2010 Temmuz Anneleri : )

hepinizi kocaman öpüyorum kızlar kendinize ii bakın bebişlerinizede
geçmişi okuyamadım güzel haberler warsa tebrik ederimm
bye..

ya kızlar şimdi ben doktorumdan gizli cinsiyet öğrenmeye gidicem.. cuma günü daha doğrusu şansımı denicem bizimki yine gösteröiyeck ben eminin ama annesi ve babaı gibi biraz inat..
ankarada sadece cinsiyet öğrenmek için gidebileceğim bi yer tavsiye edin bana... nereye gidiyim.. artık ssk yok 1 ay sonra eşimden faydalanıcam ama okadar bekleyemicem nereye gitmeliyim sizcee

iyi akşamlar kızlar, öğleden sonra kapı süsü, şeker falan bakındım neler var ne yapabilirim diye.
burayada bakamadım onlarla uğraşırken.

doktora girmeden yarım saat önce browni ye.. hareketlensin biraz.. :))

cnım yemediğim çikolata kk kalmadı benim sıpa ters duruyomuş ondan göremiyorız canım şans belki dönnüştür umuduyla gidicem

ıyi akşamlar temmuz anneleri :ecrin_bebek: işlerim vardı bayadır ugrayamıyordum nasılsınız bakalım nasıl bebişler maşallah listemız dolmuş ama herkes bizim gibi isim konusunda kararsız heralde hala bilmiyorumkismile

cnım yemediğim çikolata kk kalmadı benim sıpa ters duruyomuş ondan göremiyorız canım şans belki dönnüştür umuduyla gidicem

sen dediğimi yap canım.. bebekler aynı halde durmuyorlar hiç.. sürekli pozisyon değiştiriyorlar.. benimde 12 haftalıkken gittiğimde baş aşağıydı.. ama doktor hareket yaptıkça pozisyonu değişti.. inşallah öğrenirsin canım.. kolay gelsin..

denizcim bu arada senin kız mış sanırım allah gönlüne göre vermiş tatlım çok kız istiyordun benim ki erkek neyse yaşlarıda yakın iyi olur açısından fazla üzülmedim ama kız içimdede kalmadı değil hani 3üncüde doğuramam artık bana kız çocuk çok uzak bir hayal kaldı

Önemli olan bebeğe yarayan ama anneye gereksiz kilo yapmayan besinleri almanı sağlamak.. dedi zaten diyetisyenim..

Eh bunu da düzenli bir şekilde uygulayınca gereksiz kilolar gelmiyor zaten..
Bakıcaz işte artık..

Hiç anlamıyorum zaten
homilide gırtlak 25 30 kilo alan kadınları
bebişe yarasa neyse alalım 30 kilo
Bence en ideali en fazla 15 kilo.
Herşeyden azar azar yemek ve hareket etmek.

Bende ögrenemedim daha

gize belli olur artık seninkide ama benimki gibi umarım göstermemezlik yapmaz.ben 4 aylıgım daha göremedik cinsiyeti belli degil bizim kinin

bizimkide göstermedi....

Capri, efim+, elifbetul, esm_ckr, gulll, hatce39, muruvvet+, posh, yakamoz_35, yazgülüm.. slm kızlar dr den geliyrum cin.öğrendim 2. oğlum geliyor gamyoncuiremsu abisi gibi pek hareketli

Hayırlı olsun Elif Gamyoncun...

iyi akşamlar kızlar, öğleden sonra kapı süsü, şeker falan bakındım neler var ne yapabilirim diye.
burayada bakamadım onlarla uğraşırken.

Kivican netten mi baktın...

İnşallah bu sefer ögrenirsin Muzur

Krikitos Hayırlısı senin için böyleymiş demek ki
Her işte vardır bir hayır..
Allah ogullarını hayırlı evlat kılsın inşallah.

canım biz keçiören tarafındayız buyana yakın olsaydın gittiğim tıp merkezini tavsiye ederdim doktor çok efendi bir insan gatadan emekli.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
Artık evimdeyim sağa salim döndük yuvamıza Allaha şükür...
Yolculuğumuz çok güzel geçti Allaha şükür.

Geçmişi henüz okuyamadım şöööyle bir slm veriyim dedim.Şimdi okumaya başlayacağım.

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

canım ankrarnın neresindesin bilmiyorum ama
bende sadece cinsiyet için sincan bilgi tıp merkezine gittim
doktor sadece cinsiyete bakmıyo ayrıntılı ultrasondaki gibi ölçümlerini yapıyo
bebeişi inceliyo yani ultrasonu çeken doktor gerçekten çooookkk ii bi dokotrdu tawsiye ederim cinsiyet için geldim dersin yalnız
ssk 17 tl cnm.. gidersen bilgin olsun

Canım benimkisinn nedenini anladım ki yorgunluk...

İşte yoruluyorum artı masa başı oturarak çalışıyorum sürekli oturmak da yapabilir arrtı eve gidiyorum evde çalışıyorum eşim her nekadar yardımcı olsa da dayanamıyorum.alsanaalsanasmile

Dün eve gittim hemen duşa girdim şöyle bir kendime geldim sonra ayaklarımı uzatıp dinlenince anladım ki tamaaaammm bunun nedeni buymuş demek ki dedim.:lepi:

Zaman geçtikçe çalışmanın zorluğunu yaşayacağız galiba...olumunekankayizsmile

Bu arada herkese günaydın şekerler...a.s.opuyorumnanaktan

kızlarrr yaa benm gobik iyice kaşınmaya başladı demek one doğru genişlicek artık bebeğim büyüyorr artık çıksın göbeğim demi ama kaç haftalık olduk dun gece boca ettım yağı gobeğimee :):) ama sanırım ben çatlıcammm çunku bekarken bile çok fazla zayıflamıştım goğuslerımde hafif çatlak oluşmuştuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…