evet canım benim kızım sağol allah gönlüme göre verdi çok şükür
selam herkese boshayallersmile
slm kızlar benimde kızım çok hasta bademcikleri iltihaplanmış öksürük de var çok fena onunla ugrasıyorum sürekli kendime hiç bakmıyomm bende hastayım zaten napıcam bilmiyom çok yoruluyorum ama kıyamıyorum canıma sabaha kadar öksürükten uyuyamıyo :sm_confused:
selam herkese boshayallersmile
bu arada bende yarın bebişimi görecem cinsiyetinide tam ögrenirim inş.gecen kız gibi dedi ama öbür ay kesin söylerim dedi bakalım ne olacak tabi herzaman hayırlısı ve saglıklı olsun o yeter
geçmş olsn cnmslm kızlar benimde kızım çok hasta bademcikleri iltihaplanmış öksürük de var çok fena onunla ugrasıyorum sürekli kendime hiç bakmıyomm bende hastayım zaten napıcam bilmiyom çok yoruluyorum ama kıyamıyorum canıma sabaha kadar öksürükten uyuyamıyo :sm_confused:
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin...
baharcım tebrikler benımde gönlümden geçen erkek bakalım rabbım gönlümden geçeni banada nasip edermi hayırlısı olsun inşallah allah sanada ve bebegıne saglık versin :Saruboceq:
gözn aydn cnm tbrklrmerhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Kızlar günde ne kdar süt içiyorsunuz?
Veya
Günlük ne kadar süt içmeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?