2010 Temmuz Anneleri : )

selam herkese boshayallersmile

Eklentiler

• $41uF-Yp-owL__SX315_SY375_.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $41bz+VrAY7L__SX315_SY375_.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 20
slm kızlar benimde kızım çok hasta bademcikleri iltihaplanmış öksürük de var çok fena onunla ugrasıyorum sürekli kendime hiç bakmıyomm bende hastayım zaten napıcam bilmiyom çok yoruluyorum ama kıyamıyorum canıma sabaha kadar öksürükten uyuyamıyo :sm_confused:

selam temmuz anneleri nasılsınız ya ben birşey soracağım ara ara gögsümde sankı bi damar gibi çekiliyormuşcasına acıyor ama 1 dakika sürmuyo hemen geçiyo süt kanalları falanmı açılıyor acaba bi hafta on gün falan önce farkına vardım çamaşırımdada sarı sarı ufak ufak lekeler var netten sıkmayın falanda diye yazılar okudum benım gibi olan varmı??

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat...

[QUOTE="naz"li kız;11490508]selam temmuz anneleri nasılsınız ya ben birşey soracağım ara ara gögsümde sankı bi damar gibi çekiliyormuşcasına acıyor ama 1 dakika sürmuyo hemen geçiyo süt kanalları falanmı açılıyor acaba bi hafta on gün falan önce farkına vardım çamaşırımdada sarı sarı ufak ufak lekeler var netten sıkmayın falanda diye yazılar okudum benım gibi olan varmı??[/QUOTE]

Doktoruna bir danış istersen canım...

Benim bilgim maalesef yok...

bu arada bende yarın bebişimi görecem cinsiyetinide tam ögrenirim inş.gecen kız gibi dedi ama öbür ay kesin söylerim dedi bakalım ne olacak tabi herzaman hayırlısı ve saglıklı olsun o yeter

Kızlar günde ne kdar süt içiyorsunuz?

Veya

Günlük ne kadar süt içmeliyiz?

bu arada bende yarın bebişimi görecem cinsiyetinide tam ögrenirim inş.gecen kız gibi dedi ama öbür ay kesin söylerim dedi bakalım ne olacak tabi herzaman hayırlısı ve saglıklı olsun o yeter

Hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin...

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

geçmş olsn cnm
[QUOTE="naz"li kız;11490508]selam temmuz anneleri nasılsınız ya ben birşey soracağım ara ara gögsümde sankı bi damar gibi çekiliyormuşcasına acıyor ama 1 dakika sürmuyo hemen geçiyo süt kanalları falanmı açılıyor acaba bi hafta on gün falan önce farkına vardım çamaşırımdada sarı sarı ufak ufak lekeler var netten sıkmayın falanda diye yazılar okudum benım gibi olan varmı??[/QUOTE]
hayr cnm bana öle bısey daha olmadı ama duymuştum kanallr acıldıgından cekılmeler oluyordur bıde ucunda hafıf bıseyler gelırmş

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

baharcım tebrikler benımde gönlümden geçen erkek bakalım rabbım gönlümden geçeni banada nasip edermi hayırlısı olsun inşallah allah sanada ve bebegıne saglık versin :Saruboceq:

baharcım tebrikler benımde gönlümden geçen erkek bakalım rabbım gönlümden geçeni banada nasip edermi hayırlısı olsun inşallah allah sanada ve bebegıne saglık versin :Saruboceq:

saol canım benim. allah hayırlısını versin ilk önce cinsiyet öğrenmek için gittim doktora ama onun o hareketlerini görünce doktora sormak aklıma gelmedi en son doktor söyledi cinsiyetini yani önemli olan gerçekten sağlıklı olması. allah hepimize hayırlı olanı versin.

gözn aydn cnm tbrklr

Kızlar günde ne kdar süt içiyorsunuz?

Veya

Günlük ne kadar süt içmeliyiz?

günde küçük bir paket yada 1 bardak ıcıyorum canm yogurt öglnlerı bır kaseye yakın yıyrm aksmlrıda bazen yıyrm sütten daha cok yararlymış yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…