2010 Temmuz Anneleri : )

aynen bazen bende oglum die sevıyorum kısmet ya şimdi kaynanama çıktım oda bana su yastıklardan birine otur dedi bende oturdum kalk bakalım altında ne var dedi bı baktık bıçak çıktı oglun olacak dedi bakalım tutacakmı yerimseniben

kızlar ev yogurdu gibisi yok ben kendim evde yapıyorum bakkal yogurtlarından nefret edıyorum hem böle içim çok rahat ev yogurdu olunca bide has inek sütü kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı bu yöntemide ilk kez duydum ama

kıslarrr benim yanıma yeni alınan arkadaşa iş öğretiyorum çok yoğunum o yüzden :))))))

cnm makas bıçak testi varya bilmiyonmu aşkolsun en bilindik kocakarı yöntemı kaydirigubbakcemile3 bi yastıgın altında makas biyastıgın altındada bıçak oluyo makas kız bıçak erkek ben bıçaga oturdum kaynanam erkek dedi çogu kişiyede tutuyo ama tesadüfde olabilir

baharrr tebrik ederim şimdi gördüm ama geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın şekerler opuyorumnanaktan

umutlu sen bir an önce doktora git yaaaa lütfen.. bak bende seninkiyi çok merak etmeye başladım.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

gerçekten ilk kez duydum ayyy çok utandım şimdi böle yaygın yöntemi bilmeyince neyse yeni yeni öğreniyoz bizde:))

umutlu sen bir an önce doktora git yaaaa lütfen.. bak bende seninkiyi çok merak etmeye başladım.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
ah canımın içi bugun gittim göya dogum hastanesi ne ameliyathanesi var ne ultrasonu totoma baka baka geri döndüm hatta gülme krizine girdim sinirden kaydirigubbakcemile3
gerçekten ilk kez duydum ayyy çok utandım şimdi böle yaygın yöntemi bilmeyince neyse yeni yeni öğreniyoz bizde:))

aman cnm hepsi safsata eglenıyoruz işte bakalım tutacamı bence bunlar birer tesadüf opuyorumnanaktan

bahar sanada biri yapsan sen görmeden yastıkların altına koysunlar bekle dısarda bi yerde git otur bakalım senınkı ne de olsa erkek biliyosun tutacakmı bakalım :kedi:

kaydirigubbakcemile3 DUYMŞTM BLYRM BU YÖNTMI
kaydirigubbakcemile3
kızlar ev yogurdu gibisi yok ben kendim evde yapıyorum bakkal yogurtlarından nefret edıyorum hem böle içim çok rahat ev yogurdu olunca bide has inek sütü kaydirigubbakcemile3
KUZUM BEN CALSYRM NASIL SÜT ALAM İNEK SÜTÜ NERDEN ALAM MAHLLYEDE GLRMI GLMZMI BLMYRM BN TANMYRM COK MAHLLYI 1SENE OLDU ORDA OTURALI AMA BEN ANNEME ALDRP YAPTRYRM

cnm benim takılıyom sana nerden bulucan inek sütü çalısıyon hem sen opuyorumnanaktan

arkadaslar herkese merhaba, sizlerle ayni saatte de online olamazsam da bu sayfayi aksamlari okumaya calisiyorum.Ben 5 kilo aldim merak ettim sizler kac kilo aldiniz.Bu arada 18+3

bahar sanada biri yapsan sen görmeden yastıkların altına koysunlar bekle dısarda bi yerde git otur bakalım senınkı ne de olsa erkek biliyosun tutacakmı bakalım :kedi:

annemlerin yanına gittiğimde söyleyeyimde yapsınlar bakalım eğlence olur banada haber veririm sanada sonucu.:

arkadaslar herkese merhaba, sizlerle ayni saatte de online olamazsam da bu sayfayi aksamlari okumaya calisiyorum.Ben 5 kilo aldim merak ettim sizler kac kilo aldiniz.Bu arada 18+3

64,7 ile başladım suhenza sabah çıktım tartıya 69 geliyordum.. ya ne bileyim ya kilo almamak zor gibi geliyor baksana.. 4 ayda 4,5 kilo aldım..

kızlar bu sokaktan alınan sütler patorize olmadığı için doktorlar taviye etmiyolar... uzun ömrlü ütleride öyle.. günlük patorize süt tavsiye ettiler bana

64,7 ile başladım suhenza sabah çıktım tartıya 69 geliyordum.. ya ne bileyim ya kilo almamak zor gibi geliyor baksana.. 4 ayda 4,5 kilo aldım..

gerci hepsi kilo degilmis goguslerimiz, plesanta, bebegin kendisi, ve vucut suyu ama bende 4.5 ayda 5 kilo alirsam daha sonra iyice kilo alirim diye dusundum.Kaldiki 2-3 haftadair dogru durust yemek yemeye basladim.Neyse saglikli gelsinde bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…