2010 Temmuz Anneleri : )

şulecik siz kaç yaşındasınız ne kadar gençsin sen maşallh.bebeginin cinsiyeti bellimi? bu arada benide kayıt edermisnz.son sat 13 ekim cinsiyet belli ddegil ve su an 17 haftalık hamişim

tşk ederim cnm 25 yaşındayım o kadar da genç sayılmam burda daha 21 yaşında olan anne adayları varken:) henüz cinsiyetimiz belli değil inş. 16 şubatta olucak merakla bekliyoruz. tabiki hemen ekliyorum cnm.

Sırta destek kısımında direk eşim aklıma geldi kaydirigubbakcemile2
genelde o şekilde yatıyorum yada sağa doğru bebişten öncede öyleydi

Sağlık ocağına kayıtmı yaptırılıyor ben hiç gitmedim.

slm temmuz anneleri nasılsınız? bebeklere ne almaya düşünüyorsunuz biraz bunlardan bahsedelim beşikmi, oyun parkımı,port beşikmi, yatak olarak akıl verin hadi

Ben bakıyorum hatta az önce chicco lulubabyi inceledim.
park yatak alıcam büyük ihtimalle evim ufak olduğu için.

Birde alırsak mama sandelyesi alırız belki yeğenim şu anda kullandığını sağlam bırakırsa onada gerek kalmaz kalan herşeyimiz var.

slm temmuz anneleri nasılsınız? bebeklere ne almaya düşünüyorsunuz biraz bunlardan bahsedelim beşikmi, oyun parkımı,port beşikmi, yatak olarak akıl verin hadi
cnm bnde karrszım hala karr vermedım bı türlü akl vermcm bn

bnmkıde edıyor stem ben sagda raht edyrm yatyrm oda solda raht eder yatr o bana deyınce bende dıyorum sende kıcını dönuyon yatuyon kaydirigubbakcemile3 o zamn srt üstü yat heem bebek sıkışır dıyor

valla bebek ihtiyaçları bitmez ama kısmetini allah verir kuzucuklar.ama ben kullanışlı seyler almayı düşünüyorum hep.ilk önce ateş ölçer almak lazım bebek için en önemlisi ben bide bebk telsizi bebefon alıcam uyurken sesini duyayım diye bunlar benim için olmazsa olmaz

Odasını duzenlemek en buyuk hayelım ama daha erken dıye bırsey yapamıyorum.. ben bebek oda takımı ve ayrıyetten yatak odama sepet besık dusunuyorum opuyorumnanaktan

Hayırlısıyla kızım bır gelseee İNŞAALLAH :Saruboceq:

şule ve vişnesuyu sizle aynı kaderi paylaşıyorum ben 17 haftalıgım benim bebegin cinsiyeti tam belli dgil göstermedi yaramaz.15 subatta randevum var o zaman insalhh belli olack bakalım .bolca çikolata yiyecegim 2 3 paket girmeden önce.doktor size tahmini bişey dedimi bana kız olabilir dedi ama emin degil

ben oyun parkı gibi olan yataklardan almayı düşünüyorum. ucuz hafif ve taşınabilir. çünkü ben temmuzda Allah kısmet ederse doğurduktan bir süre sonra foçaya ailemin yanına gitmek istiyorum. 1 ay filan orda kalıcaz. denizkenarı güzel olur diye düşndük. eşimd e senelik iznini alıcak. oraya da taşırım diye düşünüyorum. evde de kah salona kah odaya taşıyabileyim istiyorum. ama 1 yaşından sonra mobilyalı bir beşik alırım. mama sandalyesi için çok erken 4 aydan önce oturamıyo zaten ona. onu doğduktan sonra alırız. ama ben yine de bir liste edinmek lazım diye düşünüyorum. geçenlerde bebek tırnak makası seti dedi mesela birisi aklımın ucuna bile gelmezdi o söylemese. bu tip ıvır zıvırları öğrenmek lazım.

zeymuran tabi daha bende bir igne almadımda .ama plan yapılırsa programlı oluruz çokta bi zaman inan kalmadı su gibi akıyor günlar aylar ben son 6. cı ayda alıcam büyük çogunlugu 7. aydan sonra anneler yoruluyor gezemiyor rahatsızlıklar başlıyor aklınızda olsun sonlara bırakmayın bide biz sıcaklara denk gelicez vay halimize

annişler naber artık dün akşamdan beri göbişim belirmeye başladı top gibi duruyo ortada sivrilmiş bi şekılde babamızın çok hoşuna gitti bu durum.canlarım bendede kasık agrısı var wcye oturdugumda kasıklarım batıyo bazen nefesimi kesiyo normal bi durumdur umarım

bende hamılelktn once yastık olrak eşimi kullnyrdum kaydirigubbakcemile3 bıde cnm evet kayt yaptrmn gerk gıdıp saglı kocagına

bana hiç bi tahminde bulunamadı:) benden bi gün önce öğreniceksin hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inş.

kızlar günaydın,nasılsınız?uzun zaman oldu giremedim ara sıra bakındım ama bir iş çıkıyor hemen kapatmak zorunda kalıyordum...geçmişi de okuyamadım dolayısıyla...
herkes iyidir umarım,bir terslik yoktur inşallah...
biz oğluşumla çok iyiyiz maşallah,herşey şükürler olsun ki normal...27 şubatta doktor randevum bakalım ne diyecek bize...tekmeler atılmaya başladı benim,hafif dokunuşlarını hissediyordum tabii ki ama bu hafta inanılmaz hareketli...resmini birazdan yüklerim size bi bakın oğlum yakışıklı olacakmı yerimseniben

oyun parkı başka yerlere taşımak açısından pratik bir yatak türü olup temizligide kolydır.başka sehire giderken araba arkasına koy götür çok iyidir.ben bir bebek mağaza müdürü olarak sizlere taviyem sonradan pişman olucagınız seyleri almayın.flowursun tırnak makas seti burun aspiratörü daha neler var neler

Haklısın canım hele kaldıkı şimdi bıle canım dısarı cıkmak ıstemıyor.. sureklı uyumak ıstıyor :kedi: şimdi elime kagıt kalem aldım , bebegıme gereklı olanların başlıca lıstesını yapıcam

Bebek magzalarına gırdıgımde aklım basımdan ucuyor sankı , okadar gusel seyler varkı ama elim hıc bırısını almaya gıtmıyor. sadece sevıyorum ayy ne kdr tatlılar dıye..hala hayel gıbı gelıyor bana.. gercekmı ruyamı hala anlayamadım, kaydirigubbakcemile3

günaydın umutlu sanırım normal bi durum hemen hemen hepimizde aynı şeyler yaşanıyo çünkü:)

günaydın umutlu sanırım normal bi durum hemen hemen hepimizde aynı şeyler yaşanıyo çünkü:)

dogru diyosun cnm bi baş agrısı bide kasık agrısı çok kötü bu aralar devamlı başım dönüyo bunlar hepsi geçecek biliyorum ama tedirgin oluyoruz işte eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…