benimde iyiki eşim hamile kalmamış yanmıştım o zaman ben benim iki katım pimpiriklidir:roflol:
yani aslında normal bi insanın kalp sağlığı açısından sol değilde sağ tarafa yatması gerekirmiş ama doktorumun dediği kadarıyla sadece hamilelikte sol tarafa yatmak bebek gelişimini iyi yönde etkiliyormuş gibi daha bi sürü şey söyledi ama unuttum şimdi.
benim eşiminde canı sürekli birşeyler istiyor.
ben hamileyim istemiyorum o sürekli o olsa bu olsa şunu yesek derdinde.
benim eşiminde canı sürekli birşeyler istiyor.
ya ben hep sırtüstü yatıyorum. ya da bazen sola doğru. sağa doğru yatınca ağrı oluyo karnımda.ama sırtüstü de çok rahat ediyorum. zaten uyuyamıyorum. bir de illa sola yatçam die şartlanırsam hiç uyuyamam. sırtüstü yatmak çok mu zararlı acaba?
BENMDE KAYNANA AŞERİYOR BAZN GÖRÜMCEYİ ARAR SÖLER CANN ISTEDIGINI kaydirigubbakcemile3 KENDIDE DER GELININ YERINE BEN ASERIYORUM DIYEbenim eşiminde canı sürekli birşeyler istiyor.
BNDE SRT ÜSTÜ YATRIM SAGIMA YATRIM GENLDE EŞİMDE BAZEN YAA YAN YATMA SIRT ÜSTÜ YAT BEBK SIKISACAK DIYOR BENI CEVIRİYOR kaydirigubbakcemile3ya ben hep sırtüstü yatıyorum. ya da bazen sola doğru. sağa doğru yatınca ağrı oluyo karnımda.ama sırtüstü de çok rahat ediyorum. zaten uyuyamıyorum. bir de illa sola yatçam die şartlanırsam hiç uyuyamam. sırtüstü yatmak çok mu zararlı acaba?
Kızlar 2 misafirimiz var
Lİyadora ile çubuk kraker sanırım
selam olsun onlarada
sırtüstü yatmayı başarabiliyorsan zararlı değildir herhalde ama ben bel ve kemik ağrılarımdan dolayı sırt üstü yatamıyorum zaten:)
sağlık ocağından aradılar kontrolün var gel diye ultrasonda yokmudur acaba bi baksalar :) cinsiyeti söyleseler bari.sağlık ocağında ne yapıyolar bu arada bi kayıt olmak için gitmiştim bide yarın gitcem.
o zaman sağlık ocağına gitmem pek işime yaramıyacak bide kilomu öğrenirim çünkü benim doktorum hiç kilo kontrolü yapmıyo tansiyonada bakmıyo sadece bebekle ilgileniyo:)
slm temmuz anneleri nasılsınız? bebeklere ne almaya düşünüyorsunuz biraz bunlardan bahsedelim beşikmi, oyun parkımı,port beşikmi, yatak olarak akıl verin hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?