seLam Temmuz anneleri bende kısmet olursa temmuz annesi olucam =) aranıza yeni katıldım aranızda tsh homonlarıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??
işe yarıyomu ki bende sürekli sol tarafıma yatamıyorum çok canım acıyo sırt üstü yatmanın zararı neymiş ben genelde sırt üstü yatıyo buluyorum kendimi uyandığımda:) bide benim belimde çok ağrıyo sizinde öylemi?
kızlar günaydın
nasılsınız? khhiwacım geçmiş olsun, dikkat et kendine. havalar aldatıyor insanı. öğlenleri sıcak ama akşam çıkarken buz gibi. kat kat giyinmek lazım.
dün detaylı ultrason için randevu aldım 1 ay sonraya. 18-22. haftalar arasında yapılıyormuş ve 1 saat sürüyormuş.
seLam Temmuz anneleri bende kısmet olursa temmuz annesi olucam =) aranıza yeni katıldım aranızda tsh homonlarıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??
domates, esm_ckr, greyrose, Kucuk, muruvvet+, yase nerdesiniz yawwww :umursamaz:
herkese günaydın:kedi:Bu kadar erken kalkmış ve çalışan hatunun yanında bu saatte günaydın deyince utandım valla şimdi.
Nasılsınız kızlar herşey yolundamı,benim gibi daha cinsiyet öğrenememiş annelerimiz yok heralde.
Bende bu saatte kalktım ama mazeretim var,ayak ağrılarım gece çok zorluyor beni ve uyutmuyor tabiki.
Bugün kontrolüm var,inşallah dr.çare bulurda artık rahat uyurum.
herkese günaydın:kedi:Bu kadar erken kalkmış ve çalışan hatunun yanında bu saatte günaydın deyince utandım valla şimdi.
Nasılsınız kızlar herşey yolundamı,benim gibi daha cinsiyet öğrenememiş annelerimiz yok heralde.
Bende bu saatte kalktım ama mazeretim var,ayak ağrılarım gece çok zorluyor beni ve uyutmuyor tabiki.
Bugün kontrolüm var,inşallah dr.çare bulurda artık rahat uyurum.
froya detaylı ultrasonu bursa da nerde yaptırıcaksın?
yasecim nasılsın
a.s.
yasecim, bilsonda yaptırıcam. fatih sultan mehmet bulvarında yeri. aslında gittiğim hastanede de var ama bu konuda en iyi bilson diye duydum birçok kişiden. o yüzden randevuyu ordan aldım.
yasecim, bilsonda yaptırıcam. fatih sultan mehmet bulvarında yeri. aslında gittiğim hastanede de var ama bu konuda en iyi bilson diye duydum birçok kişiden. o yüzden randevuyu ordan aldım.
Canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
Bilsonda nekadara çekiyorlar peki :uhm:
saol canım sen git bakalım memnun kalırsan ben de orda yaptırırım
bu arada devam ettiğin hastane hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?