günaydın arkadaşlar. kahvaltı konusu bende de sorun oluyor. zaten sabahları hala midem bulanıyor biraz. ben doktora sormuştum ben sabahları domatez yiyorum bişi olur mu diye. o da kış aylarında domatez yemeyi önermiyoruz dedi. hormon var içinde biliyosunuz dedi. ama ben şu çeri domatezleren yiyorum yemeden olmuyor. ama tedirginim yani.
Herkese günaydın..
Günaydınnnnnnnn
yazmıştım aslında ama silinmiş sanırım Neyse
Hayırlı Salılar Annecikler..
Şulecik senin cinsiyet belli olmuşmuydu ??
günaydınnn kızlar
2010 temmuz annelerinden cinsiyetini öğrenemeyen kim kaldıki vişnecim sen ben şulecik :)))))
listemize bakılırsa muzurperi öğrenemeyen 39 kişi var ama bunların arasında öğrenipte listeye henüz yazılmayanlarda olabilir tabi:)
gunydn cnm hg ben doktruma sormştum 3 hafta öncydı sanrım o senden kaynaklnan bısey dedı üstünde durmadı bnde sanrım üşüttüm ondandr dıye düşündum ama var hala gene o zamnkı gıbı cok agrımyr ama genede var
Günaydınnnnnnnn
yazmıştım aslında ama silinmiş sanırım Neyse
Hayırlı Salılar Annecikler..
Şulecik senin cinsiyet belli olmuşmuydu ??
günaydın deniz ya benim kalça kemiklerim ağrıyo en çok oturup kalkamıyorum gece yatarken hiç sırt üstü yatamıyorum bide belimin alt kısmı felaket ağrıyo gerçekten anne olmak çok zor işmiş ya Anne olunca anlarsın lafını yavaş yavaş anlıyorum galiba:)
Aynı şeyler bende de var...
Hiç sorma canım annem ep derdi anne olunca anlarsın diye annemi daha iyi anlamaya başladım...
İnş.bebişler yerini genişletiyordurgunydn cnm afyt olsn sanada benmde var canm o wc oturdugumdda bazen batıyor yaprken kasıklrım blmyrm üşüttkmü yoksa normalmi
İnş.Denizcim söylediğinde doğru ama işte insan neden diye düşünüyor..Sorucam bakalım bende doktoruma ne diyecek..Rahim büyüyor kızlar, baskı yapıyor, kalça kemikleri genişliyor, vücudumuz değişiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
Kasıklarda, belde ve kalça kemiklerinde ağrı normal bu dönemlerde..
Yine de gittiğiniz zaman doktorunuza sorun tabii..
Günaydın kızlar, hoş geldiniz...
Papatya'cım bende de var bir kaç gündür ama ben yorulmaktan ve sürekli oturarak çalışmaktan olduğunu düşünüyorum tabi inşallah öyledir.
Bir de bende akıntı arttı bu günlerde üşütmüşte olabilirim...
Hayırlısı artık...
ben de kesin öğrenemedim. %90 erkek dedi ama kesin değil.
günaydın deniz ya benim kalça kemiklerim ağrıyo en çok oturup kalkamıyorum gece yatarken hiç sırt üstü yatamıyorum bide belimin alt kısmı felaket ağrıyo gerçekten anne olmak çok zor işmiş ya Anne olunca anlarsın lafını yavaş yavaş anlıyorum galiba:)
Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
Valla öğrenemeyen 39 kişi olabilir ama aktif olan üyeler zaten hemen hemen hergün buray gelen kişiler..
Sanırım bunlar arasında da hepimizin tanıdığı Vişn,e Muzur ve sulecik var benim bildiğim.?
kasık ağrısı geçtiğimiz 2 hafta vardı bende bu hafta kesildi.
Dra sormuştum kendini yorma demişti.
Bugünde miğdemde bir teslik var çok şişkinlik var sırtım ağırdı baskıdanbilmiyorumkismile
vişnecim, arkadaşım fuar için pazar çok kalabalık olur. cumartesi sabahı tenha olur diyor.
ben de kesin öğrenemedim. %90 erkek dedi ama kesin değil.
bnde hafta önce cok siddtlıydı sımdı haffledı cnm dünde mıdem bı yandı bı agrı saplndı bı bulntı geldı 12 ye 10 vardı yemege gectım bıseyler yıyım ılac ıcıyım dıye sonra yedıkten sonra haffledı sanrım acıkmşmıyım kötü yaptı ama beni sanki soguk terler geldı bırden
kasık ağrısı geçtiğimiz 2 hafta vardı bende bu hafta kesildi.
Dra sormuştum kendini yorma demişti.
Bugünde miğdemde bir teslik var çok şişkinlik var sırtım ağırdı baskıdanbilmiyorumkismile
vişnecim, arkadaşım fuar için pazar çok kalabalık olur. Cumartesi sabahı tenha olur diyor.
Sulecik sırt üstü yatınca benimde ağrıyor belim ve kalça kemiklerim oyüzden dikkat etmeye çalışıyorum artık...
cidden çok acı veriyo kemiklerin ağrıdığını ilk defa hissediyorum bide büyüklere sorunca ya da daha önceden anne olanlara bunlar iyi günleriniz diyolaryani demekki ne ağrılar beklio bizi düşünmek bile istemiyorum:) doktor bana sol tarafına yatmaya çalış dedi bebek daha iyi gelişirmiş sola yatınca elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum artık cnm.
bız varya kızlarr acayip pinpirik olduk :) hehehe elimiz ağrısa bebek dıyorzz bızz doğurama kadr çevredikelr dokuz doğurur benceee kaydirigubbakcemile3
bnde hafta önce cok siddtlıydı sımdı haffledı cnm dünde mıdem bı yandı bı agrı saplndı bı bulntı geldı 12 ye 10 vardı yemege gectım bıseyler yıyım ılac ıcıyım dıye sonra yedıkten sonra haffledı sanrım acıkmşmıyım kötü yaptı ama beni sanki soguk terler geldı bırden
Canım Günlerimiz Aydın olsun inşallah...
2 3 arkadaş daha vardı
ama hatırlayamadım şimdi
Kivicim eşimle gitmek istiyorum pazar günü ama çok çok kalabalık olur bence
Kalabalıklara girmek istemiyorum C tesi gitmeyi düşünüyorum..
Alllah izin verir nasip kısmet ederse , bide cinsiyetini ögrenirsem inşallah ona göre bişeyler alırım.
Bence seninki ya erkek ya da kız
hımm neden solmuş acaba canm yanı sag degıl neden sola yatmamz gerkmiş ben genlde sağıma yatrımda
hımm neden solmuş acaba canm yanı sag degıl neden sola yatmamz gerkmiş ben genlde sağıma yatrımda
GEÇEN EŞİM BANA DİYOR KEŞKE BEN HAMİLE KALSAYDIM :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?