kızlar merhaba,
moralim çok ama çok bozuk.dün doktorum aradı.3lü testimde down sendromu riski 1:19 çıkmış.eşinle konuş.eger istiyorsanız hemen amniyosentez yapılmalı dedi.bizde hemen gittik.dün amniyosentez yapıldı.2-3 haftada geliyormuş sonuçlar.ama cok korkuyorum.nolur dua edin temiz çıksın.
inşallah temiz çıkar ama çok korkuyorum.ilk 24 saat düşük riski varmış.yatıyorum bende evde..bu arada yaşım 30 esm_ckr.
kızlar merhaba,
moralim çok ama çok bozuk.dün doktorum aradı.3lü testimde down sendromu riski 1:19 çıkmış.eşinle konuş.eger istiyorsanız hemen amniyosentez yapılmalı dedi.bizde hemen gittik.dün amniyosentez yapıldı.2-3 haftada geliyormuş sonuçlar.ama cok korkuyorum.nolur dua edin temiz çıksın.
kımse yokmu annişler?
ben burdayım canım ama arada işlerimede bakıyorum yerimseniben
masallah cok güzel bır yüzün var canım.
hayırlısı cnm inşallah gönlünden ne geçiyosa o olsun hayatım
hosbulduk bebem opuyorumnanaktan
kızlar merhaba,
inşallah temiz çıkar ama çok korkuyorum.ilk 24 saat düşük riski varmış.yatıyorum bende evde..bu arada yaşım 30 esm_ckr.
kızlar slm bizimde 3lü testimiz normal çıkmış hiçbi anormallik yok diye aradı dr.um sevindim hemen size yazayım dedim:)))
denizcim evet söylemiştin tahminin doğru çıktı teşekkür ederim oğlışunada geçmiş olsun
vişnecim çok sağol dualarım eninle darısı senin başına
herkese çok teşekkür ederim
ben burdayım canım ama arada işlerimede bakıyorum yerimseniben
birazdan mesaim bitecek arkadaşlar..
eğer görüşemezsek herkese iyi bir haftasonu diliyorum..
yarın ehliyet sınavım var.. sınava girecek annelerimiz varsa başarılar dilerim..
hepinizi öpüyorum.. hoşçakalın..
Resmini degiştirmişsin
güzel görünüyosun Maşallah
Evet öyle olabiliyor bazen...Teşekkür ederimm...
Hımm ozaman bende sölicem doktoruma oda verir heralde bana magnezyum...
Birde az önce bir tanıdıkla konuştum kramplarım var dedim oda hemen sütmü içmiyosun dedi...Dedim çok fazla ve düzenli içmiyorum dikkat et dedi...
canım bende son bir haftadır sıvı alımımı azalttım.su meyve suyu süt az içiyorum yani az sıvı alımından olabiliyor demekki.
aaaa ben size bi güzel haber vermeyi unuttummmmmm.
bu gün 3 lü testimizin sonucunu aldık ve şükürki sonuçlar normal çıktı.
allahıma binlerce kere şükürler olsunn.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
birazdan mesaim bitecek arkadaşlar..
eğer görüşemezsek herkese iyi bir haftasonu diliyorum..
yarın ehliyet sınavım var.. sınava girecek annelerimiz varsa başarılar dilerim..
hepinizi öpüyorum.. hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?