2010 Temmuz Anneleri : )

yalnız değilsin misscim.. bende de fazlasıyla var bu elektrik çarpması.. çok canımı yakıyor ayrıca.. ayrıca kıllanma konusuna gelince göğüslerimin arası neredeyse pala remzinin bağrına benzeyecek :))) ayrıca göbeğimde de yeteri kadar var bu kıllardan..

çarpılma dedinizde bende bi elektrik var eşimi bile çarpıyorum dokunmaya korkuyorum eşimde laminantlara basıyo ayagın sürtünme oluyo dedi eger laminantlı yere ayagınız basıyosa sürtünmeden dolayı kaynanamda çıplak ayakla topraga bas toprak elektrıgını alsın dio kaydirigubbakcemile3

kızlar üsküdarda özel selimiye hastanesi var fiyatlarını biliyomusunuz acaba :kedi:

günaydın herkese nasılsınız güzel anneler

Hoşgeldinnnnnnn
iyiyiz sen nasılsınnnn

kızlar üsküdarda özel selimiye hastanesi var fiyatlarını biliyomusunuz acaba :kedi:

Hiç bilgim yok cnm o taraftaki hastanelerle ilgili
Tel açıp sorabilirsin google dan da aratırabilirsin..

Umutcan Akşama ne yemek yapayım yaaa
Dışarı çıkıp alışverişte yapıcam
Hem yürümüş olurum

cnm balık al fırında pişir ohh mis gibi yanınada göbek salata bide tarhana varsa tarhana çorbası .bu aylarda yeşil yapraklı sebzeler yememiz gerekıyo omega 3 açısından ıspanak al yogurtla mis gibi ye bebeigim şimdi aklıma birsürü şey geliyoda hamişlerin canı çekmesin ha bide kurufasulye pılav mercimek çorba olabılır cokacimcoook

ıstanbul'da olan annişlere.

11 ve 25 ŞUBAT MEDıCAL PARK GÖZTEPE, 18 ve 27 ŞUBAT ACIBADEM ATAŞEHıR HASTANELERıN de, 13 ŞUBAT MOHıNı de "BEBEĞıM OLACAK" SEMıNERLERıNıN YENı TURU BAŞLAYACAKTIR.
AYŞE ÖNER

"BEBEĞıM OLACAK "SEMıNERLERı DEVAM EDıYOR, ıLGıLENENLER KAYIT ıÇıN MUSTELA ADRESıNE BAŞVURABıLıRLER.

Son düzenleyen: Moderatör:

hehehehehhehehehe
Balık yiyorum cnm hep
Annemlere gittigimde benim için mutlaka yapılıyor ilk aylar yiyemiyodum..
Ispanakta daha 2 gun evvel yedim

Ammaaaa şu tarhana çorbasını canım çokkkk çekti şimdi
olmadı ama...

çok saol canım...markete gidicem bakayım neler var neler yok
Zeytinyağlı pırasa çok seviyorum...ama eşim yemez.
Onada bişey yaparsam tamamdır.

bende severim pırasayı eşim sevmez sende ona kuru fasulye yada nohut yap yanına pılav inş bulusun tarhana bide tarhana çorbası tamamdır
opuyorumnanaktan

vişnecım googleye bugün ne pişirsem yaz çok güzel şeyler var bide elinde olan malzemelri yazıyosun ona öre yemek tarıfı veriyo sana :kedi:

Tarhana çorbasını bende çok severim içine birde peynir koyacaksın cokacimcoook
Çok sıkta yiyiyorum hihoyyyt

bende severim pırasayı eşim sevmez sende ona kuru fasulye yada nohut yap yanına pılav inş bulusun tarhana bide tarhana çorbası tamamdır
opuyorumnanaktan

çok gülüyorummm
:
sen sebebini biliyosun...
hehehehhe

Biraz kapatıyorum pc yi..
İşlerim var..
Görüşmek üzere inşallah.

ben dün akşamdan yaptım yemeğimi tavuk göğsü kabak patates havuc karnabahar düdüklüye attım 20 dak sonna hazır hepsini salçalı suyu soğanı zaytın yağı mukemmel olduu deneyin çok sevıceksınız .. sebzee düdüklüde değerini kaybetmıor

vişnecım googleye bugün ne pişirsem yaz çok güzel şeyler var bide elinde olan malzemelri yazıyosun ona öre yemek tarıfı veriyo sana :kedi:

Bakayım cnm bi..

Tarhana çorbasını bende çok severim içine birde peynir koyacaksın cokacimcoook
Çok sıkta yiyiyorum hihoyyyt

Güzel oluyor dimi
Valla ağzımın suyu aktı...
İnşallah kimsenin canı çekmemiştir..
Allahtan ucuz ve hepimizin evinde olabilecek bir yemek o yüzden rahatlıkla yazabiliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…