2010 Temmuz Anneleri : )

gize belli olur artık seninkide ama benimki gibi umarım göstermemezlik yapmaz.ben 4 aylıgım daha göremedik cinsiyeti belli degil bizim kinin
inşlahh canım bakalım çarsamba sabırsızlanıom yaaa
amin canım ınsallah.cınsıyetler cogumuz bellı oldu ılk sayfada hepımızınkı.
tşkr
Çoğumuzun belli oldu ya.:ecrin_bebek:

3-4 kişi kaldı sanırım belli olmayan..

umarım herkes hayırlı haberlşe gelsın :Saruboceq:

canım benim ilk hamileliğim hareketlerini bir haftadır hissediyorum ama sence bu karnımdaki göbek deliğimden aşağı doğru bir acı hissediyorum sanki damarımı çekiştiriyolar gibi sende böle bişiy olmuşmurdu veya şimdi varmı merak ediyorum kötü bişey mi acaba çok acı verici deil ama hissetiriyor ve gelip geciyor ama sık oluyor

Yok bende böyle birşey olmamıştı anlamadım canım..CADIARZU
Ama önemli birşey olduğunu sanmıyorum yine de aklına takılıyorsa gittiğinde mutlaka doktoruna sor.

Capri, efim+, elifbetul, esm_ckr, gulll, hatce39, muruvvet+, posh, yakamoz_35, yazgülüm.. slm kızlar dr den geliyrum cin.öğrendim 2. oğlum geliyor gamyoncuiremsu abisi gibi pek hareketli

Capri, efim+, elifbetul, esm_ckr, gulll, hatce39, muruvvet+, posh, yakamoz_35, yazgülüm.. slm kızlar dr den geliyrum cin.öğrendim 2. oğlum geliyor gamyoncuiremsu abisi gibi pek hareketli

Allah bağışlasın canım.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Merhaba Elif1984..Hoşgeldinn..
Gözünaydın annesi oğluşungamyoncuiremsu hayırlı olsunn inş...

canımmm hayırlı olsunnnn maşallah oğluşuna :))

slm kızlar nasılsınız bakalım inş. güzel haberler wardır ne zamandır girmiyorum..

slm kızlar tekrar...
capricim seninle aramızda 1 gün var ben normalde 17+3 üm benimde bugün acayip kaılmamı denir böyle karnımın içi yırtlılıyomuş gibi geriyolarmış gibi tuhaf ağrılar var....ilk hamile kaldığımdada böyle oluyodu neden bugün böyle oldu anlamadım (

benım 16 haftalıkken bellı oldu önce kız dedı.4-5 gün sonra erkek dedı.

banada 12 hafalıkken kız dediler tatlım 16 haftalıkken gittiğimde erkek kesin dedler ama ben kendimi öle bir kız a alıştırmışım ki hala inanamıyorum öbür kontrollerimdede sorucam cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…