Oyy canım yaa üzüldüm ama onlar snein cennet ebkçilerin olmuş...
Bebişlerine Allah ömürler versin artık.
Ve tarihler çok ilginç olmuş....
Evet canım..Allah ın takdiri işte..ıki meleğim de ben ölünceye dek kalbimde ve aklımda olucaklar...Bazan eşim mezara götürür beni..Tarihler ilginç oldu doğru..Geçen sene mayıs ayında hıdırellezde bir dilek diledim.Dileğimi pc de paint bölümüne çizmiştim.Bir kız bir erkek çöp adam çizdim..Altına da Allah kabul etsin yazdım..6 ay sonra ikizlere hamile kaldım.Bir kız bir erkekti..Sonra bu sene yine hıdırellezde aynı dileği yaptım.Avatar resmim de Allah tan istediğim dileğim..Yine ikiz..Bayram sonrası kalp atışları için gideceğiz..Henüz cinsiyetleri bilmiyoruz tabi..Allah hepimize sağlıklı ve zamanında doğumlar nasib etsin:Saruboceq: :Saruboceq:
ayyy hikaye süper.
Bu senin avatarın şimdi o çizdiğin bebekler mi?
Çok güzel çok beğendim.
Bizde bayramdan sonra pıtpıtları duyucaz inşallah.
kızlaaarr yeni katıldım aranıza... ben de 7 haftalık hamileyim... kalp atışlarnı dinledik... herşey normal gibi...:) bizimki sürpriz oldu istemiyorduk ve hazır değildik.. başlarda çok üzüldük ama şimdi mutluyuz ve alışmaya başlıyoruz.. ama ben doğumdan çok korkuyorum...(
liyadora aaaa ben yeni farkettim senin ikizlerinmi olcak ne guzel rabbim tamamina erdirsin insallah
Merhabalar..Benim de gün içinde eskisinden daha çok uykum gelmeye başladı...Zaman zaman uyuyorum...
Selamlar...E tabi artık uykunun bastırma zamanları tatlı tatlı uykular gelir insana...
Annemlerde kalıyorum.Hiç bir iş yapmıyorum.Yemekteyken bile sanki oturduğum yerde uyuyormuşum gibi geliyor...:sm_confused:
kızlaaarr yeni katıldım aranıza... ben de 7 haftalık hamileyim... kalp atışlarnı dinledik... herşey normal gibi...:) bizimki sürpriz oldu istemiyorduk ve hazır değildik.. başlarda çok üzüldük ama şimdi mutluyuz ve alışmaya başlıyoruz.. ama ben doğumdan çok korkuyorum...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?