2010 Temmuz Anneleri : )

capri bugün dışarı çıkıcagım birden sonra ben yokum evde ama yarın insallh konuşalım ben öglen girerim kk ya. konuşuruz şimdilik hoşçakalvereliniortakvereliniortak

cnm hsgnınkı bellı erkek ben sormustum acaba ne olabılır die demek sende erkek diyosun hihoyyyt

kimin ne dediği önemli değil sen ne hissediyorsan bence o dur canım...ama aynı şeyleri bende hissetmiştim benim tahminim ordan...birde ben hala deli gibi acı ve turşu yiyorum :))

kimin ne dediği önemli değil sen ne hissediyorsan bence o dur canım...ama aynı şeyleri bende hissetmiştim benim tahminim ordan...birde ben hala deli gibi acı ve turşu yiyorum :))

ne biliyim cnm hislerim okadar kuvvetlıkı alıstırdım kendimi tuhaf bi şekılde inşallah herkesin gönlüne göre verir allah herşeyin hayırlsı :Saruboceq:

neyse güzeller bizim buraya bi özel hastahane açıldı diyorum kı gidip bı bakıyım dogum ücretı muayene ne kadar yürüyerek 10 dakıkalık yol ben yine gelirim kendinize ii bakın öpüyorm by

canım benimki erkek ki hatta ilk cinsiyetini ben öğrendim burda :))

kızlar saydım listede şu anda 26 erkek 20 kız görünüyor.benimki de erkek olursa 27 olcak. bakalım nasıl olcak son durumlar erkekler baskın gibi:)

kızlar saydım listede şu anda 26 erkek 20 kız görünüyor.benimki de erkek olursa 27 olcak. bakalım nasıl olcak son durumlar erkekler baskın gibi:)
ERKKLR BASKIN CIKIYORkaydirigubbakcemile3 TEMMZUZ ANNLRI HEP ERKK HAZIRAN ANNELRIDE HEP KISMIŞ

oleyyyyyyyyy oğluşum olcak yaşınnnnnn:))
TBRKLR CNM GÖZUN AYDN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…