2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sorma evde de patronluk yapmıyo Allahtan evdeki patron da benim :umursamaz: ama tabi bu kadar çalıştıktan sonra patronluk yapcak hal bile kalmıyo mirmirmirmir

günaydın arkadaşlar

hayırlı olsun canım tebrik ederim...

benimde şafak 2 ... bbeğim sağlıklı olsun bide cinsiyetini gösterin artık opuyorumnanaktan

Muzurperiii
Artık ögrenelim yaaaaa
Cidden sıkılmaya başladım
3 aylıkken ögrenenler var ya
4.5 aylık oldum ben nerdeyse....

günaydınnnn gulll, muruvvet, muzurperi, visnesuyu prensesler çoğaldııı kızlarrr neysee erkek bebklere kısmet fazlalaştı

günaydın arkadaşlar

hayırlı olsun canım tebrik ederim...

benimde şafak 2 ... bbeğim sağlıklı olsun bide cinsiyetini gösterin artık opuyorumnanaktan

sizin çocuklarr eğlenceyi seviyor benceee ilgi hep üstelerinde olsun istiyorlar butun topictekiler sizin bebekleri merak ediyorrr ::) sizin çocuklar işlerini bilior kızlarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize

valla vişnecim artık yeter ya millet 12. haftada öğrendi ben 18. haftam bitecek daha tık yok...
dua ediyyorum sürekli cuma günü öğreniyimm artık diye.. tabi en önemlisi ağlıklı olması
öğrenicez arkadaşım en geç detaylı ultrasonda öğrencez

günaydın canım
vişne ben ve suleciktende bi kız haberi gelire tamamdır
hehe sende bir tahmınım yok ama vişnede hep erkek geçiıor içimden nedendir bilmiyorum
bi dpğsun ben ona sorucam ama... ben hiç eğlenmedim die

ilgiyi seviyor annesi kızma sen onaaa inşallah cuma gunu öğrenirsin sende bende öğrendm ama inan oğluşum dıe sevemıorum yanılma paylarıda oluyor doktorların bana kesın dedi pipi remini de verdi ama ne bilim ben pek güvenmiyorumm bilmiyorumkismile

kesin dediyse değişmez canım... ihtimallerde değişiyo... anacım ben ihtimalede razıyım atık kendimi avutrum %60 dese bile razıyımm hahahahah

benmde yanma var canm mıdemde simit poaça acı mayalı seyler yedimmi hele daha cok oluyr doktrm bana rennı surup vermştı onu ıcıyorum yanma oldumu bugnlrdede yanma ekşme var sanrım üşüttüm cunkı mıdem ekşiyor daha erkn dye dusnyrm saclnma ıcın ama o zamnlr gelınce ne yapacz bılmyrmşimdiden böle yanrsa

kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
tebrk ederm canm gözun aydın allh tammnı erdırsınopuyorumnanaktan
günaydınnnn gulll, muruvvet, muzurperi, visnesuyu prensesler çoğaldııı kızlarrr neysee erkek bebklere kısmet fazlalaştı
günaydın cnm vallha erkklerimzi gecemıcek kıslr zemuszemus cogunluktayz

Amin canımmmm Aminnn hepimizeee

Cuma Mübarek günnnn
İnşallah o zaman ögrenirsinnn İnşallah....
Detaylı ultrasona mart başı gibi giricem canım..Allah izin verirse
o zamana kadar çatlayabilirim
Bide haftaya fuara gitmeyi düşünüyorum
Bebişimebişeyler begenirsem alırım...
kız mı erkek mi bilsem ona göre bişeyler alırım die düşünüyorum

günaydın canım
vişne ben ve suleciktende bi kız haberi gelire tamamdır

İnşallahhhhhhhhhhh canım inşallahhh
sağlıcakla bir bebiş inşallahhhhhh inşallah prenses olurlar...

bi dpğsun ben ona sorucam ama... ben hiç eğlenmedim die

Aynen yaaaa hehehehehehehh
Bu kadar bekletti bari kız olsun
Nazlı olurlar ya o bakımdan

[ı]hadı bugun bir çılgınlık yapın ve hastahanye gign ultrosana girin bakalım neymiş bebişinizz ben olsam bu kadr merakla giderdim vişne [/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…