"naz"li kız, bahar1, Capri, domates, efim, esm_ckr, froya, khhiwa, muzurperi, ozofff23, umutluuu
MERHABA HERKESE SLM .NASILSINIZ BAKALIM.BİR SORUN YOKTUR İNŞALLAH KİMSEDE.
BENİMDE KRAMPLARIM VAR.KASIKLARIMDA VE BELİMDE AĞRILARIM FALAN VAR.KANAMAM DURDU ŞÜKÜR Bİ KEZ OLDU TEKRAR OLMADI.DR BUNLAR İÇİN MAGNEZYUM VERDİ.VİTAMİN MEGADAYNA DEVAM.KAN İLACINA DEVAM.VE BİRDE BUNLARA İLAVETEN ANTİBİYOTİK VERDİ.İDRAR YOLLARINDAKİ İLTİHAP İÇİN.BİR SÜRÜ İLACIM VAR
"naz"li kız, bahar1, Capri, domates, efim, esm_ckr, froya, khhiwa, muzurperi, ozofff23, umutluuu
BENİMDE KRAMPLARIM VAR.KASIKLARIMDA VE BELİMDE AĞRILARIM FALAN VAR.KANAMAM DURDU ŞÜKÜR Bİ KEZ OLDU TEKRAR OLMADI.DR BUNLAR İÇİN MAGNEZYUM VERDİ.VİTAMİN MEGADAYNA DEVAM.KAN İLACINA DEVAM.VE BİRDE BUNLARA İLAVETEN ANTİBİYOTİK VERDİ.İDRAR YOLLARINDAKİ İLTİHAP İÇİN.BİR SÜRÜ İLACIM VAR
Hayır yani doktorlar bize bırakmıyorlar ki ışın zararlı olmasın diye biz arayı uzun tutalım..
Bana doktorum şu gün bekliyorum diyor o kadar..zaten benim en fazla bu sefer 20 gün olacak, öncesi hep 15 gün falandı..
Gerçi bundan sonra 1 aya uzayabilir ama bundan sonrası için normal de Umutlu da dikkatimi çekiyor sorucaktım ne zamandır unutuyorum hep.
Ya da sen bir doktor takibinde değil miisn?
cnm ben hamileligimin ilk gününden beri özel muayenaneye gidiyordum bütün testlerim yapıldı birçok kez kan alındı sadece troidime bakılmadı bende artık bi hastaneye başlamaya karar verdim çünkü kadının doguma giremeyecgını ögrendık başta böyle konusmamıstık neden yalandan okadar para veriyim bu ayın sonunda veya martın basında gidicem hastaneye çünkü detaylı ultrason zamanıda geliyo hepsini halledeyim diyorum
teşekkür etmeyi unuttuklarım varsa lütfen kusura bakmayın ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkürler
telefonlar susmuyo kime ne diyorum bilmiyorum aklım bi karış havada
nolur kusura bakmayın
çookk teşekkürler
yanlız kızlar hem muhasebede işlem yapıp hemde buraya yazıncaaa f2 tuşu kaydet bizim muh programında bunuda göndermek için sürekli f2 tuşuna basıyorum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hoşgeldin canım. benimde idrar yollarımda iltihap varmış ama doktor ilaç vermedi bol su iç geçer dedi zaten idrar rengimde koyuydu su içtikçe koyuluk gitti düzelmişdir herelde.
CANIM BENİM GÖZÜN AYDIN TEBRİKLER.RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.BENİMDE BİR KIZIM OLACAK KESİNLEŞTİ.
PRENSESLERİMİZDE ÇOĞALIYOR GİTGİDE.RABBİM HAYIRLI ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH.:1hug:a.s.
hoş geldin yazgülüm...
Iyiyiz çok şükür. Ben daha bebişimi hissedemiyorum o biraz kafama takılıyor.
Pazartesi günü görünce ancak öyle rahatlıcam galiba...
Sana da tekrar geçmiş olsun...
CANIM BENİM DR ANTİBİYOTİK VERDİ.GÜNDE 3 KEZ AMA BEN 2 KEZ İÇİCEM KORKUYORUM NOLUR NOLMAZ DİYE.BOL SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.İNŞALLAH GEÇERDE KURTULURUZ.:1hug:
hoşgeldin canım. benimde idrar yollarımda iltihap varmış ama doktor ilaç vermedi bol su iç geçer dedi zaten idrar rengimde koyuydu su içtikçe koyuluk gitti düzelmişdir herelde.
Hoşgeldinnn Yazgülüm...
bende de var işte kramplar sorucam doktoruma gidince...
Bu arada canım rica etsem küçük harflerle yazarmısınn...
canım bende ara sıra bi kıpırtılar hissediyorum ama .tam anlayamıyorum emin diilim.ilk olduğu için sanırım.sağlıklı olsunlar bekleriz azıcık daha.
herkese selam kızlarrr
selam cnm a.s.
tabi canım :) çalışıyorum ya bazen programa bakmak zorunda kalıyorum.o yüzden.
ama sanırım krampların zamanı şimdi.hemem hemen herkesde başlamış gibi.
dr un verdiği magnezyum iyi geldi.bu gün daha iyiyim.ben kanamam olunca korkmuştum ama.iyiyim şükür.:1hug:
herkese selam kızlarrr
Evet öyle olabiliyor bazen...Teşekkür ederimm...
Hımm ozaman bende sölicem doktoruma oda verir heralde bana magnezyum...
Birde az önce bir tanıdıkla konuştum kramplarım var dedim oda hemen sütmü içmiyosun dedi...Dedim çok fazla ve düzenli içmiyorum dikkat et dedi...
Selammm hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile5
naber canım nnasılsınnn :1hug:
kızzzzlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldimmmmm
cinsiyetimiz %90 hatta %99 belli oldu
gerçi pazartesi bidaha gel dedi amaa
KIZIIIIMMMIIIIZZZZ OLACAK
çok mutluyum çok rahatladım allah gönlüme göre verdi şükürler olsun rabbime
çokda sağlıklı maşallahh
20 haftada detaylı ultrasona gireceğim hayırlısıyla
darısı vişneye sulecike vede şuan hatırlayamadığım ciniyetini öğrenmeyen herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?