2010 Temmuz Anneleri : )

liyadora bu arada ikizlerin geliyormuş tebrikler canım inşallah bu sefer kucağına sağlıcakla almayı nasip eder Rabb'im.

Yaaa burda takılmak bana iyi geliyo size de öyle diimi canlarım.

Ama çok geç geliyosunuz hamişler.uykularımız düzenli olmalı azıcık erken gelsenize be kıssslarrr.

Kızlar ben resmimi nasıl değiştiricem yaaa????Yardım edin bana bi anlatın lütfennn

Hayırlısı olsun sizin ki gerçekten sürpriz olmuş..Bizim ki planlı oldu gerçi biraz geç kalınmış bir plan ama olsun kısmet böyleymiş..oğlum 7,5 yaşında:)

Son düzenleme:
liyadora bu arada ikizlerin geliyormuş tebrikler canım inşallah bu sefer kucağına sağlıcakla almayı nasip eder Rabb'im.
Evet canım yine ikizlere hamileyim.İnşallah bu kez sağlıkla kucağıma almak nasib olur.:Saruboceq: Ben de çok tebrik ediyorum seni.opuyorumnanaktan

Ne zararı var canım ? Sonuçta vajinal ultrason rahim ağzından içeri girmiyor ki ? Yani bebeğe hiç bir zararı olamaz..Vajinal ultrason rahmin dışından muayene ediyor..Ne yaşadığını bilmiyorum ama bu başka bir sebepten olmalı.....

resim nasıl değiştiriliyor bilmiyorum canım. bu arada haklısın erken girmek daha iyi olur ama malum bebek var onu uyutmadan mümkün olmuyor. gündüz zaten ben çok nadir girebiliyorum. Okuldan gel bebekle ilgilen evdi yemekti derken vakit hemen bitiyor. Aslında şimdi yatıp uyumam gerekiyor gece bizim kız çok kalkmaya başladı uykusuz da kalıyorum ama yine de bilgisayar başında oturuyorum.

Ne zararı var canım ? Sonuçta vajinal ultrason rahim ağzından içeri girmiyor ki ? Yani bebeğe hiç bir zararı olamaz..Vajinal ultrason rahmin dışından muayene ediyor..Ne yaşadığını bilmiyorum ama bu başka bir sebepten olmalı.....[/QUOTE]

Hayır hayır tatlım ben kendimi bütün rahatsızlıklarımda çok rahat çözerim.Ve eminim vajinal ultrasondan oldu.Benim rahme giden yoldaki damarlarım çok narin demekki.Oradaki damarlar etkilendi.Belki tıppa karşı duruyorum ama eminim ben budur yaniii.

arkadaşlar iyi geceler ben yatıyorum benim kız kalkar birazdan o yüzden biraz uyuyayım. Tekrar iyi bayramlar diliyorum.

Hayır hayır tatlım ben kendimi bütün rahatsızlıklarımda çok rahat çözerim.Ve eminim vajinal ultrasondan oldu.Benim rahme giden yoldaki damarlarım çok narin demekki.Oradaki damarlar etkilendi.Belki tıppa karşı duruyorum ama eminim ben budur yaniii.[/QUOTE]

Tatlım vajinal ultrason serviks ağzından içeri girmez ki..yani bebekle hiç bir teması olmaz..sadece vajina girişinden rahmin dış duvarlarından bakılır bebişe...

misskapriss geldim canımm napıyosun.rahatsızım biraz.karnım ve belim çok ağrıyo.adet olcakmış gibi.böyyle olur mu acaba tedirgin oldum

misskapriss geldim canımm napıyosun.rahatsızım biraz.karnım ve belim çok ağrıyo.adet olcakmış gibi.böyyle olur mu acaba tedirgin oldum

Evet tatlım bende de oluyo bazen normalmiş SATın ne zaman belki snein de daha çok yeniyse ondandır..

sat 4 ekim başlarda çok oldu geçmişti bir süredir yine başladı.7. haftadayım.geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyo

Arkadaşlar ben de esnemeye başladım..hepinize tatlı rüyalar diliyorum ...

liyadora arkadaşım kutlarım seni ikizlerin geliyomuş.çok mutlu oldumm:)))

sat 4 ekim başlarda çok oldu geçmişti bir süredir yine başladı.7. haftadayım.geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyo

Allah Allah benim SAT 23 ekim ben yaşıyorum senin atlatmış olman lazım gerçekten.Ama oluyo demekki.Doğal süreç be tatlım takmayalım artık sabret biraz dinlenmeye çalış ilk bebek miydi...

Yaaa acayip uyku basıyooo dayanamıyorum progestan aliyorum ondan galiba.Günde 3 tane alıyorum siz kaç tane içiyosunuz.Bide folik asit tabi 3 tane yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…