2010 Temmuz Anneleri : )

Herkese günaydın..

Günaydınnnnnnnn
yazmıştım aslında ama silinmiş sanırım Neyse

Hayırlı Salılar Annecikler..

Şulecik senin cinsiyet belli olmuşmuydu ??

Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

günaydınnn kızlar
2010 temmuz annelerinden cinsiyetini öğrenemeyen kim kaldıki vişnecim sen ben şulecik :)))))

listemize bakılırsa muzurperi öğrenemeyen 39 kişi var ama bunların arasında öğrenipte listeye henüz yazılmayanlarda olabilir tabi:)

listemize bakılırsa muzurperi öğrenemeyen 39 kişi var ama bunların arasında öğrenipte listeye henüz yazılmayanlarda olabilir tabi:)

Valla öğrenemeyen 39 kişi olabilir ama aktif olan üyeler zaten hemen hemen hergün buray gelen kişiler..
Sanırım bunlar arasında da hepimizin tanıdığı Vişn,e Muzur ve sulecik var benim bildiğim.?

kasık ağrısı geçtiğimiz 2 hafta vardı bende bu hafta kesildi.
Dra sormuştum kendini yorma demişti.
Bugünde miğdemde bir teslik var çok şişkinlik var sırtım ağırdı baskıdan
bilmiyorumkismile

Günaydınnnnnnnn
yazmıştım aslında ama silinmiş sanırım Neyse

Hayırlı Salılar Annecikler..

Şulecik senin cinsiyet belli olmuşmuydu ??

vişnecim, arkadaşım fuar için pazar çok kalabalık olur. cumartesi sabahı tenha olur diyor.

Aynı şeyler bende de var...

Hiç sorma canım annem ep derdi anne olunca anlarsın diye annemi daha iyi anlamaya başladım...

Aynı şeyler bende de var...

Hiç sorma canım annem ep derdi anne olunca anlarsın diye annemi daha iyi anlamaya başladım...

ya kızlar ben bu hafta ne şişlik ne ağrı hiçbişey hissetmiyorum. yani hiç hareketini varlığını da hissetmiyorum. kasıklarım da ağrı da yok. daha ctesi gördüm bebeğimi iyiydi ama inşallah iyidir yine.sanki göbeğim bile bu hafta şiş değilmiş gibi.ya da bana öyle geliyor.

gunydn cnm afyt olsn sanada benmde var canm o wc oturdugumdda bazen batıyor yaprken kasıklrım blmyrm üşüttkmü yoksa normalmi
İnş.bebişler yerini genişletiyordur

İnş.Denizcim söylediğinde doğru ama işte insan neden diye düşünüyor..Sorucam bakalım bende doktoruma ne diyecek..

Ya canım bende de 2 gündür var anlamadım acaba ayaklarımımı üşütüyorum diye de düşünüyorum...
Keyifleri yerinde olsun da artık geriisi önemli değil...

Sulecik sırt üstü yatınca benimde ağrıyor belim ve kalça kemiklerim oyüzden dikkat etmeye çalışıyorum artık...

Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

Canım Günlerimiz Aydın olsun inşallah...

Valla öğrenemeyen 39 kişi olabilir ama aktif olan üyeler zaten hemen hemen hergün buray gelen kişiler..
Sanırım bunlar arasında da hepimizin tanıdığı Vişn,e Muzur ve sulecik var benim bildiğim.?

2 3 arkadaş daha vardı
ama hatırlayamadım şimdi

Kivicim eşimle gitmek istiyorum pazar günü ama çok çok kalabalık olur bence
Kalabalıklara girmek istemiyorum C tesi gitmeyi düşünüyorum..
Alllah izin verir nasip kısmet ederse , bide cinsiyetini ögrenirsem inşallah ona göre bişeyler alırım.

ben de kesin öğrenemedim. %90 erkek dedi ama kesin değil.

Bence seninki ya erkek ya da kız

bnde hafta önce cok siddtlıydı sımdı haffledı cnm dünde mıdem bı yandı bı agrı saplndı bı bulntı geldı 12 ye 10 vardı yemege gectım bıseyler yıyım ılac ıcıyım dıye sonra yedıkten sonra haffledı sanrım acıkmşmıyım kötü yaptı ama beni sanki soguk terler geldı bırden

Sulecik sırt üstü yatınca benimde ağrıyor belim ve kalça kemiklerim oyüzden dikkat etmeye çalışıyorum artık...

cidden çok acı veriyo kemiklerin ağrıdığını ilk defa hissediyorum bide büyüklere sorunca ya da daha önceden anne olanlara bunlar iyi günleriniz diyolar yani demekki ne ağrılar beklio bizi düşünmek bile istemiyorum:) doktor bana sol tarafına yatmaya çalış dedi bebek daha iyi gelişirmiş sola yatınca elimden geldiği kadar sola yatmaya çalışıyorum artık cnm.

Kızlar bende de var 1 haftadır, kasık ağrısı değil ama belimin alt kısmı, kalçaya doğru, sol kısım..Arada ağrı yapıyor..

Gece Wc ye kalktığımda ilk anda basamıyorum üstüne o kadar yani topallıyorum ilk anda, Wc ye gidene kadar açılıyor..Tutulmuş gibi oluyor o kısım..

Ama ben önceki gebeliğimden biliyorum o zaman da oluyordu dediğim gibi kalça kemiklerimiz genişliyor büyüyen rahim etkisi ile bu da ağrı yapabiliyor..

bız varya kızlarr acayip pinpirik olduk :) hehehe elimiz ağrısa bebek dıyorzz bızz doğurama kadr çevredikelr dokuz doğurur benceee kaydirigubbakcemile3

hımm neden solmuş acaba canm yanı sag degıl neden sola yatmamz gerkmiş ben genlde sağıma yatrımda

Bende garip bir şişkinlik var bariz belli oluyor yani neden çözemedim.

Her firma satış yapmıyormuş, genelde son gün satış oluyormuş standtaki ürünleri geri götürmesinler diye.

hımm neden solmuş acaba canm yanı sag degıl neden sola yatmamz gerkmiş ben genlde sağıma yatrımda

bunu bende duydum ama nedendir bilmiyorum bilmiyorumkismile

yani aslında normal bi insanın kalp sağlığı açısından sol değilde sağ tarafa yatması gerekirmiş ama doktorumun dediği kadarıyla sadece hamilelikte sol tarafa yatmak bebek gelişimini iyi yönde etkiliyormuş gibi daha bi sürü şey söyledi ama unuttum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…