kızlar benm moralim çook bozukk ya ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin yaa .. 1 ay once gorumcem sana bişe sölemm lazım dedi ama çocğunun üzerine yemin ediceksin kımseye sölemiceğine dedi bende yemin verdım daha sonra duyduklarıma ınanamadım ama susmak zorunda kldım yemin vermiştimm şimdi de başı sıkışmız teyzesine anlatmış .. teyzesine benmde bildiğimi söylemişş
teyzeside kayınvalideme solicek ama ben el kızıyım sonucta yemın vermişim söyleyemezdım ya kayınvalidem benide suçlarsa biliyordun söylemedin diye
Kızlar oğlum daha iyi geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Muzurperi ben sana demedim mi hep kızın olacak diye?:lepi:
Gözün aydın sağlıklı sıhhatli gelsin bebeşin.:Saruboceq:
kızlar benm moralim çook bozukk ya ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin yaa .. 1 ay once gorumcem sana bişe sölemm lazım dedi ama çocğunun üzerine yemin ediceksin kımseye sölemiceğine dedi bende yemin verdım daha sonra duyduklarıma ınanamadım ama susmak zorunda kldım yemin vermiştimm şimdi de başı sıkışmız teyzesine anlatmış .. teyzesine benmde bildiğimi söylemişş
teyzeside kayınvalideme solicek ama ben el kızıyım sonucta yemın vermişim söyleyemezdım ya kayınvalidem benide suçlarsa biliyordun söylemedin diye
hay allah yaa...
Canım oslun sen üzme kendini seninle ne alakası var sonuçta niye suçlayacak seni..Sonuçta söz vermişsin söylememek için...Görümcen de suç niye yemin ettiriyor yada neyse okadar önemle sakladığı şeyi seninde bildiğini bir başkasına söylüyor...O zaten artık sırlıktan falan çıkmışş...
Seni neden suçlasın ya? Konu neyse sen mi yaptırdın ya da yaptırmadın her neyse işte_?
Kayınvaliden birşey sorarsa;
--anne kusurabakma bana bu konuda kimseye birşey söylememem için çok büyük yemin verdirdi, bu durumda beni hiçbirşey bilmiyormuuş gibi farzedin, yeminimi bozamam, zaten konunun benle alakası yok, kendi aranızda halledin lütfen.:1closedeyes:..demelisin.
bence içini rahat tut.. heralde söylemeyecektin.. en iyisini yaptın.. söylesende bu sefer ispiyoncu ya da iftiracı olabilirdin.. ana-kız söylenen şey ne olursa olsun bal kaymak olurlardı gene olan sana olurdu yani..
en iyisini yaptınnnnnn, hiç kafana takma derim.. kendinin güvenilirliğini kanıtladın bence..
kayınvaliden sorarsa, ''senin kızının senden sakladığını benim ağzımdan duyman hoş olmazdı'' dersin.. sonuçta topu kızına atarsın..
boşver canım ya kafana taktığın şeye bak.. kendini üzme.. asıl söylesen sorun olurdu.. bir düşün bak bana hak verirsin..
evet öyle dicem sanırım offf allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee evlat derdi çok büyük sorumluluk
başı sıkıştı kımden yardım isterim die düşünmüş teyzrsini aramış onada yemin verdirmiş ama tyzesi ben bu yuku alamam dedı annesine sölicek benm bidiğimde ortaya çıkarsa söylerim bana yemın verdirdi dicem nasıl soyleyim hamileyim ben dicem
tşkler kızlar bunu biriyle paylaşmasan mahf olurdum rahatladım birzz
bir atasözüyle bitirmek istiyorum... :)))))
görümce görmeyim seni ömrümce... :)))))) hehheeeee
merhabalar
Çok şükür iyiyim canım...
hava çok soguk evde de sıkılıyorum...
Bugun bir arkadaşımız dr a gidecekti..
Cinsiyetide ögrenicekti
Kimdi ooooooooooo
evet şafak sayıyordu unuttum bende bu hamilelik bni unutkan etti
kızzzzlllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldimmmmm
cinsiyetimiz %90 hatta %99 belli oldu
gerçi pazartesi bidaha gel dedi amaa
KIZIIIIMMMIIIIZZZZ OLACAK
çok mutluyum çok rahatladım allah gönlüme göre verdi şükürler olsun rabbime
çokda sağlıklı maşallahh
20 haftada detaylı ultrasona gireceğim hayırlısıyla
darısı vişneye sulecike vede şuan hatırlayamadığım ciniyetini öğrenmeyen herkeseee
cnm gözün aydın bizim test tuttu :ecrin_bebek:
merhabalar
merhabalar
hiç moralini bozma canım sen en doğrusunu yapmışsın ayrıca çocuğunun üstüne yemin ettirip bu yemini bozmanı da kimse bekleyemez senden sen içini ferah tut canım kayınvaliden sitem ederse sende sölersin bebeğimin üstüne yemin ettim söyleyemezdim diye yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?