2010 Temmuz Anneleri : )

hay allah yaa...
Canım oslun sen üzme kendini seninle ne alakası var sonuçta niye suçlayacak seni..Sonuçta söz vermişsin söylememek için...Görümcen de suç niye yemin ettiriyor yada neyse okadar önemle sakladığı şeyi seninde bildiğini bir başkasına söylüyor...O zaten artık sırlıktan falan çıkmışş...

bence içini rahat tut.. heralde söylemeyecektin.. en iyisini yaptın.. söylesende bu sefer ispiyoncu ya da iftiracı olabilirdin.. ana-kız söylenen şey ne olursa olsun bal kaymak olurlardı gene olan sana olurdu yani..

en iyisini yaptınnnnnn, hiç kafana takma derim.. kendinin güvenilirliğini kanıtladın bence..
kayınvaliden sorarsa, ''senin kızının senden sakladığını benim ağzımdan duyman hoş olmazdı'' dersin.. sonuçta topu kızına atarsın..

boşver canım ya kafana taktığın şeye bak.. kendini üzme.. asıl söylesen sorun olurdu.. bir düşün bak bana hak verirsin..

Seni neden suçlasın ya? Konu neyse sen mi yaptırdın ya da yaptırmadın her neyse işte_?

Kayınvaliden birşey sorarsa;
--anne kusurabakma bana bu konuda kimseye birşey söylememem için çok büyük yemin verdirdi, bu durumda beni hiçbirşey bilmiyormuuş gibi farzedin, yeminimi bozamam, zaten konunun benle alakası yok, kendi aranızda halledin lütfen.:1closedeyes:..demelisin.

başı sıkıştı kımden yardım isterim die düşünmüş teyzrsini aramış onada yemin verdirmiş ama tyzesi ben bu yuku alamam dedı annesine sölicek benm bidiğimde ortaya çıkarsa söylerim bana yemın verdirdi dicem nasıl soyleyim hamileyim ben dicem

evet öyle dicem sanırım offf allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee evlat derdi çok büyük sorumluluk

[/B]
bende senin gibi düşündüm ana kız iyi olur dedim sonra ben kötü gelin olurum dedim görümceme taparlar çunku sürekli arabozan olurdu

Evet oyüzden hiç üzme kendinii..Sen üzerine düşeni yapmışsın yapıyorsun da...kayınvaliden birşey derse o şekilde söylersin...

Kızlar nasılsınız bugün zor uyandım ama gece uyuyamadım hava yağmurlu pazara falan gitcektim biraz zor olcak sizler iyimisiniz opuyorumnanaktan

Bahçelerde börülceeee
Bahçelerde börülceeee
Oynar gelin görümceeee:dance::dance:
Oynar gelin görümcee:dance::dance:

Oynasınlar bakalım
Oynasınlar bakalım
Biraraya gelinceeeeee
Biraraya gelinceeesempatiksalakcinni:jeyyar:

Not:ben görümcemle çok iyi anlaşırım..

hiç moralini bozma canım sen en doğrusunu yapmışsın ayrıca çocuğunun üstüne yemin ettirip bu yemini bozmanı da kimse bekleyemez senden sen içini ferah tut canım kayınvaliden sitem ederse sende sölersin bebeğimin üstüne yemin ettim söyleyemezdim diye yerimseniben

Çok şükür iyiyim canım...
hava çok soguk evde de sıkılıyorum...

Bugun bir arkadaşımız dr a gidecekti..
Cinsiyetide ögrenicekti
Kimdi ooooooooooo

evet şafak sayıyordu unuttum bende bu hamilelik bni unutkan etti

Miss kaprismiş Çakıl

Gözün aydın Muzurrrr
Sabah seni merak etmiştik..
Prensesisimiz sağlıcakla gelir inşallahh
Çok sevindim darısı başımaaa

cnm gözün aydın bizim test tuttu :ecrin_bebek:

umutcan merhaba ;
Bakalım benim için yaptıgın Erkek tahmini tutacak mı :kedi::kedi:

evet öyle söylicemm başka çarem yok tşk ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…