[ı]hadı bugun bir çılgınlık yapın ve hastahanye gign ultrosana girin bakalım neymiş bebişinizz ben olsam bu kadr merakla giderdim vişne [/ı]
hehe sende bir tahmınım yok ama vişnede hep erkek geçiıor içimden nedendir bilmiyorum
ilgiyi seviyor annesi kızma sen onaaa inşallah cuma gunu öğrenirsin sende bende öğrendm ama inan oğluşum dıe sevemıorum yanılma paylarıda oluyor doktorların bana kesın dedi pipi remini de verdi ama ne bilim ben pek güvenmiyorumm bilmiyorumkismile
kesin dediyse değişmez canım... ihtimallerde değişiyo... anacım ben ihtimalede razıyım atık kendimi avutrum %60 dese bile razıyımm hahahahah
[ı]hadı bugun bir çılgınlık yapın ve hastahanye gign ultrosana girin bakalım neymiş bebişinizz ben olsam bu kadr merakla giderdim vişne [/ı]
bende mart başı giricem detaylı ultrasona ayyyyyyy çatlarım valla bu kadar beklemk bile mahvetti... döne nolur 2 dakkalığına sonra istediği gibi yatsın aaaaaaaaaa valla fenalık geldi
ben cuma gdicem canım eşimde gelmek istediği için yoka şimdi beni kime tutamadı.. ya cuma yada c.tesi dedi çıldırdım dün ben c.tesiyi bekleyemem diye :))
kızlar size bir itirafta bulunayım mı ??:kedi::kedi::asigim::asigim:
Günaydın...arka sayfalara bakimmm..
kızlarr slm işler yoğun giremyiyorum fazla benneyaptımki
ya bende 3 gündür çok feci mide yanması var :CüvCüv: ne yesem mideme dokunuyo
bebeğimin saçları çıkıyo galibaaaa sizde de oluyomu mide yanması :uhm:
Ayyy ne güzelll gözünaydınn canımm yaa....Sağlıkla gelsin inş...:hulya:kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
Kızlar size bir itirafta bulunayım mı ??:kedi::kedi::asigim::asigim:
kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
Vişne doktora mı gittin?
[ı]bulun hadi çatladım vişneee [/ı]
doktora gittin dimi vişneee
dün yürüyüş için dışarı çıkmıştım...poliklinik önünden geçiodum , acaba girsem mi dedim.
kntrl için geldim ultrasonla bakabilirmisiniz dedim ve , cinsiyetini sordum.dr bey yine göremedi...:))
dün yürüyüş için dışarı çıkmıştım...poliklinik önünden geçiodum , acaba girsem mi dedim.
kntrl için geldim ultrasonla bakabilirmisiniz dedim ve , cinsiyetini sordum.dr bey yine göremedi...:))
önceliğim hepimiz gibi sağlıklı olması
ama bu kadar mı nazlı olunur bu kadar mı inatçı olunur
kızsada erkeksede çıksın artık ortaya :gitme::gitme:
günaydın papatya deniz hoşgeldinniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?