hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
nasıl mutluyum yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
çok teşekkür ederim çooooookkk
papatyacım kıpırtılar benimde aşağıda mesela bugün kızım ultrasonda 3 defa pozisyon değiştirdi yetişemedik bacakarı bi aşağıda bi yukarıda... benim kıpırtılarda okadar alakasız yerlerde oluyoki bazen
demekki memelklerimizin sürekli poziyon değiştirmesinden kaynaklanıyoo
krampplar için sana artık magnezyum vermrsi lazım başalmış çünkü ayağa giren kraplar
hoşgeldin papatya! muhasebecilerin işi çook zor bu ara
kramplar bana da oluyor ara sıra. hamilelikte olan bir şey sanırım. çinko eksikliğinden falan da olabilir mi acaba diye aklıma takılıyor gerçi. doktora sormak lazım.
kızzzzlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldimmmmm
cinsiyetimiz %90 hatta %99 belli oldu
gerçi pazartesi bidaha gel dedi amaa
KIZIIIIMMMIIIIZZZZ OLACAK
çok mutluyum çok rahatladım allah gönlüme göre verdi şükürler olsun rabbime
çokda sağlıklı maşallahh
20 haftada detaylı ultrasona gireceğim hayırlısıyla
darısı vişneye sulecike vede şuan hatırlayamadığım ciniyetini öğrenmeyen herkeseee
Hoş geldin canım.
Kolay gelsin sana...
Kramplar başladı demek yaa... Geçmiş olsun.
Normal zamanı mı acaba?
artık magnezyum verirler bence de kasılmalar için. omega da veriyorlar bu zamanlarda.
ben şu an sadece demir+elevit içiyorum.
bende bugun süte tekrar başladım süt içemiordum yoğurttan almaya çalışıordumm midem mahf oluordu bugun içtim bundan sonrada içebilirim inşallah
yanlız kızlar hem muhasebede işlem yapıp hemde buraya yazıncaaa f2 tuşu kaydet bizim muh programında bunuda göndermek için sürekli f2 tuşuna basıyorum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım detaylı ultrasona perinatoloji uzmanları bakıyorlar.. mesela ben doktoruma sordum.. siz mi bakacaksınız dedim.. hayır dedi hastanemizde 2 perinatolog var birinden randevu alıcaz ve seninle beraber gidicez dedi.. yani doktorumda o anda yanımda olacak.. notlar tutulacak.. bir rapor hazırlanacak.. bebeğin görüntülerinden oluşan bir cd ve hazırlanan rapor bize verilecek..
inşallah hepimiz güzel haberler alırız anneler..
aşağıdaki alıntıda açıklamayı bulabilirsin naz a.s
Ayrıntılı ultrasonografi, bebeğin organ gelişiminin büyük ölçüde tamamlandığı, amniyos sıvısının nispeten fazla olması nedeniyle görülebilirliğin arttığı ve böylece yapıların nispeten daha ayrıntılı olarak görülebildiği 19 ile 23. gebelik haftaları arasında genellikle gebeliği takip eden doktor tarafından uygulanan bir incelemedir. Bu incelemede bebek ve bebeğe ait yapılar "tepeden tırnağa" gözden geçirilir ve ultrasonografi ile gözlemlenebilecek tüm özellikler dikkatli bir şekilde incelenerek bebeğin sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi edinilir.Temel amaç bebeğin doğumsal kusurlar açısından taranmasıdır.
(Alıntıdır)
ay keşke dediğiniz kadar şanşlı olsaydım boshayallersmile bizim adam iş kolik yoğun zamanlarda bütün muhasebeciler gibi bizde gece geç vakitlere kadar çalışıyoruz bu adam benide çalıştırıyo :1no2: bazen masanın üstünde uyuyasım geliyo kaytarma çalış diyo banaaaaaa delikafadulden delikafadulden
bende bugun süte tekrar başladım süt içemiordum yoğurttan almaya çalışıordumm midem mahf oluordu bugun içtim bundan sonrada içebilirim inşallah
teşekkür etmeyi unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmayın ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkürler
telefonlar susmuyo kime ne diyorum bilmiyorum aklım bi karış havada
nolur kusura bakmayın
çookk teşekkürler
"naz"li kız, bahar1, Capri, domates, efim, esm_ckr, froya, khhiwa, muzurperi, ozofff23, umutluuu
MERHABA HERKESE SLM .NASILSINIZ BAKALIM.BİR SORUN YOKTUR İNŞALLAH KİMSEDE.
BENİMDE KRAMPLARIM VAR.KASIKLARIMDA VE BELİMDE AĞRILARIM FALAN VAR.KANAMAM DURDU ŞÜKÜR Bİ KEZ OLDU TEKRAR OLMADI.DR BUNLAR İÇİN MAGNEZYUM VERDİ.VİTAMİN MEGADAYNA DEVAM.KAN İLACINA DEVAM.VE BİRDE BUNLARA İLAVETEN ANTİBİYOTİK VERDİ.İDRAR YOLLARINDAKİ İLTİHAP İÇİN.BİR SÜRÜ İLACIM VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?