi
canım öle bişey hissetmen için çok erken ancak böle hissedersen acı şeklinde deil hafif dokunuşlarını hissedebilirsin benim karnımdaki acıda zannedersem üşüttüğümden diye düşünüyorum
ya pır pır die bndede oluyor ama bağırsak hareketimi acaba diyorum guneşçim nasıl bir şey bizde anlatt ilk bebek ya hangııs bebeğin hareketi anlayalım :):) ben 18 haftalık oldum ama hissetmıorum bnm bebek hantalmı acep:):)
ya pır pır die bndede oluyor ama bağırsak hareketimi acaba diyorum guneşçim nasıl bir şey bizde anlatt ilk bebek ya hangııs bebeğin hareketi anlayalım :):) ben 18 haftalık oldum ama hissetmıorum bnm bebek hantalmı acep:):)
Canım hantalmı diye düşünme yakınlarda 1hafta sonra falan hissedersin bazıları 20. haftada hissediyomuş bende başta senin gbi bağırsak hareketlerimi acaba diyodum ama birgün öle bişiy hissediyosunki bugüne kadar hissettiklerinden çok farklı
yani hiçbişeye benzemiyor sabırlı ol hissedince çok sevineceksin
Ya canım bilmem ki..
Yani bazen bağırsak hareketi diyorlar ama benim 2.hamileliğim olduğu için ben anlıyorum yani önceden de yaşadığım için, bağırsak hareketi ile bunu ayırtedebiliyorum..
Ya resmen içine kelebek kaçmış gibi oluyor ..
Farklı birşey bu...
İçinde damar seğirmesi ya da fırr diye birşey uçması gibi oluyor ama çok kısa 2-3 saniyelik birşey yani..
Çok sık olmuyor ama..
Aman kızlar 6.yadna sonra doyacaksınız hareketlerine ya..
-------
İlk hamileliğimde son aylarda 8-9 ayda gibi artık, gece yatardık yatağa, benim oğlan ben hareketsiz yattığım an atağa geçerdi..:)
Paldır küldür dönerdi karnımda, beklerdik eşimle rahat dursun da biz de uyuyalım diye.
İnşallah o günleri de yaşıycaz:Saruboceq: o zaman görün siz hareketi:jeyyar:
Ya canım bilmem ki..
Yani bazen bağırsak hareketi diyorlar ama benim 2.hamileliğim olduğu için ben anlıyorum yani önceden de yaşadığım için, bağırsak hareketi ile bunu ayırtedebiliyorum..
Ya resmen içine kelebek kaçmış gibi oluyor ..
Farklı birşey bu...
İçinde damar seğirmesi ya da fırr diye birşey uçması gibi oluyor ama çok kısa 2-3 saniyelik birşey yani..
Çok sık olmuyor ama..
Aman kızlar 6.yadna sonra doyacaksınız hareketlerine ya..
-------
İlk hamileliğimde son aylarda 8-9 ayda gibi artık, gece yatardık yatağa, benim oğlan ben hareketsiz yattığım an atağa geçerdi..:)
Paldır küldür dönerdi karnımda, beklerdik eşimle rahat dursun da biz de uyuyalım diye.
İnşallah o günleri de yaşıycaz:Saruboceq: o zaman görün siz hareketi:jeyyar:
slm hanımlar herkesın bebeği hayırlı uğurlı sağlıklı doğar inşlahh:ecrin_bebek:
kızlar cınsıyetı bellı oan varmı aranızda buaylarda bellı oluo demı çarsamba gıdcem bende bellı olurmu acaba bılen varmı
gize belli olur artık seninkide ama benimki gibi umarım göstermemezlik yapmaz.ben 4 aylıgım daha göremedik cinsiyeti belli degil bizim kinin
benım 16 haftalıkken bellı oldu önce kız dedı.4-5 gün sonra erkek dedı.
evet onlarda en kısa zmanda hayırlı haberleri alırlar inşallah
burda 1 kişide daha aynısı oldu sanırım:) kız tahminleri şaşabiliyorr acaba erkekte şaşarmı bakalım banada ilk once yude doksan erkek dedi sonra yüzde yüz dedi pipi resmini verdii ama size böyle olunca cinsiyet tahmınınede guvenm kalmadı:):) kafamçokkarıştı
Amİn İnsallh.nefertİtİ aĞzından bal akıyor.ben erkek bebeklerİ Çok sevİyorum ama allah hangİsİnİ nasİp eder uygun gÖrÜrse olur İnsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?