Ben de tam bu konuları araştırıyordum. artık yavaş yavaş zamanı geldi.
Yavsib canım desene senden öğreniceğimiz çok şey var.
Öğleden sonra burda olursan fikirlerini almak isterim.
Şimdi yemeğe gidicem.
hgs aynı belirtiler bendede oldu,genelde herkez erkek dedi.BENCEDE SANKİ SENİNKİ ERKEK BEBEK. bide bende ilk başlarda sorun yaşadım şimdi yogurdu üflayerek yiyorum ama çok şükür hersey geçti iyiyiz su an.benim bebegin cinsiyeti belli degil bakalım seninki ne olucak:ecrin_bebek:
hgscim kendimi okadar zor tutuyorumkı gidip ögrenmemek için diyorum beklıyım 2 hafta daha ama dayanamıcam sankı şeytan diyokı kalk şimdi git zaten çok özledim en son 11+5 te gördüm 2li test için yarım saatte ölçtü doktor ensesini zıpladı süreklı tam cinsiyetıne bakacaktı uyudu doktor bacakları açık ama uyudugu için pozisyon alamıyorum dedi benımde içimden geçen erkek sankı hamile kaldıgımdan beri içimdekı his buyönde tabiki önce saglıklı olması kız erkek farketmez ama sankı erkek öle hisssediyorum
kimin ne dediği önemli değil sen ne hissediyorsan bence o dur canım...ama aynı şeyleri bende hissetmiştim benim tahminim ordan...birde ben hala deli gibi acı ve turşu yiyorum :))
hgs aynı belirtiler bendede oldu,genelde herkez erkek dedi.BENCEDE SANKİ SENİNKİ ERKEK BEBEK. bide bende ilk başlarda sorun yaşadım şimdi yogurdu üflayerek yiyorum ama çok şükür hersey geçti iyiyiz su an.benim bebegin cinsiyeti belli degil bakalım seninki ne olucak:ecrin_bebek:
neyse güzeller bizim buraya bi özel hastahane açıldı diyorum kı gidip bı bakıyım dogum ücretı muayene ne kadar yürüyerek 10 dakıkalık yol ben yine gelirim kendinize ii bakın öpüyorm by
oleyyyyyyyyy oğluşum olcak yaşınnnnnn:))
ERKKLR BASKIN CIKIYORkaydirigubbakcemile3 TEMMZUZ ANNLRI HEP ERKK HAZIRAN ANNELRIDE HEP KISMIŞkızlar saydım listede şu anda 26 erkek 20 kız görünüyor.benimki de erkek olursa 27 olcak. bakalım nasıl olcak son durumlar erkekler baskın gibi:)
TBRKLR CNM GÖZUN AYDNoleyyyyyyyyy oğluşum olcak yaşınnnnnn:))
herkese merhaba buarada.
gözün aydın canım.galıba bırde kızın var resımdekı senın kızın mı ?Allah bağıslasın.
Canım saglıkla al kucagına İNŞAALLAH :)
mrhba cnm hg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?