2010 Temmuz Anneleri : )

ben de yarın 4 lünün sonucu için gidicem doktora. bakalım bu sefer gösterecek mi cinsiyetini.

Ozaman normal yani aşağıda olması bende acaba bi problem mi var neden aşağıda diye hayıflanıyordumeyvahedigeldismile
Ben şu anda sadece Multi tabs diye bir ilaç kullanıyorum onun haricinde başka birşey kullanmıyorum...

Hoşbuldum canım...Zor gerçektenn allah kolaylık versin hepimize...26 Şubatta randevum var ozaman sorayım bende bu krampları falan bakalım ne diyecek...

Doktorum kan değerleri çok iyi diye bana kan yada demır hapı vermedi ilk gittiğimde vitamın vermişti ama mide bulantıları yüzünden içememiştim şimdi içiyorum onları hem vitamın sana kılo yapar haftada 3 kez içmemi söyledi ama geçen gittiğimizde magnezyum verdi 1- 1,5 aydır kullanıyorum

canım benim tetler için gittiğim devlet hataneinde yapılacak hbu konuda çok memnun herkes ama fiyatını bilmiyorum

Hayırlı olsun pericik,
allah sağ salim kucağında göstersin güzel kızını inşallah
zemuszemus

bende bugun süte tekrar başladım süt içemiordum yoğurttan almaya çalışıordumm midem mahf oluordu bugun içtim bundan sonrada içebilirim inşallah

Hoş geldin canım.

Kolay gelsin sana...

Kramplar başladı demek yaa... Geçmiş olsun.

Normal zamanı mı acaba?

Hoşbuldumm Capricim...
Saolasınn ...
Başladı yaa 2 gecedir zıplıyorum yatakta hayırdır dedim baştan sonra aklıma geldi ama bu haftalarda normal mi onu bilmiyorum işte...Sorucam bakalım 2 hafta sonra benim randevum da...

artık magnezyum verirler bence de kasılmalar için. omega da veriyorlar bu zamanlarda.
ben şu an sadece demir+elevit içiyorum.

Heralde canım artık başladığına göre vermeleri lazımm...

[QUOTE="naz"li kız;11551291]kendi doktorummu yapacak acaba yoksa başka bir doktora falanmı yönlendirecek ?
2'li test yaptırdığımda değerlerin çok iyi 3'lü yapmamıza gerek yok detaylı ultrasyona girersin demişti o yüzden birde ne kadar acaba fiyat konusunda bi fikri olan varmı ?geçenlerde hastaneyi aradım ama telefonda ücret bilgisi veremıyoruz dediler

ne çok soru soruyorum bende haa kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canım detaylı ultrasona perinatoloji uzmanları bakıyorlar.. mesela ben doktoruma sordum.. siz mi bakacaksınız dedim.. hayır dedi hastanemizde 2 perinatolog var birinden randevu alıcaz ve seninle beraber gidicez dedi.. yani doktorumda o anda yanımda olacak.. notlar tutulacak.. bir rapor hazırlanacak.. bebeğin görüntülerinden oluşan bir cd ve hazırlanan rapor bize verilecek..

inşallah hepimiz güzel haberler alırız anneler..

yanlız kızlar hem muhasebede işlem yapıp hemde buraya yazıncaaa f2 tuşu kaydet bizim muh programında bunuda göndermek için sürekli f2 tuşuna basıyorum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende bugun süte tekrar başladım süt içemiordum yoğurttan almaya çalışıordumm midem mahf oluordu bugun içtim bundan sonrada içebilirim inşallah

İnş.içersin canım bundan sonra bende aynen öyleydim içemiyordum..Ama içiyorum artık işyerine küçük paket sütlerden getirip onlardan içiyorum...Yiyemediğim şeylerden dolayı suçluluk hissediyorum nedense ya büyümezse ya gelişmezse diye korkuyorummeyvahedigeldismile

Allah iyiliğini versinn:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepsini birden idare etmeye çalışıyoz ya ondan

Çok teşekkürler canım olumunekankayizsmile bakalım cumartesi doktora gideceğiz ama yınede insan merak ediyor bilmek istiyor :hulya:

[QUOTE="naz"li kız;11550908]Hayırlı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın

Bir şeyi merak ettım benım doktorumda 5 -5,5 aylık olunca ayrıntılı ultrasyona girersin demişti şu anda 20 haftalık benım bebeğim cumarteside kontrolumuz var ama ayrıntılı ultrasyonda neler yapılıyor bilen varmı??[/QUOTE]

aşağıdaki alıntıda açıklamayı bulabilirsin naz a.s

Ayrıntılı ultrasonografi, bebeğin organ gelişiminin büyük ölçüde tamamlandığı, amniyos sıvısının nispeten fazla olması nedeniyle görülebilirliğin arttığı ve böylece yapıların nispeten daha ayrıntılı olarak görülebildiği 19 ile 23. gebelik haftaları arasında genellikle gebeliği takip eden doktor tarafından uygulanan bir incelemedir. Bu incelemede bebek ve bebeğe ait yapılar "tepeden tırnağa" gözden geçirilir ve ultrasonografi ile gözlemlenebilecek tüm özellikler dikkatli bir şekilde incelenerek bebeğin sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi edinilir.Temel amaç bebeğin doğumsal kusurlar açısından taranmasıdır.
(Alıntıdır)

teşekkür etmeyi unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmayın ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkürler
telefonlar susmuyo kime ne diyorum bilmiyorum aklım bi karış havada
nolur kusura bakmayın
çookk teşekkürler

çok teşekkürler hihoyyyt bazen bişey oldugu zaman ablamlara yengeme falan soruyorum ama onlar bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler kafamçokkarıştı şimdi herşey farklı diyolar :roflol:

"naz"li kız, bahar1, Capri, domates, efim, esm_ckr, froya, khhiwa, muzurperi, ozofff23, umutluuu
MERHABA HERKESE SLM .NASILSINIZ BAKALIM.BİR SORUN YOKTUR İNŞALLAH KİMSEDE.
BENİMDE KRAMPLARIM VAR.KASIKLARIMDA VE BELİMDE AĞRILARIM FALAN VAR.KANAMAM DURDU ŞÜKÜR Bİ KEZ OLDU TEKRAR OLMADI.DR BUNLAR İÇİN MAGNEZYUM VERDİ.VİTAMİN MEGADAYNA DEVAM.KAN İLACINA DEVAM.VE BİRDE BUNLARA İLAVETEN ANTİBİYOTİK VERDİ.İDRAR YOLLARINDAKİ İLTİHAP İÇİN.BİR SÜRÜ İLACIM VAR

benim oykum yok bebeişin geldi de kaydirigubbakcemile3

az önce büyük bir bardak ballı süt içtim.
sütü çok severim hiç sorunum olmadı şükür bulantım olduğu zaman bile içtim.

CANIM BENİM GÖZÜN AYDIN TEBRİKLER.RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.BENİMDE BİR KIZIM OLACAK KESİNLEŞTİ.
PRENSESLERİMİZDE ÇOĞALIYOR GİTGİDE.RABBİM HAYIRLI ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH.:1hug:a.s.

günaydın canım dikkat et kendine...

[QUOTE="naz"li kız;11551769]çok teşekkürler hihoyyyt bazen bişey oldugu zaman ablamlara yengeme falan soruyorum ama onlar bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler kafamçokkarıştı şimdi herşey farklı diyolar :roflol:[/QUOTE]

evet çok detaylı şeyler gerçekten
baş ve yüz bölgesi, boyun bölgesi, kollar ve bacaklar, omurga kanalı, göğüs kafesi içindeki yapılar, karın içindeki yapılar ve genital bölge ayrıntılı olarak değerlendiriliyormuş kafatası kemikleri falan ölçülüyor :1shok:

Daha sonra kafa içindeki yapılar insanda dengenin korunmasından sorumlu beyincik adı verilen organ seviyesine inerek incelenir. Burada beyincik dokusunun normal yapısal özellikleri incelendikten sonra beyinciğin hemen arkasında yeralan arka çukur adlı bölge gözden geçirilir. Buranın normal genişlikte olup olmadığı not edilir. Bu kesitte ense pilisi kalınlığı ölçümü de yapılır.
(Alıntı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…