ewt canım ilk bebek senin?ama 3yıldır olmuyordu.baya bekledim
canım lekelenme çok açık kahve doktora dedimm kan rengine dönüşürse bakarım dedi.29 yaşındayım öğretmenim bende 3 yıldır evliyim.
tamam canımm iyi geceler ikinizede opuyorumnanaktan
Hayır hayır tatlım ben kendimi bütün rahatsızlıklarımda çok rahat çözerim.Ve eminim vajinal ultrasondan oldu.Benim rahme giden yoldaki damarlarım çok narin demekki.Oradaki damarlar etkilendi.Belki tıppa karşı duruyorum ama eminim ben budur yaniii.
Tatlım vajinal ultrason serviks ağzından içeri girmez ki..yani bebekle hiç bir teması olmaz..sadece vajina girişinden rahmin dış duvarlarından bakılır bebişe...
Bu gün 6+0 lık olduk ve hala mide bulantım yok ...:lepi:
maşallah canım maşallah...
Geçen sene de 4 buçuk aylık olmuştum hala birşey yoktu..İnşallah bu sene de sorunsuz olur..Hepimizinki aynı şekilde sorunsuz geçer inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq:
canım senin kaçıncı bebek?
inşallah bu arda ben yeni kayıt oldum siteye hepinize ii bayramlar
ya biri bana cevap versin ne olur
Canım ben geçen sene 2009 temmuz annelerindendim.Yine ikizlere hamileydim.Ama zamansız doğum yaptım.Bebeklerimi doğum günümde doğurup doğum günümde kaybettim.Canlı doğdular ama yaşamayacak kadar küçüktüler..dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği yüzünden..Şimdi kızım da oğlum da mezardalar..Geçen sene sat 16 ekimdi bu sene 17 ekim...Yine ikizlere hamileyim..Mikroenjeksiyonla hamile kaldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?