ilk gittiğimde 4 haftalıktı bir şey yoktu ikinci gidişimde 7 haftalıktı duyuldu ama net hangi haftada duyuluyor bilmiyorum canım ben şu an 8. haftanın içindeyim sat 2 ekim. Bu arada deniz güneş sen de hoşgeldin canım aramıza benim de ikinci bebeğim benimki çok hazırlıksızdı çok üzüldüm daha yeni kabullendim kızım daha 11 aylık ama ne yapalım beraber büyütücez artık. Seninki kaç yaşında
Evet canım yine ikizlere hamileyim.İnşallah bu kez sağlıkla kucağıma almak nasib olur.:Saruboceq: Ben de çok tebrik ediyorum seni.opuyorumnanaktanliyadora bu arada ikizlerin geliyormuş tebrikler canım inşallah bu sefer kucağına sağlıcakla almayı nasip eder Rabb'im.
Aman güzelim yaa artık yaptırma vajinal ultrason.Ben yaptırmayacağım kesinlikle.3 ay boyunca bu şekilde bakılan arkadaşım bişi yaşamamış ama ben yaşadım işte her kadının farklı sonuçta sen de söle doktoruna bence.Boşver geç görelim karından görelim.Demekki hassasız napalım ama canım.Allah Allah.Narincikleriz işte...:CüvCüv:
arkadaşlar iyi geceler ben yatıyorum benim kız kalkar birazdan o yüzden biraz uyuyayım. Tekrar iyi bayramlar diliyorum.
Ne zararı var canım ? Sonuçta vajinal ultrason rahim ağzından içeri girmiyor ki ? Yani bebeğe hiç bir zararı olamaz..Vajinal ultrason rahmin dışından muayene ediyor..Ne yaşadığını bilmiyorum ama bu başka bir sebepten olmalı.....
misskapriss geldim canımm napıyosun.rahatsızım biraz.karnım ve belim çok ağrıyo.adet olcakmış gibi.böyyle olur mu acaba tedirgin oldum
liyadora arkadaşım kutlarım seni ikizlerin geliyomuş.çok mutlu oldumm:)))
sat 4 ekim başlarda çok oldu geçmişti bir süredir yine başladı.7. haftadayım.geç döllenme olmuş 1 hafta geriden gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?