2010 Temmuz Anneleri : )

valla onu bikaç kişiden duydum doktoruma sorup alıcam yoksa dayanılcak gibi değil ya bu yanma :bbo: bütün hamileler bundan şikayetci doğru vardır hormonlarla bi ilgisi muhakkak

cnm gerçekten hayat kurtarıcı bi ilaç gaviscon bide rennie sor doktoruna bir an önce al şikayetlerin azalır umarım geçmiş olsun bebişim şimdiden opuyorumnanaktan

vişnecigim evet öle bi topıkte açılmıs tabikide burda canızın çektıgı şeyler olmasın diye sölemek istemeyiz ama konu açılıncada yemekten sorulunca da sölüyoruz asıl bu lafı bana söleyen görgüsüz aman neyse

canım merhaba

Benim bu konuyla ilgill hiç bilgim yok

Babamla yemek yerken pırasa çig çiğ tuza batırıp yerim soganda yerim arada :asigim:
hiç midem yanmadı valla...

Kusura bakma cnm yardımcı olamıyorum

ayyy soğanda ne yakar mideyi maşallah o zaman sana yaa

cnm gerçekten hayat kurtarıcı bi ilaç gaviscon bide rennie sor doktoruna bir an önce al şikayetlerin azalır umarım geçmiş olsun bebişim şimdiden opuyorumnanaktan

çok saol canım yarın ararım doktoru alırım ona göre bi akrabam kullanıyodu o ilacı hamilelikte tek sıkıntısı mide yanmasıydı onunla geçiriyodu bende alayım hemen bari bayanssulusmile

çok saol canım yarın ararım doktoru alırım ona göre bi akrabam kullanıyodu o ilacı hamilelikte tek sıkıntısı mide yanmasıydı onunla geçiriyodu bende alayım hemen bari bayanssulusmile

önemlı degıl cnm yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana olumunekankayizsmile

kızlar ben 3 kılo aldım 50 kıloydum 53 oldum ve karnım ortada sipsivri duruyo babamız buna sevındı karnım çıktıya kaynanamda bugun makas bıçak testı yaptı bıçaga oturdum kaydirigubbakcemile3

doktorun hesaplamasına göre 51 kılo benım hamile kalmadan önce olmam gereken kıloymus boyuma göre idealım 51 miş o zman ben 2 kılo aldım ölemi
avutıyım kendimi azcık zemuszemus

burdayım şekerim biyere gidemiyom keşke evime gitsem senağlama ama nerde daha bikaç saat daha işyerindeyim -tatlicadiarzu-

ben gorgusuzluk oldugunu kesinlikle dusunmuyorum, bende bu aralar ozellikle soruyorum, yemek problemim oldugu icin belki birinin soyleyecegi yemekten canim isterde yerim bebise faydasi olur diye.Bence hic sinirlenme, unut gitsinopuyorumnanaktan

valla onu bikaç kişiden duydum doktoruma sorup alıcam yoksa dayanılcak gibi değil ya bu yanma :bbo: bütün hamileler bundan şikayetci doğru vardır hormonlarla bi ilgisi muhakkak

mide yanmasi bende de basindan beri vardi, hala devam ediyor.surekli asitli birseyler icesim geliyor ama icmiyorum tabii kendimi engelliyorum arada bir dayanmazsam iciyorum o iyi geliyor birsurligine ama o da bebek icin iyi degil.

geçmiş olsun ozoff bende gavisgon şurubunu kullandım hemen 1 kere de geçti yanmam o gün bugündürde yok. geçmiş olsun cnm.

mide yanmasi bende de basindan beri vardi, hala devam ediyor.surekli asitli birseyler icesim geliyor ama icmiyorum tabii kendimi engelliyorum arada bir dayanmazsam iciyorum o iyi geliyor birsurligine ama o da bebek icin iyi degil.

benim üç gündür başladı şiddetli bi yanma grisini yiyip duruyorum ama pek faydası yok boshayallersmile

çok saol canım yarın arıycam doktorumu kullan derse alıcam hemen...

zaten o şurup hamilelere yapılmış, eczacı söylemiş eşime. hatta vakit kaybetmeden hemen al naneli gibi biraz sevmedim tadını ama cidden bi kere de iyi oldum. inşallah sende hemen iyi olursun.

yeri geliyo herşeyi paylaşıyoruz ne yemek yaptıgımızı sormamız mı görgüsüzlük nasıl sinirliyim o kişiye isim vermicem cevap verirsede muhatap olmıcam

yani belki hamileyiz,canımız çeker diye söyleme demiştir ama görgüsüzlük olarak adlandırmak pek de doğru değil tabi...görgüsüz lafı biraz ağır kaçmış..yerimseniben

mirmirmirmir uykum geldiiiiiiiiiii evime gitmek istiyorummmm mirmirmirmir
bu kadar da çalışılmazki canım :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…