2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun, maşallah bebişine, gözün aydın canım...

:Saruboceq:
amin cnm tabikide ilk önce saglık ama herkes gönlünden geçenın olmasını ister kız olursada çok sevınıcem çünkü benım ilk çocugum olucak ama hamile kaldıgım günden beri erkek olacakmıs gbi bir his var içimde hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq:

kızlar bu arada benim bi sorum olacak erkek bekleyenler ne gibi şikayetleri vardı bulantı falan yada neleri daha çok isteyrek yediniz benim bu hamileligim ilkinden çok farklı geçiyo genelde ekşi baharatlı şeyler istiyo canım ama bazı anlarda acayiip tatlı istiyo anlayamadım kızımda hep tatlı yedim ama bana bi fikir verin ne olabilir yarın gidecem ama tahminler tutacakmı bakalım

ayy ben demın çok güldüm bizim buraya dogum hastanesi açıldı sorsan bende gittim bi araştırıyım die ne ameliyathane var ne bişe başka hastaneye yönlendiriyo yuhh dedim güle güle geldim kaydirigubbakcemile3

neyse canlarım ben çıkıyorum yıne gelirim kaynanama çıkıyım yemek yapmıs benı çagırdı gidiyim geleyim sinirlerim bozuldu hala gülüyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben sütü pek sevmediğim için kendimi zorlamıyorum..Ama günde 2-3 kibrit kutusu kadar peynirim ve 1 kase yoğurdum mutlaka var..

Elifbetül, bilmiyorum ne derece doğru ama ben de ilk hamileliğimden tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum ve benim de cinsiyetler farklı..Belki sende de böyle olur:)

benim hiç bulantım olmadı hatta ben normalde çok tatlı yiyen birisiydim ama hamile kaldıktan sonra hep ekşi ve tuzlu yemeye başladım.

gözn aydn cnm tbrklr

günde küçük bir paket yada 1 bardak ıcıyorum canm yogurt öglnlerı bır kaseye yakın yıyrm aksmlrıda bazen yıyrm sütten daha cok yararlymış yogurt

Ben de günde bir büyük kupa bardak içiyorum canım.

Merak ettim acaba yeterli mi diye...

Akşam yatmadan önce de bir bardak daha mı içsem diyorum...

Öğle yemeklerinde bir kase yoğurdu bitiremiyorum ben artı dikkatimi çekti ev yoğurtlarını çok güzel yiyorum ama hazırları yiyemiyorum.

Peynir ve yoğurtla pek aran yoksa günde 2-3 bardak süt içmelisin..Sabah akşam..

bende ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde erkek olcağını hissetmiştim. hatta eşimle bebeğim hakkında konuşurken hep oğlum diye bahsediyodum istem dışı ağzımdan oğlum kelimesi çıkıyordu. anneler gerçekten hissediyor.

benim hiç bulantım olmadı hatta ben normalde çok tatlı yiyen birisiydim ama hamile kaldıktan sonra hep ekşi ve tuzlu yemeye başladım.

tesekür edrim bilgileriniz için bakalım ne olacak inş.yarın ögrenicem

Peynir ve yoğurtla pek aran yoksa günde 2-3 bardak süt içmelisin..Sabah akşam..

Peyniri çok severim ve yiyorum canım.

Yoğurt da dediğim gibi hazır yoğurtları pek yiyemiyorum ama ev yoğurdunu çok severim onu da artık anneme rica edicem bana haftalık bir tencere ayarlaması için...

Sütü neden sorduğumu da söyleyim günde 1 lt süt içilmesi laım diye duydum şaşırdım da biraz o nedenle sizden teğet almak istedim.

Teşekkürler...

Kızlar günde ne kdar süt içiyorsunuz?

Veya

Günlük ne kadar süt içmeliyiz?

ben her akşam 1 büyük bardak içiyorum :içelim:
bir de hergün düzenli olarak peynir ve yoğurt yiyorum mutlaka

Son düzenleme:

BENDE GENLDE ANNM YAPYR HER HAFTA SONU KUCUK SAKLAMA KAPLARINA İŞ YERINE GTRYRUM ÖGLEN YIYORUM BAZENDE KÜÇÜK KASEDE YOGURTLR VAR HAZIR DANONENIN SÜTAŞN FILN ONLRDAN ALYRM BZEN YIYORUM BNDE AMA TEK YIYEMYRM YA EKMEGI BANIP YADA BASKA BISEYIN ICINE KARSTRIP YIYORUM MESELA BULGUR PLAVI GIBI kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…