Herkese günaydınnn....
Geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
Ben biraz durgunum bugün...
Herkese günaydınnn....
Geçmişi okuyamadımm umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır...
Ben biraz durgunum bugün...
Benim temmuz sonu olacak canım inşallah bişey olmazsa.
Sadece Ağustos tatile geliyor.
Doğum öncesi hiç kullanmadığım için doğum sonrası toplam 4 ay iznim olaacak.Hadi 1 ayımız ağustosa gitti ama sonra eylül ekim kasımda izinli olacağım...İnşallah sordum böyle yapılabilir dedi idarem...
günaydın! hayırdır canım, kötü bir şey yok dimi?
bursada ne biçim yağmur başladı. şemsiyeyi de arabada bıraktım iyi mi :)
Evet Denizcim havanında etkisi olabilir kapandı yine yağmurla birlikte...Hava kapalı ya burda ondandır canım..bende de var aynı durgunluk içim sıkılıyor kapalı havaları hiç sevmem zaten.sempatiksalakcinni
herkese günaydınnnnnnn arkadaşlar
sütümüzü içtik bugün evdeyiz kahvaltıyı geciktirdik prensesimle kahvaltıya gidiyoruz bizz
papatya canımm iyisin dimi bak bebeklerimiz bizimle biz sıkıldıkça onlar da sıkılıyo kendine dikkat et canımm
anladım canım benim doğum 12 temmuzda inş
sezeryan olursa da 2hafta falan önce olabiliyomuş
oyüzden mayıs başı çıkıcam izne ben
eylülde de ücretsiz izne başlıcam allah nasip ederse
Kızlar ayrıntılı ultrason için fiyat ve hastane araştırması yapıyorum
Paylaşalım burdan...
İstanbul da olanlar için ;
Şişli Dora Hastanesi 130 + muayne 45 Tl.. Dr Hakan Peker Çok ii bahsediliyor nette...
Şişli Hospitalium 75 + Muayne 12 Tl Dr Demet Par ii bir dr muayne oldum
makine eski sanırım cinsiyet görülmedi :
Bilge Hastanesi 125 + 23 Muayne ücreti Bu hastane donanımları çok iyimiş
( Gaziosmanpaşa taraflarında )
Duygu Hastanesi 140 +25 Tl Muayne hastane hakkında hiç bilgim yok...
kızlar benım gobegım buyudukce pul pul kalkıyo acaba sızınde oluyomu sımdıye kadar hıc bısey surmedım zeytınyagı bebe yagı badem yagı vs gobegımle fazla oynamak ıstemıyorummmm ama bu durum gecıcı mıdır....
Kivican fiyatlar iyimiş..
daha önce çok duydum bu hastaneyi
Bide o taraflarda Bilge Hastanesi var...orasınıda iyi diyorlar.
Sen Şafak ta mı dogurmayı düşünüyosun...
benim işverenlerim aksi.. seninki gibi uzlaşmacı değil.. o yüzden biz mahkemede çözebiliriz bu işi.. hatta ben öğrencilikte de part time çalıştım burada.. bir sabah bir geldim beni işten çıkarmışlar bildirimsiz.. 1 ay olmuş haberim yok.. neyse sonra ben full gelmeye başladım da 2 ay sigortasız çalışmadan sonra geri aldılar.. tabi o zaman cahildim ve haklarımdan haberdar değildim.. boşverdim tadını çıkarıyorum hamileliğin.. onlar düşünsünler.. zamanı gelince ben yapacağımı yapıcam allah kısmet ederse.. hayırlısı olsun..
Susuz kalmış vücudun kesinlikle, bu, ilerleyen dönemlerde çatlayabilir anlamına gelir:)
Bol su iç, kremlere başla bence.
denızcıgım 15 bardak su ıcıyorummmm suyu cok sevıyorum wc gıtmekden ıcım bayılıyo ama cıldım cok kurudur belkıde ondan kılo almaya hıc elverıslı deyıl cıldım cıldım hangısı ıyı kremlerın acaba...
walla karar vermedim, esas gitmek istediğim dr tıp merkezinde çalışıyor ve doğumları şafakta yapıyor. ben şafak pahalıdır diye ona gitmedim. önümüzdeki hafta içi ona gidicem.
haliç hospitala gidiyorum orada ne kadar sormadım. haftaya gidicne onada sorucam.
ayrıca geçen hafta başka bir dra gitim onuda çok iyi diyorlar hatta kkda bile gidenler topik açmış c.teside ona kontrole gidicem onada sorucam.
sonra bu üçü arasında karar vericem.
şafak hast. draları nasıldır bilmiyorum gitmeyi düşünürsen eltim orada çalışıyor sorarım.
bilge hastnelerinin ikiside iyi diye duydum.
küçükköydekinde görümcem ve teyzemin gelini doğum yapmıştı.
Ama onunda drlarını bilmiyorum.
[hava kapalı olunca hepimiz ruhen kötü oluyoruz sanırım.
insanın içi sıkılıyor böyle havalarda.
bu arada çıkmadan; Bursada ayrıntılı ultrasonda en iyi bilson olduğunu duydum birçok kişiden. çok iyi ilgileniyorlarmış.1 buçuk saat falan sürüyormuş. fiyatını bilmiyorum ama 125 civarı diye kalmış aklımda.
Kızlar ayrıntılı ultrason için fiyat ve hastane araştırması yapıyorum
Paylaşalım burdan...
İstanbul da olanlar için ;
Şişli Dora Hastanesi 130 + muayne 45 Tl.. Dr Hakan Peker Çok ii bahsediliyor nette...
Şişli Hospitalium 75 + Muayne 12 Tl Dr Demet Par ii bir dr muayne oldum
makine eski sanırım cinsiyet görülmedi :
Bilge Hastanesi 125 + 23 Muayne ücreti Bu hastane donanımları çok iyimiş
Duygu Hastanesi 140 +25 Tl Muayne hastane hakkında hiç bilgim yok...
Ya arkadaşlar benim de göbeğimin üstündeki tüyler çoğaldı sanki henüz hiç bir şey de sürmedim ben aslında.Ve hep dik bir vaziyette duruyorlar.Neden olabilir aranızda bunu yaşayan var mı?
Ve inanılmaz elektrik yüklüyüm kime dokunsam çarpıyorum.Eşim aynı koltuğa oturuyo ben aynı koltuğa oturunca saçlarım havada kalkıyorum.Noluyo bana böyle yaa.Acaba bilgisayar öğretemniyim okulda 20 bilgisayarın içindeyim bütün gün elektirik mi yüklendi vücudum nedir sizce durum?Deliricem bu elektiriklenme mevzusuna....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?