2010 Temmuz Anneleri : )

ezracik.blogspot.com/2010/01/cinsiyet-uzerine.html şuna bi tıklatın çok eglenceli zemuszemus

kızlar bakın size belirtilerimden bahsediyim sizde bebişin cinsiyetını tahmın edin veya tahmın yürütün olurmu benım mide bulantım hiç olmadı sadece ilk aylar sabah bulantısı oda kahvaltı yapana kadar,sütten tiskindim sevdigim halde,tatlı sevmezdim şimdi çıkolata yeme krızındeyim vede ekşi şeyler kasık agrılarım var baş agrısı karnım artık çıkmaya başladı top şeklınde ve sivri şimdilik bunlar yerimseniben

Ben de tam bu konuları araştırıyordum. artık yavaş yavaş zamanı geldi.

Yavsib canım desene senden öğreniceğimiz çok şey var.

Öğleden sonra burda olursan fikirlerini almak isterim.

Şimdi yemeğe gidicem.

Hayyy maşallah hgs'cim ilk göz ağrımız kocaman olmuş...

bence erkekkk gamyoncuiremsu

bence erkekkk gamyoncuiremsu

hgscim kendimi okadar zor tutuyorumkı gidip ögrenmemek için diyorum beklıyım 2 hafta daha ama dayanamıcam sankı şeytan diyokı kalk şimdi git zaten çok özledim en son 11+5 te gördüm 2li test için yarım saatte ölçtü doktor ensesini zıpladı süreklı tam cinsiyetıne bakacaktı uyudu doktor bacakları açık ama uyudugu için pozisyon alamıyorum dedi benımde içimden geçen erkek sankı hamile kaldıgımdan beri içimdekı his buyönde tabiki önce saglıklı olması kız erkek farketmez ama sankı erkek öle hisssediyorum

hgs aynı belirtiler bendede oldu,genelde herkez erkek dedi.BENCEDE SANKı SENıNKı ERKEK BEBEK. bide bende ilk başlarda sorun yaşadım şimdi yogurdu üflayerek yiyorum ama çok şükür hersey geçti iyiyiz su an.benim bebegin cinsiyeti belli degil bakalım seninki ne olucak:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…