2010 Temmuz Anneleri : )

bugün haftanın son günü. ama ben yarın da çalışıyorum ( bu hafta o kadar yoğundu ki her akşam mesai vardı ve 1 hafta daha böyle geçecek. hamile olup da bu tempoda çalışmak çok zor. keşke avrupadaki gibi 1 sene doğum izni olsa bizde de. ama nerdeee 4 ay bile çok geliyor işverene

sml kıslr gunaydın geçmişi okuyrdum ama baya uzamş yarıda bırktım sizlere gunydn deyıp biras işime bakcm nasılsınz bakalım bu arada ii kötü haberle varmı

hepınıze kocaman gunaydın sekerlerrrrr....

Günaydın kızlar...

Hamile iken çalışmak gerçekten zor...

Allah kolaylık versin.

selam henüz evdeyim oğlum biraz rahatsız öğlden sonra işe gidicm..

herkese günaydın. geçmiş olsun canım. benim işler de çok yoğun. arada girip bakıyorum ama geçmişi okuyamıyorum.Allah çalışan hamilelere sabır versin bazen gerçekten çok zor oluyor. Birilerinin kahrını çekmek mesaiye kalmak koşturmak kolay değil.Bunlar iyi aylarımız ilerde nolcak bakalım.Ama insanın kendine ve bazen de çevresindekilere hatırlatması gerekiyor. ben hamileyim diye. yoksa gece 12ye kadar çalışmanı bekliyolar sen ben hamileyim çalışamam dersen peki diyolar ama mecburen ama söylemen gerekiyor illaki.

herkese günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım ???
biz çok iyiyiz bebişimle kıpır kıpırız bugünde

Patron milleti işte boşverin
birde hamile kaldık diye tavır yapıyorlar

Patron milleti işte boşverin
birde hamile kaldık diye tavır yapıyorlar

benim patron bişi diyemiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hamileliğimde büyük payı olduğu için :roflol: :roflol: :roflol:

herkese günaydın opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım bi kaç gün girmedim sayfalar almış başını gitmiş okuyamadım bile geçmişi bilmiyorumkismile

deniz_guneş geçmiş olsun canım umarım oğluşunun ciddi bişeyı yoktur.benneyaptımki

hamıleyken çalışmak cidden zor bende aynı dertten muzdaribim boshayallersmile yenı eleman aldık ama ofise pek uyuşmadı dün yolladık bakalım bugun 3 kişi daha gelecek öğleden sonra görüşmeye insallah ınsan gibi insanlar gelirde bende daha fazla burda kalmak zorunda olmam :ecrin_bebek:

kızzzzlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldimmmmm
cinsiyetimiz %90 hatta %99 belli oldu
gerçi pazartesi bidaha gel dedi amaa
KIZIIIIMMMIIIIZZZZ OLACAK
çok mutluyum çok rahatladım allah gönlüme göre verdi şükürler olsun rabbime
çokda sağlıklı maşallahh
20 haftada detaylı ultrasona gireceğim hayırlısıyla
darısı vişneye sulecike vede şuan hatırlayamadığım ciniyetini öğrenmeyen herkeseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…