kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
günaydın arkadaşlar
hayırlı olsun canım tebrik ederim...
benimde şafak 2 ... bbeğim sağlıklı olsun bide cinsiyetini gösterin artık opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
hayırlı olsun canım tebrik ederim...
benimde şafak 2 ... bbeğim sağlıklı olsun bide cinsiyetini gösterin artık opuyorumnanaktan
günaydınnnn gulll, muruvvet, muzurperi, visnesuyu prensesler çoğaldııı kızlarrr neysee erkek bebklere kısmet fazlalaştı
hehe sende bir tahmınım yok ama vişnede hep erkek geçiıor içimden nedendir bilmiyorumgünaydın canım
vişne ben ve suleciktende bi kız haberi gelire tamamdır
bi dpğsun ben ona sorucam ama... ben hiç eğlenmedim die
benmde yanma var canm mıdemde simit poaça acı mayalı seyler yedimmi hele daha cok oluyr doktrm bana rennı surup vermştı onu ıcıyorum yanma oldumu bugnlrdede yanma ekşme var sanrım üşüttüm cunkı mıdem ekşiyor daha erkn dye dusnyrm saclnma ıcın ama o zamnlr gelınce ne yapacz bılmyrmşimdiden böle yanrsakızlarr slm işler yoğun giremyiyorum fazla benneyaptımki
ya bende 3 gündür çok feci mide yanması var :CüvCüv: ne yesem mideme dokunuyo
bebeğimin saçları çıkıyo galibaaaa sizde de oluyomu mide yanması :uhm:
tebrk ederm canm gözun aydın allh tammnı erdırsınopuyorumnanaktankızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
günaydın cnm vallha erkklerimzi gecemıcek kıslr zemuszemus cogunluktayzgünaydınnnn gulll, muruvvet, muzurperi, visnesuyu prensesler çoğaldııı kızlarrr neysee erkek bebklere kısmet fazlalaştı
sizin çocuklarr eğlenceyi seviyor benceee ilgi hep üstelerinde olsun istiyorlar butun topictekiler sizin bebekleri merak ediyorrr ::) sizin çocuklar işlerini bilior kızlarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize
valla vişnecim artık yeter ya millet 12. haftada öğrendi ben 18. haftam bitecek daha tık yok...
dua ediyyorum sürekli cuma günü öğreniyimm artık diye.. tabi en önemlisi ağlıklı olması
öğrenicez arkadaşım en geç detaylı ultrasonda öğrencez
günaydın canım
vişne ben ve suleciktende bi kız haberi gelire tamamdır
bi dpğsun ben ona sorucam ama... ben hiç eğlenmedim die
amin canımmmm aminnn hepimizeee
cuma mübarek günnnn
inşallah o zaman ögrenirsinnn inşallah....
Detaylı ultrasona mart başı gibi giricem canım..allah izin verirse
o zamana kadar çatlayabilirim
bide haftaya fuara gitmeyi düşünüyorum
bebişimebişeyler begenirsem alırım...
Kız mı erkek mi bilsem ona göre bişeyler alırım die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?