masal çıkmış ben burdayım. Bu arada Katrem benim kese göründü pıt pıtlar duyuldu. eklersin canım
Kızlar ben de aranıza katıldım...
2010 temmuz anneleri arasındayım, kısmet olursa..6 haftalık hamileyim..2 çocuğum..
Planlı olmasına karşın çok tuhaf ve heyecanlıyım..
Tatlım bir kere moralini hiç bozma bu çok etkiliymiş düşüklerde seninle kalacağına inan.
Bir de dr. vajinal ultrason mu yaptı.Benim de vajinal ultrasondan sonra oldu.Hemen hastaneye yatırdı serum ve tutunması için iğne yaptırdı.Progestan günde 3 tane.Ama canım benim hemen hemen çevremdeki herkes böle lekelenmeler yaşamış korkma Allah isterse o bizim olacak.
Bende dinleniyorum şimdi.Evdeyim 20 gün raporluyum.Bütün işleri ve yemekleri eşim yapıyor ne yapalım hayat müşterek.Sen de sakın ağar bişi kaldırma yat.Ayaklarının altına bişiler koy dik ayakları yat.Korkma sen de ben de çatır çatır doğurucaz bu bebişleriiii:lepi:
misskapris hoşgeldin canım nasılsın iyi bayramlar
2010 temmuz anneleri arasındayım, kısmet olursa..6 haftalık hamileyim..2 çocuğum..
masal çıkmış ben burdayım. Bu arada Katrem benim kese göründü pıt pıtlar duyuldu. eklersin canım
çarşamba günü doktora gittim benim de kesenin altında kanama gördü dışarıdan bir şey yok ama içeride hafif bir kanama olduğunu söyledi bana da progestan verdi ama ben daha içmedim. Çünkü 11 aylık bir bebeğim var ve onu emziriyorum prospektüste emzirenler kullanmasınlar yazıyordu bakalım ne olacak hayırlısı
canııııım ççooook tebrik ederimmmmm.
Hayırlı uğurlu olsun.
Hoşgeldin aramıza
Yatıyorum tatlım işte lekelenme bitti Allaha şükür.
Sana da iyi bayramlar sen nasılsın canım,ben wcden çıkamıyorum,çok sık tuvaletim geliyo afedersin senin de öyle mi tatlım yaa
canııııım ççooook tebrik ederimmmmm.
Hayırlı uğurlu olsun.
Hoşgeldin aramıza
şimdiden tuvaletten çıkamıyorsun son aylarda ne yapacaksın. o zamanlar daha çok geliyor çünkü. ben okulda her teneffüs zor koşuyordum. gitmediğim bir teneffüs olmazdı. gerçi idrar yolu iltahabı olmasın diye bol bol su içerdim o yüzden. bebekte çok baskı yapıyor mesaneye
Sağol canım ya. Evet doktor vajinal ultrasyon yaptı. Umarım dediğin gibi olur ve bebişlerimize kavuşuruz. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?