2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin canım. benimde idrar yollarımda iltihap varmış ama doktor ilaç vermedi bol su iç geçer dedi zaten idrar rengimde koyuydu su içtikçe koyuluk gitti düzelmişdir herelde.

Hoş geldin yazgülüm...

İyiyiz çok şükür. Ben daha bebişimi hissedemiyorum o biraz kafama takılıyor.

Pazartesi günü görünce ancak öyle rahatlıcam galiba...

Sana da tekrar geçmiş olsun...

cnm gözün aydın bizim test tuttu :ecrin_bebek:

:roflol: :roflol: :roflol: ay çok güldüm valla aynı şey bende de oluyo kızzz :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin canım. benimde idrar yollarımda iltihap varmış ama doktor ilaç vermedi bol su iç geçer dedi zaten idrar rengimde koyuydu su içtikçe koyuluk gitti düzelmişdir herelde.

CANIM BENİM DR ANTİBİYOTİK VERDİ.GÜNDE 3 KEZ AMA BEN 2 KEZ İÇİCEM KORKUYORUM NOLUR NOLMAZ DİYE.BOL SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.İNŞALLAH GEÇERDE KURTULURUZ.:1hug:

Hoşgeldinnn Yazgülüm...
bende de var işte kramplar sorucam doktoruma gidince...
Bu arada canım rica etsem küçük harflerle yazarmısınn...

hoş geldin yazgülüm...

Iyiyiz çok şükür. Ben daha bebişimi hissedemiyorum o biraz kafama takılıyor.

Pazartesi günü görünce ancak öyle rahatlıcam galiba...

Sana da tekrar geçmiş olsun...

canım bende ara sıra bi kıpırtılar hissediyorum ama .tam anlayamıyorum emin diilim.ilk olduğu için sanırım.sağlıklı olsunlar bekleriz azıcık daha.

CANIM BENİM DR ANTİBİYOTİK VERDİ.GÜNDE 3 KEZ AMA BEN 2 KEZ İÇİCEM KORKUYORUM NOLUR NOLMAZ DİYE.BOL SU İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.İNŞALLAH GEÇERDE KURTULURUZ.:1hug:

çok geçmiş olsun canım çok su içtiğinde bol bol idrara çıktığından bayağı bi faydası oluyo iltahaba... umarım çabucak geçer :Saruboceq:

günaydın kızlar,

geçmiş olsun ikinizede su içmeyi ihmal etmeyin idrar yolu iltihabı bebiş için önemli.

Hoşgeldinnn Yazgülüm...
bende de var işte kramplar sorucam doktoruma gidince...
Bu arada canım rica etsem küçük harflerle yazarmısınn...

tabi canım :) çalışıyorum ya bazen programa bakmak zorunda kalıyorum.o yüzden.
ama sanırım krampların zamanı şimdi.hemem hemen herkesde başlamış gibi.
dr un verdiği magnezyum iyi geldi.bu gün daha iyiyim.ben kanamam olunca korkmuştum ama.iyiyim şükür.:1hug:

canım bende ara sıra bi kıpırtılar hissediyorum ama .tam anlayamıyorum emin diilim.ilk olduğu için sanırım.sağlıklı olsunlar bekleriz azıcık daha.

Evet canım önemli olan sağlıklı olmaları...

Ben de pzartesi günü sağlıklı olduğunu görürsem içim o zaman rahat edecek.

Evet öyle olabiliyor bazen...Teşekkür ederimm...
Hımm ozaman bende sölicem doktoruma oda verir heralde bana magnezyum...
Birde az önce bir tanıdıkla konuştum kramplarım var dedim oda hemen sütmü içmiyosun dedi...Dedim çok fazla ve düzenli içmiyorum dikkat et dedi...

herkese selam kızlarrr

Selammm hoşgeldinnnkaydirigubbakcemile5

h.b canımmm :1hug:

kızlar benm moralim çook bozukk ya ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin yaa .. 1 ay once gorumcem sana bişe sölemm lazım dedi ama çocğunun üzerine yemin ediceksin kımseye sölemiceğine dedi bende yemin verdım daha sonra duyduklarıma ınanamadım ama susmak zorunda kldım yemin vermiştimm şimdi de başı sıkışmız teyzesine anlatmış .. teyzesine benmde bildiğimi söylemişş
teyzeside kayınvalideme solicek ama ben el kızıyım sonucta yemın vermişim söyleyemezdım ya kayınvalidem benide suçlarsa biliyordun söylemedin diye

Kızlar oğlum daha iyi geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

Muzurperi ben sana demedim mi hep kızın olacak diye?:lepi:

Gözün aydın sağlıklı sıhhatli gelsin bebeşin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…