günaydın şekerlerrr
tşk ederim canım allah hepimize sağlık sıhat versinn son haftalarımızıda göreleim
ama 20 den sonrası çabuk gelicek sanki korkuyorm doğumdan :ecrin_bebek:
Amin inşallah canım...
Hiç sorma aynı endişe bende de var. Hatta erken doğum riskim olduğu için ben daha çok korkuyorum. Benim için ne zaman ne olacağı belli değil. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Artık rüyalarıma giriyor bu durum. Dün gece resmen hüngür hüngür ağladım. Rüyamda doğum yaptım.
ya inan aynı şey bendede var sürekli rüyalarıma giriyorr nasıl doğum yaptığımm bir kere normal doğum yapıcağımı gördüm bir kere sezeryann acayip bişee korku bastı yaa
Günaydın millet
Ben bir düğün salounun tuvaletin de kendi kendime elime doğurdum. Uzun uzun bacakları harika bir yüzü vardı. Erkek bebekti. Erken doğurduğum için ağlıyordum ne olur beni bırakma, ne olur anneciğini bırakma diyordum.
Bu benim ilk rüyamdı diyebilirim. Çok etkilendim uykumda sayıklıyormuşum eşim uyandırdı ne oldu diye başladım hüngür hüngür ağlamaya adam şaştı kaldı.
Galiba ben kendi içimde bu durumu çok düşünüyorum.
Mümkün olduğunca negatif hiç bişe düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi iyi şekilde hazırlıyorum ama demek ki bilinç altımda öyle değilmiş...
Günaydın...
Hoş geldin.
canım yaaa senın cınsıyet belli olmuşmuydu canım trüyada erkek görmek kız kız görmek erkek miş ama bana erkek değdinden beri doktor erkk goruyom ruyamda çunku bilinç altımda boyle ama ben hamiş değilkende hp erkek görüyordum
Günaydınnnnn
Hayırlı cumalar arkadaşlarrr
günaydın canım seninde cuman hayırlı olsun şekerr nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?