2010 Temmuz Anneleri : )

bende mart başı giricem detaylı ultrasona ayyyyyyy çatlarım valla bu kadar beklemk bile mahvetti... döne nolur 2 dakkalığına sonra istediği gibi yatsın aaaaaaaaaa valla fenalık geldi

[ı]hadı bugun bir çılgınlık yapın ve hastahanye gign ultrosana girin bakalım neymiş bebişinizz ben olsam bu kadr merakla giderdim vişne [/ı]

ben cuma gdicem canım eşimde gelmek istediği için yoka şimdi beni kime tutamadı.. ya cuma yada c.tesi dedi çıldırdım dün ben c.tesiyi bekleyemem diye :))

kesin dediyse değişmez canım... ihtimallerde değişiyo... anacım ben ihtimalede razıyım atık kendimi avutrum %60 dese bile razıyımm hahahahah

[ı]hadı bugun bir çılgınlık yapın ve hastahanye gign ultrosana girin bakalım neymiş bebişinizz ben olsam bu kadr merakla giderdim vişne [/ı]

bende mart başı giricem detaylı ultrasona ayyyyyyy çatlarım valla bu kadar beklemk bile mahvetti... döne nolur 2 dakkalığına sonra istediği gibi yatsın aaaaaaaaaa valla fenalık geldi

ben cuma gdicem canım eşimde gelmek istediği için yoka şimdi beni kime tutamadı.. ya cuma yada c.tesi dedi çıldırdım dün ben c.tesiyi bekleyemem diye :))

Kızlar size bir itirafta bulunayım mı ??:kedi::kedi::asigim::asigim:

kızlar herkese günaydın.. sabah aç karnına bir demir hapı içeyim dedim.. aman allahım içmez olaydım.. 4 ay boyunca bu kadar bulanmamıştı midem.. bir daha mı, demir hapı mı, aç karnına mı, hayatta.. içsem bile tok içerim.. aman allahım bu ne ya böyle..

dün yürüyüş için dışarı çıkmıştım...poliklinik önünden geçiodum , acaba girsem mi dedim.
kntrl için geldim ultrasonla bakabilirmisiniz dedim ve , cinsiyetini sordum.dr bey yine göremedi... :))

Günaydınn herkesee...Mutlu günler...kaydirigubbakcemile5​

Canım benimde akşam acayip oldu midem ya...Yanmamı ekşimemi anlayamadım yanii...
kızım geliyo arkadaşlarrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
Ayyy ne güzelll gözünaydınn canımm yaa....Sağlıkla gelsin inş...:hulya:
Kızlar size bir itirafta bulunayım mı ??:kedi::kedi::asigim::asigim:

Haydi bulun bakalım Vişnecik kızın mı oluyorrbilmiyorumkismile

Göstermedi yani..

Göstermeyen her 3 bebekten, 2 si kız 1i erkek olabiliyormuş..
Hayırlısı olsun

önceliğim hepimiz gibi sağlıklı olması
ama bu kadar mı nazlı olunur bu kadar mı inatçı olunur
kızsada erkeksede çıksın artık ortaya :gitme::gitme:

[ı]oy kıyamam canım benmm nasıl duruyok göstermio benm bebik uyuyosa bile doktor öyle bi sallıoki bebeki donuyo garibim içerde [/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…