merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
saol canım benim. allah hayırlısını versin ilk önce cinsiyet öğrenmek için gittim doktora ama onun o hareketlerini görünce doktora sormak aklıma gelmedi en son doktor söyledi cinsiyetini yani önemli olan gerçekten sağlıklı olması. allah hepimize hayırlı olanı versin.
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah bebişine, gözün aydın canım...
kızlar bu arada benim bi sorum olacak erkek bekleyenler ne gibi şikayetleri vardı bulantı falan yada neleri daha çok isteyrek yediniz benim bu hamileligim ilkinden çok farklı geçiyo genelde ekşi baharatlı şeyler istiyo canım ama bazı anlarda acayiip tatlı istiyo anlayamadım kızımda hep tatlı yedim ama bana bi fikir verin ne olabilir yarın gidecem ama tahminler tutacakmı bakalım
gözn aydn cnm tbrklr
günde küçük bir paket yada 1 bardak ıcıyorum canm yogurt öglnlerı bır kaseye yakın yıyrm aksmlrıda bazen yıyrm sütten daha cok yararlymış yogurt
Ben de günde bir büyük kupa bardak içiyorum canım.
Merak ettim acaba yeterli mi diye...
Akşam yatmadan önce de bir bardak daha mı içsem diyorum...
Öğle yemeklerinde bir kase yoğurdu bitiremiyorum ben artı dikkatimi çekti ev yoğurtlarını çok güzel yiyorum ama hazırları yiyemiyorum.
:Saruboceq:
amin cnm tabikide ilk önce saglık ama herkes gönlünden geçenın olmasını ister kız olursada çok sevınıcem çünkü benım ilk çocugum olucak ama hamile kaldıgım günden beri erkek olacakmıs gbi bir his var içimde hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq:
Ben sütü pek sevmediğim için kendimi zorlamıyorum..Ama günde 2-3 kibrit kutusu kadar peynirim ve 1 kase yoğurdum mutlaka var..
Elifbetül, bilmiyorum ne derece doğru ama ben de ilk hamileliğimden tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum ve benim de cinsiyetler farklı..Belki sende de böyle olur:)
benim hiç bulantım olmadı hatta ben normalde çok tatlı yiyen birisiydim ama hamile kaldıktan sonra hep ekşi ve tuzlu yemeye başladım.
miselcim allah oğlunu sağlıkla kucağına verir inşallah kızın kaç yaşında bir oğlan bir kız maşallah size
Peynir ve yoğurtla pek aran yoksa günde 2-3 bardak süt içmelisin..Sabah akşam..
Misel gözün aydın.
Hgs2002 maşallah tosununa..
Kızlar günde ne kdar süt içiyorsunuz?
Veya
Günlük ne kadar süt içmeliyiz?
Misel hayırlı uğurlu olsun.
Maşallah bebişine...
Ben de günde bir büyük kupa bardak içiyorum canım.
Merak ettim acaba yeterli mi diye...
Akşam yatmadan önce de bir bardak daha mı içsem diyorum...
Öğle yemeklerinde bir kase yoğurdu bitiremiyorum ben artı dikkatimi çekti ev yoğurtlarını çok güzel yiyorum ama hazırları yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?