ya kızlar şimdi ben doktorumdan gizli cinsiyet öğrenmeye gidicem.. cuma günü daha doğrusu şansımı denicem bizimki yine gösteröiyeck ben eminin ama annesi ve babaı gibi biraz inat..
ankarada sadece cinsiyet öğrenmek için gidebileceğim bi yer tavsiye edin bana... nereye gidiyim.. artık ssk yok 1 ay sonra eşimden faydalanıcam ama okadar bekleyemicem nereye gitmeliyim sizcee
cnım yemediğim çikolata kk kalmadı benim sıpa ters duruyomuş ondan göremiyorız canım şans belki dönnüştür umuduyla gidicem
Önemli olan bebeğe yarayan ama anneye gereksiz kilo yapmayan besinleri almanı sağlamak.. dedi zaten diyetisyenim..
Eh bunu da düzenli bir şekilde uygulayınca gereksiz kilolar gelmiyor zaten..
Bakıcaz işte artık..
slm temmuz anneleri nasılsınz benim kilomda hamilelik sonrası 57.70 geldi ilk kilom 52 idi 4 aylık hamileyim su an.ama ben istesem frenlerim formuma dikkat ederim.simdilik yarasın diye bebeğe herseyi yiyorum.BU ARADA cinsiyetini hala benim gibi ögrenemeyen varmı aranızda ben hala bilmiyorum göstermiyor yaramz.aynene karnımda namaz pozisyonunda secdeye vardıgımız sekil yatıyor nasıl görecez bilmiyorm.ilk bebek çok merak ediyorum cinsiyetini hazırlanacagım kalıyorum
gize belli olur artık seninkide ama benimki gibi umarım göstermemezlik yapmaz.ben 4 aylıgım daha göremedik cinsiyeti belli degil bizim kinin
Capri, efim+, elifbetul, esm_ckr, gulll, hatce39, muruvvet+, posh, yakamoz_35, yazgülüm.. slm kızlar dr den geliyrum cin.öğrendim 2. oğlum geliyor gamyoncuiremsu abisi gibi pek hareketli
iyi akşamlar kızlar, öğleden sonra kapı süsü, şeker falan bakındım neler var ne yapabilirim diye.
burayada bakamadım onlarla uğraşırken.
cnım yemediğim çikolata kk kalmadı benim sıpa ters duruyomuş ondan göremiyorız canım şans belki dönnüştür umuduyla gidicem
denizcim bu arada senin kız mış sanırım allah gönlüne göre vermiş tatlım çok kız istiyordun benim ki erkek neyse yaşlarıda yakın iyi olur açısından fazla üzülmedim ama kız içimdede kalmadı değil hani 3üncüde doğuramam artık bana kız çocuk çok uzak bir hayal kaldı
ya kızlar şimdi ben doktorumdan gizli cinsiyet öğrenmeye gidicem.. cuma günü daha doğrusu şansımı denicem bizimki yine gösteröiyeck ben eminin ama annesi ve babaı gibi biraz inat..
ankarada sadece cinsiyet öğrenmek için gidebileceğim bi yer tavsiye edin bana... nereye gidiyim.. artık ssk yok 1 ay sonra eşimden faydalanıcam ama okadar bekleyemicem nereye gitmeliyim sizcee
herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
Artık evimdeyim sağa salim döndük yuvamıza Allaha şükür...
Yolculuğumuz çok güzel geçti Allaha şükür.
Geçmişi henüz okuyamadım şöööyle bir slm veriyim dedim.Şimdi okumaya başlayacağım.
slm kızlar tekrar...
capricim seninle aramızda 1 gün var ben normalde 17+3 üm benimde bugün acayip kaılmamı denir böyle karnımın içi yırtlılıyomuş gibi geriyolarmış gibi tuhaf ağrılar var....ilk hamile kaldığımdada böyle oluyodu neden bugün böyle oldu anlamadım(
günadydın kızlarrr
günaydınnnnnn şekerler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?