2010 Temmuz Anneleri : )

tşk ederim canım allah hepimize sağlık sıhat versinn son haftalarımızıda göreleim
ama 20 den sonrası çabuk gelicek sanki korkuyorm doğumdan :ecrin_bebek:

tşk ederim canım allah hepimize sağlık sıhat versinn son haftalarımızıda göreleim
ama 20 den sonrası çabuk gelicek sanki korkuyorm doğumdan :ecrin_bebek:

Amin inşallah canım...

Hiç sorma aynı endişe bende de var. Hatta erken doğum riskim olduğu için ben daha çok korkuyorum. Benim için ne zaman ne olacağı belli değil. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Artık rüyalarıma giriyor bu durum. Dün gece resmen hüngür hüngür ağladım. Rüyamda doğum yaptım.

ya inan aynı şey bendede var sürekli rüyalarıma giriyorr nasıl doğum yaptığımm bir kere normal doğum yapıcağımı gördüm bir kere sezeryann acayip bişee korku bastı yaa

ya inan aynı şey bendede var sürekli rüyalarıma giriyorr nasıl doğum yaptığımm bir kere normal doğum yapıcağımı gördüm bir kere sezeryann acayip bişee korku bastı yaa

Ben bir düğün salounun tuvaletin de kendi kendime elime doğurdum. Uzun uzun bacakları harika bir yüzü vardı. Erkek bebekti. Erken doğurduğum için ağlıyordum ne olur beni bırakma, ne olur anneciğini bırakma diyordum.

Bu benim ilk rüyamdı diyebilirim. Çok etkilendim uykumda sayıklıyormuşum eşim uyandırdı ne oldu diye başladım hüngür hüngür ağlamaya adam şaştı kaldı.

Galiba ben kendi içimde bu durumu çok düşünüyorum.

Mümkün olduğunca negatif hiç bişe düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi iyi şekilde hazırlıyorum ama demek ki bilinç altımda öyle değilmiş...

canım yaaa senın cınsıyet belli olmuşmuydu canım trüyada erkek görmek kız kız görmek erkek miş ama bana erkek değdinden beri doktor erkk goruyom ruyamda çunku bilinç altımda boyle ama ben hamiş değilkende hp erkek görüyordum

Günaydın...

Hoş geldin.

herkese günaydın kızlar.. bende hep bebişimi emzirirken görüyorum kendimi.. hatta bu gece yataga kusuyordu.. bende bırak hayatım boşver kussun çocuk diyordum hahaahaaaa... :))))

kızlar bence doğum için erken.. düşünmeyin, aklınıza bile getirmeyin.. hastaneyi ve doktoru seçin.. maddi ve manevi iyi düşünün, karar verin ve en önemlisi ''bütün doğum şekillerine'' hazırlıklı olun.. gerisini önce allaha sonra minik bebişinizin keyfine bırakın.. nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsinler anneciklerinin kucaklarına... yeter ki sağlıcakla gelsinler..

hamileliğin tadını çıkarın kızlarrrrrrrrrr :)))

evet çok haklısın ama bilinç altı iştee :) rüyada bebek emzirmek çok güzelmiş ama

Canım doktorumuz erkek olarak tahminde bulunmuştu. En son gittiğimizde kesin öğreniriz diyorduk onda da bebiş arkası dönük uyuyordu.

Biz kendimizi erkek olarak kaptırdık gidiyoruz. Hayırlısı olsun hepimiz için.

sml kıslr gunaydın geçmişi okuyrdum ama baya uzamş yarıda bırktım sizlere gunydn deyıp biras işime bakcm nasılsınz bakalım bu arada ii kötü haberle varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…