2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınlarr kızlar....
Nasılsınız bu sabah bakalım...
Kahvaltılar yapılmışş afiyet bal şeker olsunn..
Bizde kızımla yedik şimdikaydirigubbakcemile5
Evde bende kahvaltı yapamadığım için bu sabah evden yumurta,
peynir,kaşar,zeytin getirdim burada yedim iyi oluyomuş böyle...
En azından içim rahat oluyor yaa...
Birde iki gündür kasıklarım sancıyor benim korkuyorum üşüttüm mü acaba......

Ben de o yüzden kullanmadım zaten canım.

Ohhh ne güzel şanslı anne adaylarından biri de sensin canım.

Yediğimiz herşey hormon olmuş...

tşk. esmcim iyi olmaya çalışıyorum yavaş yavaş soğuk algınlığımı atlattım ama şiddetli baş ağrılarım devam ediyor umarım oda geçer yakın zamanda sen nasılsın bebişin nasıl?

iiz bizde çok şükrr baş ağrıları bizde de var ama bu haftalarda normalmiş o yuzden umursamamaya çalışyorum geçer bunlarda inşallah zemuszemus

canım bendede var drumu aradım srdum bebek yerını genişletiyor olabılır dedi birde dr bana erkek diince cınsıyet tahmınında ablamında 2 erkek çocuğu var onunda hep kasıklarında durmuş erkek bebekler ondanda olabılır dedi ablam bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar. kahvaltı konusu bende de sorun oluyor. zaten sabahları hala midem bulanıyor biraz. ben doktora sormuştum ben sabahları domatez yiyorum bişi olur mu diye. o da kış aylarında domatez yemeyi önermiyoruz dedi. hormon var içinde biliyosunuz dedi. ama ben şu çeri domatezleren yiyorum yemeden olmuyor. ama tedirginim yani.

gunydn cnm afyt olsn sanada benmde var canm o wc oturdugumdda bazen batıyor yaprken kasıklrım blmyrm üşüttkmü yoksa normalmi

Rahim büyüyor kızlar, baskı yapıyor, kalça kemikleri genişliyor, vücudumuz değişiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
Kasıklarda, belde ve kalça kemiklerinde ağrı normal bu dönemlerde..
Yine de gittiğiniz zaman doktorunuza sorun tabii..

gunydn cnm hg ben doktruma sormştum 3 hafta öncydı sanrım o senden kaynaklnan bısey dedı üstünde durmadı bnde sanrım üşüttüm ondandr dıye düşündum ama var hala gene o zamnkı gıbı cok agrımyr ama genede var

Günaydınnnnnnnn
yazmıştım aslında ama silinmiş sanırım Neyse

Hayırlı Salılar Annecikler..

Şulecik senin cinsiyet belli olmuşmuydu ??

günaydın herkesleree....

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar, hoş geldiniz...

Papatya'cım bende de var bir kaç gündür ama ben yorulmaktan ve sürekli oturarak çalışmaktan olduğunu düşünüyorum tabi inşallah öyledir.

Bir de bende akıntı arttı bu günlerde üşütmüşte olabilirim...

Hayırlısı artık...

Günaydınnnnnnnn
yazmıştım aslında ama silinmiş sanırım Neyse

Hayırlı Salılar Annecikler..

Şulecik senin cinsiyet belli olmuşmuydu ??

günaydın canım malesef daha belli olmadı çünkü daha haftaya salı gidicem doktora şafak sayıyorum yedi günüm kaldı tabi o zamanda öğrenebilirsem inş. sende öğrenmedin daha dimi ne zaman gitceksin.

Hımm anladım canım ama benim bebişim kızlmaz:Ama sanırım benimkide kasıklarımda duruyor daha yukarıya çıkmadıbilmiyorumkismile
Hatta dün çalışırken bacak bacak üstüne atmıştım birden sağ kasığımda pıt pıtt diye bişey olduu sanırım kuzum sıkıştı ben burdayım anne diyor bana kendini hatırlatıyor....Kendi kendime güldüm...kaydirigubbakcemile3

günaydın deniz ya benim kalça kemiklerim ağrıyo en çok oturup kalkamıyorum gece yatarken hiç sırt üstü yatamıyorum bide belimin alt kısmı felaket ağrıyo gerçekten anne olmak çok zor işmiş ya Anne olunca anlarsın lafını yavaş yavaş anlıyorum galiba:)

günaydınnn kızlar
2010 temmuz annelerinden cinsiyetini öğrenemeyen kim kaldıki vişnecim sen ben şulecik :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…