kızlarrr yaa benm gobik iyice kaşınmaya başladı demek one doğru genişlicek artık bebeğim büyüyorr artık çıksın göbeğim demi ama kaç haftalık olduk dun gece boca ettım yağı gobeğimee :):) ama sanırım ben çatlıcammm çunku bekarken bile çok fazla zayıflamıştım goğuslerımde hafif çatlak oluşmuştuu
Hoş geldiniz kızlar...
Nasılsınız?
Biz oğluşumla sütümüzü içiyoruz ve domatesli, peynirli, yeşil biberli sandiviçimizi yiyoruz.kaydirigubbakcemile3
Canım bende ilk başlarda kaşıntı daha fazlaydı bu aralar biraz daha azaldı.
Ben hergün yağ sürmeyi unutuyorum bir türlü düzene sokamadım.
Doktorum da karışım bir ilaç yazdı eczanede yaptırdım ama kokusu bu kadar iğrenç olamaz resmen sürerken bayılacaktım. Iyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ben bebe yağına devam edicem galiba....
afiyet olsun canımmm benimde gebelik şekeri durumu olduğu için simit ve poğaçayı kestim sabah sütümüzü içtik şimdi kraker yiyoruz :))) ama az kaldı birkaç gün sonra rahat rahat evimde kahvaltımı yapıcam kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun canımmm benimde gebelik şekeri durumu olduğu için simit ve poğaçayı kestim sabah sütümüzü içtik şimdi kraker yiyoruz :))) ama az kaldı birkaç gün sonra rahat rahat evimde kahvaltımı yapıcam kaydirigubbakcemile5
bende bebe yağı kullanıorum ama nette kakao yağınıda çok duydum denesekmı acaba boshayallersmile
Ben de evde yapamıyorum maalesef sabah çok erken oluyor o saatte hiç bişe canım istemiyor ve yiyemiyorum. O nedenle iş yeri yemekhanesinde ekmek arası peynir, domates, yeşil biber falan filan yaptırıyorum. Yanında da büyük bir kupa süt kahvaltım bu şekilde oluyor.
Sen işten ayrılacaktın kesinleşti galiba anladığım kadarı ile...
Ben aktardan aslında badem yağı, kakao yağı felan aldım hatta aktar otama diy bitkisel bir krem var gebelik çatlaklarını önlemek ve gebelik sonrasında da kullanılabilen bir krem önerdi nette de duymuştum ondan da aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. Prospektüsünde gebelik ve sonrası için yazıyor ama yine de güvenemedim.
Anlayacağın ben de kararsızım canım...
Arkadaslar Merhaba,
Dun liyadora ile gorustum , serklaj ameliyatını yapan dr ile randevusu vardı.
28. haftaya kadar yemek yemek icin bile yataktan cıkmasını yasaklamıs dr.
O nedenle cok nadir aramızda olabilecek.
Hepinize sevgilerini ve selamlarını iletti.
Arkadaslar Merhaba,
Ben de evde yapamıyorum maalesef sabah çok erken oluyor o saatte hiç bişe canım istemiyor ve yiyemiyorum. O nedenle iş yeri yemekhanesinde ekmek arası peynir, domates, yeşil biber falan filan yaptırıyorum. Yanında da büyük bir kupa süt kahvaltım bu şekilde oluyor.
Sen işten ayrılacaktın kesinleşti galiba anladığım kadarı ile...
gülücüm beeğe ii bakmışşın dedi die doktor neden sadece kraker le geçiştiriyorsun nerde yumurtan peynirin alsanaalsanasmile
Arkadaslar Merhaba,
canm badem yagı tüylnme yapyrmuş o yuzden onermyrm bende badem yagını kaslrım ıcın kullnyrm kuafrum tavsye etmiştı besleyıcı özellıgı var dıye eczanede aynısını söledı kakao yagına gelınce bnde cok arştrdım ama o kakao yagını sade kullanamıyormussun cok katıymı onu badem yagı ıle karstırman lazımmşkı rahat süresin badem yagıda önrlmedıgı ıcın onlara yanaşmadım hıçBen aktardan aslında badem yağı, kakao yağı felan aldım hatta aktar otama diy bitkisel bir krem var gebelik çatlaklarını önlemek ve gebelik sonrasında da kullanılabilen bir krem önerdi nette de duymuştum ondan da aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. Prospektüsünde gebelik ve sonrası için yazıyor ama yine de güvenemedim.
Anlayacağın ben de kararsızım canım...
canm genlde benm esm getryor domtes salatlk yıyyrm o yuzden zıraat muhndsı esım ben hormn verdrmyrm ciftçlrme dyr ona güvnrekten raht yıyrmdoktor hormon almayın dediğinden beri domatese çok tedirgin yaklaşıorum kızlar sizdede oluyormuu pinpirik oldum iice :umursamaz:
geçmş olsn cnm a.sArkadaslar Merhaba,
evet canım işten ayrılacağım kesinleşti hayırlısıyla perşembe günü :)))
esmacım sabahları evde kahvaltı yapamıyorum işyerimizde dağın başında kantin market falan gibi olanağımız yok zaten birkaç günüm kaldı önümde herşey düzene girecek opuyorumnanaktan
canm genlde benm esm getryor domtes salatlk yıyyrm o yuzden zıraat muhndsı esım ben hormn verdrmyrm ciftçlrme dyr ona güvnrekten raht yıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?