2010 Temmuz Anneleri : )

bende çok ii anlaşırdım ama inan bak en ufak şeyde ilk önce sana top atıyorlar malesefff önce kendılerini düşünüyorlar
bir atasözüyle bitirmek istiyorum... :)))))

görümce görmeyim seni ömrümce... :)))))) hehheeeee
:):) süpermiş
yada görümce göztaşı, görünce baş taşı :))
:):):) allahım yaa alemsiniz
Miss kaprismiş Çakıl

hayırlı haberlerle gelir umarım

nasılsınız kızlar biçoğunuzun cinsiyeti belli hayırlı olsun
çubuk krakeri çok merak ettim ne oldu haber alan varmı

karşındaki kim, konu ne olursa olsun çocuğunun üstüne yemin etmemeliydin!
:mymeka:
sana gelip biri birşey sorarsa lütfen beni bu tarz şeylere karıştırmayın de bence

hayırlısı cnm inşallah gönlünden ne geçiyosa o olsun hayatım
merhaba canım hoşgeldin:1hug:

hosbulduk bebem opuyorumnanaktan

meraba dedim.baya ugramadıgım ıçın gorduyum kadarıyla unutulmuşum.selem veren bile yok

neyse ben cıkıyorum her kese ıyı sohbetler.dıkkat edın kendınıze ve bebişlere.allaha emanet olun.

doktor pipi resminide verdi ama ben şu cınsıyer tahmınlerıne hiç guvenmıorum neden acaba

kızlar merhaba,
moralim çok ama çok bozuk.dün doktorum aradı.3lü testimde down sendromu riski 1:19 çıkmış.eşinle konuş.eger istiyorsanız hemen amniyosentez yapılmalı dedi.bizde hemen gittik.dün amniyosentez yapıldı.2-3 haftada geliyormuş sonuçlar.ama cok korkuyorum.nolur dua edin temiz çıksın.

korkma canımmm inaşllah temiz çıkar yaşın kaçtı senın bazen yapıorlar oylee hemen kotuye yorumlama hemm amıyosentez yapıldıysa dınlen lütfen ayaklarını yukarı uzatıp

Canım hayırlısı olsun...

Bunlar olasılığa bağlı şeyler..Amniyosentez sonuçları kötü çıkacak diye birşey yok ki?
Eminim ki güzel sonuç olacak..
Olumlu düşün, bol bol dua et..

korkma canımmm inaşllah temiz çıkar yaşın kaçtı senın bazen yapıorlar oylee hemen kotuye yorumlama hemm amıyosentez yapıldıysa dınlen lütfen ayaklarını yukarı uzatıp

Canım hayırlısı olsun...

Bunlar olasılığa bağlı şeyler..Amniyosentez sonuçları kötü çıkacak diye birşey yok ki?
Eminim ki güzel sonuç olacak..
Olumlu düşün, bol bol dua et..

inşallah temiz çıkar ama çok korkuyorum.ilk 24 saat düşük riski varmış.yatıyorum bende evde..bu arada yaşım 30 esm_ckr.

kızlar slm bizimde 3lü testimiz normal çıkmış hiçbi anormallik yok diye aradı dr.um sevindim hemen size yazayım dedim:)))

KK da bir arkadaş 2010 bebeklerinin cinsiyet istatistiklerini tutuyormuş, ben girdim oyladım :)[/QUOTE]

Bende oyumu kullandım :lepi: 2010 yılı şimdilik erkek yılı gibi gözüküyor gibi gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…