2010 Temmuz Anneleri : )

Canım bende ilk başlarda kaşıntı daha fazlaydı bu aralar biraz daha azaldı.

Ben hergün yağ sürmeyi unutuyorum bir türlü düzene sokamadım.

Doktorum da karışım bir ilaç yazdı eczanede yaptırdım ama kokusu bu kadar iğrenç olamaz resmen sürerken bayılacaktım. Iyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ben bebe yağına devam edicem galiba....

Bu arada ağzım hep oğluşum demeye alıştı inşallah yanılmaz doktorumuz...

Hoş geldiniz kızlar...

Nasılsınız?

Biz oğluşumla sütümüzü içiyoruz ve domatesli, peynirli, yeşil biberli sandiviçimizi yiyoruz.kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canımmm benimde gebelik şekeri durumu olduğu için simit ve poğaçayı kestim sabah sütümüzü içtik şimdi kraker yiyoruz :))) ama az kaldı birkaç gün sonra rahat rahat evimde kahvaltımı yapıcam kaydirigubbakcemile5

bende bebe yağı kullanıorum ama nette kakao yağınıda çok duydum denesekmı acaba boshayallersmile

gülücüm beeğe ii bakmışşın dedi die doktor neden sadece kraker le geçiştiriyorsun nerde yumurtan peynirin alsanaalsanasmile

Ben de evde yapamıyorum maalesef sabah çok erken oluyor o saatte hiç bişe canım istemiyor ve yiyemiyorum. O nedenle iş yeri yemekhanesinde ekmek arası peynir, domates, yeşil biber falan filan yaptırıyorum. Yanında da büyük bir kupa süt kahvaltım bu şekilde oluyor.

Sen işten ayrılacaktın kesinleşti galiba anladığım kadarı ile...

günaydın kıslrrrrrrra.s. nasılsınz baklm bende kavltımı etım sımdı kasarlı domtestlı kucuk bı tost yedım acık bı cay içtim oluşumla çaysız kavltı olmyr yaw kaydirigubbakcemile3 bnmde o kadr cok kasıntım kalmada ılk zamlar gıbı ama gerılme var hıssdıyorum yemek yedımmı en cokta patlıcak gıbı karım sebamed losyonu kullnmaya devm edıyor inşllh catlamayız

bende bebe yağı kullanıorum ama nette kakao yağınıda çok duydum denesekmı acaba boshayallersmile

Ben aktardan aslında badem yağı, kakao yağı felan aldım hatta aktar otama diy bitkisel bir krem var gebelik çatlaklarını önlemek ve gebelik sonrasında da kullanılabilen bir krem önerdi nette de duymuştum ondan da aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. Prospektüsünde gebelik ve sonrası için yazıyor ama yine de güvenemedim.

Anlayacağın ben de kararsızım canım...

doktor hormon almayın dediğinden beri domatese çok tedirgin yaklaşıorum kızlar sizdede oluyormuu pinpirik oldum iice :umursamaz:

badem yağını bır arkadaşa kaşları kalınlaştırmak için önermişlerdi o yuzden ben onu eledim canım ama kakao yağını alıcam herhalde

Arkadaslar Merhaba,

Dun liyadora ile gorustum , serklaj ameliyatını yapan dr ile randevusu vardı.
28. haftaya kadar yemek yemek icin bile yataktan cıkmasını yasaklamıs dr.
O nedenle cok nadir aramızda olabilecek.
Hepinize sevgilerini ve selamlarını iletti.

Çok teşekkürler esterya...

Hayırlısı ile bebişleri sağlıklı sıhatli, zamanında doğsunlarda aramızda olmasa da olur yeter ki iyi olsun.:Saruboceq:

Bizden de sevgiler, selamlar...

rabbım onada bebklerinede güç kuvvet versın .sağlıklı sıhatlı kucağına alsın bebişlerini bizden de slmlarr a.s.

gülücüm beeğe ii bakmışşın dedi die doktor neden sadece kraker le geçiştiriyorsun nerde yumurtan peynirin alsanaalsanasmile

evet canım işten ayrılacağım kesinleşti hayırlısıyla perşembe günü :)))

esmacım sabahları evde kahvaltı yapamıyorum işyerimizde dağın başında kantin market falan gibi olanağımız yok zaten birkaç günüm kaldı önümde herşey düzene girecek opuyorumnanaktan

rabbım onada bebklerinede güç kuvvet versın .sağlıklı sıhatlı kucağına alsın bebişlerini bizden de slmlarr a.s.

canm badem yagı tüylnme yapyrmuş o yuzden onermyrm bende badem yagını kaslrım ıcın kullnyrm kuafrum tavsye etmiştı besleyıcı özellıgı var dıye eczanede aynısını söledı kakao yagına gelınce bnde cok arştrdım ama o kakao yagını sade kullanamıyormussun cok katıymı onu badem yagı ıle karstırman lazımmşkı rahat süresin badem yagıda önrlmedıgı ıcın onlara yanaşmadım hıç

doktor hormon almayın dediğinden beri domatese çok tedirgin yaklaşıorum kızlar sizdede oluyormuu pinpirik oldum iice :umursamaz:
canm genlde benm esm getryor domtes salatlk yıyyrm o yuzden zıraat muhndsı esım ben hormn verdrmyrm ciftçlrme dyr ona güvnrekten raht yıyrm

geçmş olsn cnm a.s

Hadi hayırlısı olsun canım...

Daha iyi dinlenip kendine daha iyi bakabilirsin artık...

canm genlde benm esm getryor domtes salatlk yıyyrm o yuzden zıraat muhndsı esım ben hormn verdrmyrm ciftçlrme dyr ona güvnrekten raht yıyrm

ne mutlu sana bana da gonderin :teytey: afiyet bal şeker olsunn bebişine topa topak et olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…