2010 Temmuz Anneleri : )

progestan ben almıyorum ama alabilirim canım bir kaç gündür açık kahve lekelenmem var bayramdan sonra doktor bakıp karar vercek.folik alıyorum günde 3 tane

ewt canım ilk bebek senin?ama 3yıldır olmuyordu.baya bekledim

bizim de ilk bebek canım.3,5 yıldır evliyiz biz de Allaha şükür çok beklmedik 5.ayda geldi süprizimiz aman senin de gelmiş işte takma boşver Rabbim bu zamanı hayırlı görmüş ama şu lekelenme işi hoş diil hemen doktoruna söyle.26 yaşındayım öğretmenim sen kaç yaşındasın canım evlilik kaç yıl oldu.

canım lekelenme çok açık kahve doktora dedimm kan rengine dönüşürse bakarım dedi.29 yaşındayım öğretmenim bende 3 yıldır evliyim.

canım lekelenme çok açık kahve doktora dedimm kan rengine dönüşürse bakarım dedi.29 yaşındayım öğretmenim bende 3 yıldır evliyim.

Benim dr. çok pimpirikli herhalde benim lekelenme çamaşırımı bile kirletmedi, sadece peçeteye geliyodu ama adam beni hemen hastaneye yatırdı, bayramdan sonra 20 günlük rapor verecek,aman benim de hoşuma gitti bu durum hiç çalışmak gelmiyo içimden bilgisayar öğrtetmeniyim radyasyon dolu sınıfım iyi olucak ,ilk günlerde uzak durayım iyi olur dedim kabul ettim.

Masal biz uyuyoruz Teyzesi, iyi geceler sana bi biz kaldık zaten.Hadi sen de yat bebişlerimizin uykuya ihtiyacı var.

canım lekelenmen kahverengimiydi?benim doktor şehirdışına çıkmış.başka doktora mı gitsem bayram günü zor olcak.

tamam canımm iyi geceler ikinizede opuyorumnanaktan

canım benim de kahverengiydi.Çok Çok Çok azdı bence sen de git bi doktora erteleme.Sonra ah keşke gitseydim deme be tatlım.

Sana da iyi geceler.öptümmmm

Tatlım vajinal ultrason serviks ağzından içeri girmez ki..yani bebekle hiç bir teması olmaz..sadece vajina girişinden rahmin dış duvarlarından bakılır bebişe...[/QUOTE]

yaaa ama ben gebelikten önce de yaptırmıştım normal bir muayenede yine olmuştu.

Sanırım benim kanallar dar ve hemen zarar görüyo doğumu nasıl yapıcam bakalım:roflol:

Tatlım vajinal ultrason serviks ağzından içeri girmez ki..yani bebekle hiç bir teması olmaz..sadece vajina girişinden rahmin dış duvarlarından bakılır bebişe...

yaaa ama ben gebelikten önce de yaptırmıştım normal bir muayenede yine olmuştu.

Sanırım benim kanallar dar ve hemen zarar görüyo doğumu nasıl yapıcam bakalım:roflol:[/QUOTE]

Ben normal doğumu hiç düşünmüyorum.Gerçi geçen sene normal doğum yaptım..
Epidural sezaryan düşünüyorum inşallah...

canım senin kaçıncı bebek?

Canım ben geçen sene 2009 temmuz annelerindendim.Yine ikizlere hamileydim.Ama zamansız doğum yaptım.Bebeklerimi doğum günümde doğurup doğum günümde kaybettim.Canlı doğdular ama yaşamayacak kadar küçüktüler..dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği yüzünden..Şimdi kızım da oğlum da mezardalar..Geçen sene sat 16 ekimdi bu sene 17 ekim...Yine ikizlere hamileyim..Mikroenjeksiyonla hamile kaldım....

Oyy canım yaa üzüldüm ama onlar snein cennet ebkçilerin olmuş...

Bebişlerine Allah ömürler versin artık.

Ve tarihler çok ilginç olmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…