2010 Temmuz Anneleri : )

Canim ne guzel bunlari uygulayabilmen, benim etle pek aram yok, balik da hic yiyemiyorum, yumurtayi da biraktim canim biraz sikkin yani yemekler konusunda, ama kayisi, incir, dut gibi kuru meyveler ve arada findik, badem ve herturlu meyveyi yiyorum, her aksam sut iciyorum bir bardak, pilav makarna da yiyorum.

Canım şimdilik uyguluyorum 15 gün oldu bu şekilde düzenli yemeye başlayalı..ilk 3 ay çok düzensiz yiyordum bulantılardan ne yediğimi ya da yemediğimi bilmiyordum..
Zaten,1 ya da 1,5 ay daha devam edicem diyetisyene sonra kendim götürücem.
yani kafamda 6. ayı da bitirmek var sonrası bana kalacak..

kızlarr slm işler yoğun giremyiyorum fazla benneyaptımki
ya bende 3 gündür çok feci mide yanması var :CüvCüv: ne yesem mideme dokunuyo
bebeğimin saçları çıkıyo galibaaaa sizde de oluyomu mide yanması :uhm:

evet haklisin burdada pastorize olmayan sutler ve peynirler hamilelere yasak, encok kasar peynirini ozledim, pastorize kasar bulamadim, bende diger peynirleri yiyorum.Birde mayonezi de pek salik vermiyorlar, sizler yiyormusunuz?
bizim inegimiz var taze taze süt alıyorum yogurt mayalıyorum.tatlılarımı bile onla yapıyorum ama sokakta satılan sütlere bende güvenmıyorum kaynanamın inekleri sagolsun kaydirigubbakcemile3
annemlerin yanına gittiğimde söyleyeyimde yapsınlar bakalım eğlence olur banada haber veririm sanada sonucu.:
tamam cnm beklıyorum sonucu opuyorumnanaktan

benımde mide yanması var ama saçla alakası yok midede gastrit ya da reflü vardır hamilelikte olabiliyomus bunlar bide mayalı şeyler yendigi zaman daha fazla yanıyo mesela yoğurt,simit buna benzer bi çok sey saç oldugunu dününmüyorum benımde yanıyo ama benım midemde devamlı ekşime olurdu özelikle yogurt yiyince mecbur süt içemiyorum yogurt yiyorum o yüzden devamlı mide sorunum var en azından benımkı saçtan degıl biz daha küçügüz teyzesi kaydirigubbakcemile3

ne yaptın kız?cokacimcoook

deniz güneşcim sorma sakın birine ne yemek yaptın die bi aarkadasımız bu topıkten bunun görgüsüzlük oldugunu söyledi bana sölenmez miş te sorulmazmıs da benden sölemesi dedi sonra küçük düşme dedi bana görgü kurallarını ögrettı sagolsun böle şeyler konusulmazmıs kaydirigubbakcemile3 sankı kötü niyetle soruyoruz bunda ne var sizce görgüsüzlükmü arkadaşlar naniknanik

yeri geliyo herşeyi paylaşıyoruz ne yemek yaptıgımızı sormamız mı görgüsüzlük nasıl sinirliyim o kişiye isim vermicem cevap verirsede muhatap olmıcam

ay ne bilim öle derler ya bende midem yanınca öle bişi var diye düşündüm bilmiyorumkismile ama nassı yanıyo cayır cayırrrrr -tatlicadiarzu-

ay ne bilim öle derler ya bende midem yanınca öle bişi var diye düşündüm bilmiyorumkismile ama nassı yanıyo cayır cayırrrrr -tatlicadiarzu-

gaviscon kullanıyomusun çok ii geliyo mide yanmasına ekşimesine bu mide problemi nerdeyse bütün hamilelerde mevcut mafoldumben

gaviscon kullanıyomusun çok ii geliyo mide yanmasına ekşimesine bu mide problemi nerdeyse bütün hamilelerde mevcut mafoldumben

valla onu bikaç kişiden duydum doktoruma sorup alıcam yoksa dayanılcak gibi değil ya bu yanma :bbo: bütün hamileler bundan şikayetci doğru vardır hormonlarla bi ilgisi muhakkak

İnşallah o zaman gösterir cnm

bana hiç bi tahminde bulunamadı:) benden bi gün önce öğreniceksin hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inş.

inşallah sende o zaman ögrenirsin şule

git öğren valla ben çatladım meraktan senin yerine.

Benim yerimede çatlaaaaaaaa

oleyyyyyyyyy oğluşum olcak yaşınnnnnn:))

İnşallah Misel
Sağlıcakla kucağına al

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim benimde bir oğlum olacakmış çok sevindim gönlümden geçende buydu. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Aminnn
Maşallah Allaha şükürler olsun cnm....

Ben hiç bişey hissedemiyorum
Sağlıklı olsunda

kalan 5 ayı 10 kilo alarak tamamlasak diyorum amaaaaaaaa hiç öyle olacak gibi gelmiyor :)

Bende 15 kilo nun üzerine çıkmak istemiyorum
İnşallahta öyle olur...
Şimdilik hiç kilo almamışım
AMA
kıyafetlerim olmuyor yani genişlediğimi aynada görüyorum karnımda şükürler olsun ki büyüdü..
Nasıl genişledim anlamıyorum gerçekten

10 kilocuk diyosun
spor ve az yemekle inşallah eski kilolarımıza döneriz..
Ya aslında artık çocuklu anneler olduk
ben öyle düşünüyorum
Genç kızlar yeni yetmelere taş çıkartıcak değilim mankende degilim..
60 kilo olsam (hamilelik öncesi ) hadi 65 olsun en fazlaaaa
yeter bana.

Umutcummmm
KK da AKŞAM NE YEMEK VAR die konu var..
Linkini kopyalarım şimdi buraya

Tamam hamilelik konusunda belki yazılmaz aşerilmesin die ama görgüsüzlükte degil yani...

canım merhaba

Benim bu konuyla ilgill hiç bilgim yok

Babamla yemek yerken pırasa çig çiğ tuza batırıp yerim soganda yerim arada :asigim:
hiç midem yanmadı valla...

Kusura bakma cnm yardımcı olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…