2010 Temmuz Anneleri : )

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım...

Bir prenses daha katıldı aramıza Allah nazardan saklasın...

gözünüz aydın, bir prenses daha ekledin listeye.
prensesler gamyoncuları geçicek sanırım

tebrik ederim cnm. çok sevindim senin için!!! bir prenses daha geliyor :sm_cool:

Herkesee günaydınlarr güzel annişler...
Ben geldimm...Bu sabah işlerden anca bakabiliyorum..
Bu sıralarda işler yoğun muhasebeciler bilirler malumm vergiler var...
Herkes iyidir umarım...
Benim kızımda dünden beri iyice kıpırdıyor sağ kasığımda sürekli ama ordan pıt pıtlarını hissediyorum...
Daha yukarıya çıkmamış sizinde öylemi aşağıdamı bebişleriniz aklıma takıılıyor...
Onun haricinde bir kaç gecedir ayaklarıma çok kramp giriyor aniden uyanıyorum....

Ayyyy süper bir haber buuuu....:lepi:
Canım gözünaydın yaa çok sevindimm....
Göstermiş en sonunda nazlı kızın kendisini...
Maaşallah ona yaa....

Hayırlı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın

Bir şeyi merak ettım benım doktorumda 5 -5,5 aylık olunca ayrıntılı ultrasyona girersin demişti şu anda 20 haftalık benım bebeğim cumarteside kontrolumuz var ama ayrıntılı ultrasyonda neler yapılıyor bilen varmı??

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
nasıl mutluyum yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
çok teşekkür ederim çooooookkk
papatyacım kıpırtılar benimde aşağıda mesela bugün kızım ultrasonda 3 defa pozisyon değiştirdi yetişemedik bacakarı bi aşağıda bi yukarıda... benim kıpırtılarda okadar alakasız yerlerde oluyoki bazen
demekki memelklerimizin sürekli poziyon değiştirmesinden kaynaklanıyoo
krampplar için sana artık magnezyum vermrsi lazım başalmış çünkü ayağa giren kraplar

hoşgeldin papatya! muhasebecilerin işi çook zor bu ara
kramplar bana da oluyor ara sıra. hamilelikte olan bir şey sanırım. çinko eksikliğinden falan da olabilir mi acaba diye aklıma takılıyor gerçi. doktora sormak lazım.

Hoş geldin canım.

Kolay gelsin sana...

Kramplar başladı demek yaa... Geçmiş olsun.

Normal zamanı mı acaba?

[QUOTE="naz"li kız;11550908]Hayırlı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın

Bir şeyi merak ettım benım doktorumda 5 -5,5 aylık olunca ayrıntılı ultrasyona girersin demişti şu anda 20 haftalık benım bebeğim cumarteside kontrolumuz var ama ayrıntılı ultrasyonda neler yapılıyor bilen varmı??[/QUOTE]

canım benimki bugün 20. haftan dolunca yaptır dedi
1 saati bulan bi ultrasonmuş
tektek organlarına bakılıyo kan akışına bakılıyo kemikleri tektek inceleniyo
allah korusun bi sakatlık varmı die bakıyolar

oh valla en rahatı sensin:):)

şanslı eleman
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay keşke dediğiniz kadar şanşlı olsaydım boshayallersmile bizim adam iş kolik yoğun zamanlarda bütün muhasebeciler gibi bizde gece geç vakitlere kadar çalışıyoruz bu adam benide çalıştırıyo :1no2: bazen masanın üstünde uyuyasım geliyo kaytarma çalış diyo banaaaaaa delikafadulden delikafadulden

muzurperi çok sevindim.. allah bağışlasın.. sağlıcakla al kucağına inşallah..

artık magnezyum verirler bence de kasılmalar için. omega da veriyorlar bu zamanlarda.
ben şu an sadece demir+elevit içiyorum.

bende sadece demir+elevit içiyorum ama magnezyuma başlatırlar heralde
çünkü kasıklarımda kasılma gibi bişeler hisediyorum bazen

canım gözün aydın ne güzel bi haberle geldin böle opuyorumnanaktan
hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Allah'ım :Saruboceq:

hoşgeldin canım... Allah kolaylık versin muhasebecilere ve muhasebe kadar yoğun çalışan herkese... canım benim kızım bi orda bi burda bazen göbek deliğimin orda hissediyorum hareketlerini bazen daha aşağıda hiç belli olmuyo yani benim kramplarım çok erken başlamıştı 14 haftalık falandım dokror kalsiyum ve magnezyumlu bi hap verdi onu içiyorum yaklaşık 1,5 aydır iyi geldi bana

canım benimki bugün 20. haftan dolunca yaptır dedi
1 saati bulan bi ultrasonmuş
tektek organlarına bakılıyo kan akışına bakılıyo kemikleri tektek inceleniyo
allah korusun bi sakatlık varmı die bakıyolar

kendi doktorummu yapacak acaba yoksa başka bir doktora falanmı yönlendirecek ?
2'li test yaptırdığımda değerlerin çok iyi 3'lü yapmamıza gerek yok detaylı ultrasyona girersin demişti o yüzden birde ne kadar acaba fiyat konusunda bi fikri olan varmı ?geçenlerde hastaneyi aradım ama telefonda ücret bilgisi veremıyoruz dediler

ne çok soru soruyorum bende haa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…