2010 Temmuz Anneleri : )

çarşamba günü doktora gittim benim de kesenin altında kanama gördü dışarıdan bir şey yok ama içeride hafif bir kanama olduğunu söyledi bana da progestan verdi ama ben daha içmedim. Çünkü 11 aylık bir bebeğim var ve onu emziriyorum prospektüste emzirenler kullanmasınlar yazıyordu bakalım ne olacak hayırlısı

oooo başka arkadaşlarda gelmşler ne güzellllllllllllll

masal çıkmış ben burdayım. Bu arada Katrem benim kese göründü pıt pıtlar duyuldu. eklersin canım

ne güzel canım pıt pıtlar güzel dimi ben bayramdan sonra duyucam inşallah.

bu arada kaç haftalıksın canım ne zaman duydun yani hangi haftada pıtpıtlar geldi

Kızlar ben de aranıza katıldım...
2010 temmuz anneleri arasındayım, kısmet olursa..6 haftalık hamileyim..2 çocuğum..

Planlı olmasına karşın çok tuhaf ve heyecanlıyım..

2010 temmuz anneleri arasındayım, kısmet olursa..6 haftalık hamileyim..2 çocuğum..

canııııım ççooook tebrik ederimmmmm.
Hayırlı uğurlu olsun.

Hoşgeldin aramıza

ilk gittiğimde 4 haftalıktı bir şey yoktu ikinci gidişimde 7 haftalıktı duyuldu ama net hangi haftada duyuluyor bilmiyorum canım ben şu an 8. haftanın içindeyim sat 2 ekim. Bu arada deniz güneş sen de hoşgeldin canım aramıza benim de ikinci bebeğim benimki çok hazırlıksızdı çok üzüldüm daha yeni kabullendim kızım daha 11 aylık ama ne yapalım beraber büyütücez artık. Seninki kaç yaşında

Sağol canım ya. Evet doktor vajinal ultrasyon yaptı. Umarım dediğin gibi olur ve bebişlerimize kavuşuruz. :ecrin_bebek:

misskapris hoşgeldin canım nasılsın iyi bayramlar

Yatıyorum tatlım işte lekelenme bitti Allaha şükür.
Sana da iyi bayramlar sen nasılsın canım,ben wcden çıkamıyorum,çok sık tuvaletim geliyo afedersin senin de öyle mi tatlım yaa

arkadaşlar bence düşük falan hiç getirmeyin aklınıza her şeyi akışına bırakın kendinizi normal zamanlarda gibi hissedin. Bu arada düşüklerin yüzde 80/90 ının sebebi sakat bebeklermiş aklınızda bulunsun yoksa öyle ağır kaldırdım çok zıpladım vs. bunlar çok fazla düşük sebebi değil. vücut sakat bebeği kabullenmiyormuş vücuttan atmak istiyormuş.

hadi hayırlı olsunnn 3. bebiş geliyor :))

masal çıkmış ben burdayım. Bu arada Katrem benim kese göründü pıt pıtlar duyuldu. eklersin canım

tebriklerrr gözün aydın :) belki yanlış biliyorumdur ama hamileyken diğer bebeğini emzirmemek gerektiğini duymuştum tabi emin değilim.

canııııım ççooook tebrik ederimmmmm.
Hayırlı uğurlu olsun.

Hoşgeldin aramıza

Arkadaşlar tekrar bayramınızı kutlarımopuyorumnanaktan Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.Yeni pıt pıtlar duyulmuşşş :lepi:
:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatıyorum tatlım işte lekelenme bitti Allaha şükür.
Sana da iyi bayramlar sen nasılsın canım,ben wcden çıkamıyorum,çok sık tuvaletim geliyo afedersin senin de öyle mi tatlım yaa

şimdiden tuvaletten çıkamıyorsun son aylarda ne yapacaksın. o zamanlar daha çok geliyor çünkü. ben okulda her teneffüs zor koşuyordum. gitmediğim bir teneffüs olmazdı. gerçi idrar yolu iltahabı olmasın diye bol bol su içerdim o yüzden. bebekte çok baskı yapıyor mesaneye

ben de örtmenim tatlım.
herhalde ben de öyle olucam her tenefüs wc dedelikafadulden
ben de çok su içiyorum tatlım su iyi bişey keselerimizi suyla dolduralım bebişimize iyi gelirmiş.

gull doktoruma sordum 7. aya kadar emzirebilirsin dedi. ben de emzirilmiyor diye biliyordum o yüzden çok üzülmüştüm çünkü benim kızım biberon almıyor geceleri sadece beni emiyor o yüzden ikinci bebeği istememiştim. doktor öyle söyleyince biraz rahatladım. şu an için bir sorun yok ama bakalım belki acır da kendi emmek istemez çünkü kıyamıyorum ona da. biri içerden biri dışardan sömürüyorlar bakalım

Sağol canım ya. Evet doktor vajinal ultrasyon yaptı. Umarım dediğin gibi olur ve bebişlerimize kavuşuruz. :ecrin_bebek:

Aman güzelim yaa artık yaptırma vajinal ultrason.Ben yaptırmayacağım kesinlikle.3 ay boyunca bu şekilde bakılan arkadaşım bişi yaşamamış ama ben yaşadım işte her kadının farklı sonuçta sen de söle doktoruna bence.Boşver geç görelim karından görelim.Demekki hassasız napalım ama canım.Allah Allah.Narincikleriz işte...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…