bende çok ii anlaşırdım ama inan bak en ufak şeyde ilk önce sana top atıyorlar malesefff önce kendılerini düşünüyorlarBahçelerde börülceeee
Bahçelerde börülceeee
Oynar gelin görümceeee:dance::dance:
Oynar gelin görümcee:dance::dance:
Oynasınlar bakalım
Oynasınlar bakalım
Biraraya gelinceeeeee
Biraraya gelinceeesempatiksalakcinni:jeyyar:
Not:ben görümcemle çok iyi anlaşırım..
:):) süpermişbir atasözüyle bitirmek istiyorum... :)))))
görümce görmeyim seni ömrümce... :)))))) hehheeeee
:):):) allahım yaa alemsinizyada görümce göztaşı, görünce baş taşı :))
Miss kaprismiş Çakıl
nasılsınız kızlar biçoğunuzun cinsiyeti belli hayırlı olsun
çubuk krakeri çok merak ettim ne oldu haber alan varmı
kızlar benm moralim çook bozukk ya ne yapıcağımı şaşırdım bana yardım edin yaa .. 1 ay once gorumcem sana bişe sölemm lazım dedi ama çocğunun üzerine yemin ediceksin kımseye sölemiceğine dedi bende yemin verdım daha sonra duyduklarıma ınanamadım ama susmak zorunda kldım yemin vermiştimm şimdi de başı sıkışmız teyzesine anlatmış .. teyzesine benmde bildiğimi söylemişş
teyzeside kayınvalideme solicek ama ben el kızıyım sonucta yemın vermişim söyleyemezdım ya kayınvalidem benide suçlarsa biliyordun söylemedin diye
hayırlısı cnm inşallah gönlünden ne geçiyosa o olsun hayatımMiss kaprismiş Çakıl
Gözün aydın Muzurrrr
Sabah seni merak etmiştik..
Prensesisimiz sağlıcakla gelir inşallahh
Çok sevindim darısı başımaaa
umutcan merhaba ;
Bakalım benim için yaptıgın Erkek tahmini tutacak mı :kedi::kedi:
merhaba canım hoşgeldin:1hug:
meraba dedim.baya ugramadıgım ıçın gorduyum kadarıyla unutulmuşum.selem veren bile yok
mersi şeker..Çubuk uzun zamandır banlı, sebebini bilmiyoruz ..
kızlar merhaba,
moralim çok ama çok bozuk.dün doktorum aradı.3lü testimde down sendromu riski 1:19 çıkmış.eşinle konuş.eger istiyorsanız hemen amniyosentez yapılmalı dedi.bizde hemen gittik.dün amniyosentez yapıldı.2-3 haftada geliyormuş sonuçlar.ama cok korkuyorum.nolur dua edin temiz çıksın.
kızlar merhaba,
moralim çok ama çok bozuk.dün doktorum aradı.3lü testimde down sendromu riski 1:19 çıkmış.eşinle konuş.eger istiyorsanız hemen amniyosentez yapılmalı dedi.bizde hemen gittik.dün amniyosentez yapıldı.2-3 haftada geliyormuş sonuçlar.ama cok korkuyorum.nolur dua edin temiz çıksın.
korkma canımmm inaşllah temiz çıkar yaşın kaçtı senın bazen yapıorlar oylee hemen kotuye yorumlama hemm amıyosentez yapıldıysa dınlen lütfen ayaklarını yukarı uzatıp
Canım hayırlısı olsun...
Bunlar olasılığa bağlı şeyler..Amniyosentez sonuçları kötü çıkacak diye birşey yok ki?
Eminim ki güzel sonuç olacak..
Olumlu düşün, bol bol dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?