valla onu bikaç kişiden duydum doktoruma sorup alıcam yoksa dayanılcak gibi değil ya bu yanma :bbo: bütün hamileler bundan şikayetci doğru vardır hormonlarla bi ilgisi muhakkak
canım merhaba
Benim bu konuyla ilgill hiç bilgim yok
Babamla yemek yerken pırasa çig çiğ tuza batırıp yerim soganda yerim arada :asigim:
hiç midem yanmadı valla...
Kusura bakma cnm yardımcı olamıyorum
cnm gerçekten hayat kurtarıcı bi ilaç gaviscon bide rennie sor doktoruna bir an önce al şikayetlerin azalır umarım geçmiş olsun bebişim şimdiden opuyorumnanaktan
çok saol canım yarın ararım doktoru alırım ona göre bi akrabam kullanıyodu o ilacı hamilelikte tek sıkıntısı mide yanmasıydı onunla geçiriyodu bende alayım hemen bari bayanssulusmile
deniz güneşcim sorma sakın birine ne yemek yaptın die bi aarkadasımız bu topıkten bunun görgüsüzlük oldugunu söyledi bana sölenmez miş te sorulmazmıs da benden sölemesi dedi sonra küçük düşme dedi bana görgü kurallarını ögrettı sagolsun böle şeyler konusulmazmıs kaydirigubbakcemile3 sankı kötü niyetle soruyoruz bunda ne var sizce görgüsüzlükmü arkadaşlar naniknanik
valla onu bikaç kişiden duydum doktoruma sorup alıcam yoksa dayanılcak gibi değil ya bu yanma :bbo: bütün hamileler bundan şikayetci doğru vardır hormonlarla bi ilgisi muhakkak
mide yanmasi bende de basindan beri vardi, hala devam ediyor.surekli asitli birseyler icesim geliyor ama icmiyorum tabii kendimi engelliyorum arada bir dayanmazsam iciyorum o iyi geliyor birsurligine ama o da bebek icin iyi degil.
geçmiş olsun ozoff bende gavisgon şurubunu kullandım hemen 1 kere de geçti yanmam o gün bugündürde yok. geçmiş olsun cnm.
çok saol canım yarın arıycam doktorumu kullan derse alıcam hemen...
yeri geliyo herşeyi paylaşıyoruz ne yemek yaptıgımızı sormamız mı görgüsüzlük nasıl sinirliyim o kişiye isim vermicem cevap verirsede muhatap olmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?