inşlahh canım bakalım çarsamba sabırsızlanıom yaaagize belli olur artık seninkide ama benimki gibi umarım göstermemezlik yapmaz.ben 4 aylıgım daha göremedik cinsiyeti belli degil bizim kinin
tşkramin canım ınsallah.cınsıyetler cogumuz bellı oldu ılk sayfada hepımızınkı.
Çoğumuzun belli oldu ya.:ecrin_bebek:
3-4 kişi kaldı sanırım belli olmayan..
Ya canım bilmem ki..
Yani bazen bağırsak hareketi diyorlar ama benim 2.hamileliğim olduğu için ben anlıyorum yani önceden de yaşadığım için, bağırsak hareketi ile bunu ayırtedebiliyorum..
Ya resmen içine kelebek kaçmış gibi oluyor ..
Farklı birşey bu...
İçinde damar seğirmesi ya da fırr diye birşey uçması gibi oluyor ama çok kısa 2-3 saniyelik birşey yani..
Çok sık olmuyor ama..
Aman kızlar 6.yadna sonra doyacaksınız hareketlerine ya..
-------
İlk hamileliğimde son aylarda 8-9 ayda gibi artık, gece yatardık yatağa, benim oğlan ben hareketsiz yattığım an atağa geçerdi..:)
Paldır küldür dönerdi karnımda, beklerdik eşimle rahat dursun da biz de uyuyalım diye.
İnşallah o günleri de yaşıycaz:Saruboceq: o zaman görün siz hareketi:jeyyar:
slm kızlar
canım benim ilk hamileliğim hareketlerini bir haftadır hissediyorum ama sence bu karnımdaki göbek deliğimden aşağı doğru bir acı hissediyorum sanki damarımı çekiştiriyolar gibi sende böle bişiy olmuşmurdu veya şimdi varmı merak ediyorum kötü bişey mi acaba çok acı verici deil ama hissetiriyor ve gelip geciyor ama sık oluyor
slm kızlar
a.s h.g canım ama ben kaçıom uykum var sersem gıbıyım bıraz yatıcam :1closedeyes::1closedeyes:
Capri, efim+, elifbetul, esm_ckr, gulll, hatce39, muruvvet+, posh, yakamoz_35, yazgülüm.. slm kızlar dr den geliyrum cin.öğrendim 2. oğlum geliyor gamyoncuiremsu abisi gibi pek hareketli
Capri, efim+, elifbetul, esm_ckr, gulll, hatce39, muruvvet+, posh, yakamoz_35, yazgülüm.. slm kızlar dr den geliyrum cin.öğrendim 2. oğlum geliyor gamyoncuiremsu abisi gibi pek hareketli
benım 16 haftalıkken bellı oldu önce kız dedı.4-5 gün sonra erkek dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?