2010 Temmuz Anneleri : )

seLam Temmuz anneleri bende kısmet olursa temmuz annesi olucam =) aranıza yeni katıldım aranızda tsh homonlarıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??

seLam Temmuz anneleri bende kısmet olursa temmuz annesi olucam =) aranıza yeni katıldım aranızda tsh homonlarıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??

Merhaba hoşgeldin aramıza...
Benim bir bilgim yok canım o konu hakkında ama bilenler varsa mutlaka yardımcı olurlar..

herkese slm

sulecim sırtüstü yatınca bebeğe yeterli oksijen gitmediğinden çok rahatsız oluyormus yavrucuklarımız. sol yana yatarak uyuduğumuzda ise besinler ve kan bebeğe en üst düzeyde ulaşıyormuş diye okumuştum bi zamanlar bi yerlerde bulursam birazdan yazarım

froya detaylı ultrasonu bursa da nerde yaptırıcaksın?

herkese günaydın:kedi:Bu kadar erken kalkmış ve çalışan hatunun yanında bu saatte günaydın deyince utandım valla şimdi.
Nasılsınız kızlar herşey yolundamı,benim gibi daha cinsiyet öğrenememiş annelerimiz yok heralde.
Bende bu saatte kalktım ama mazeretim var,ayak ağrılarım gece çok zorluyor beni ve uyutmuyor tabiki.
Bugün kontrolüm var,inşallah dr.çare bulurda artık rahat uyurum.

hoşgeldiiiin! ben varım cinsiyet öğrenemeyen. ve daha 1 ay öğrenemeyecek olan :1no2:

benim de bilgim yok :sm_confused:
üzgünüm yardımcı olamayacağım

merak etme tatlım yalnız değilsin ben de henüz öğrenemedim ama temmuz anneleri arasında haftası en küçük olan benim hatta doğumum ağustosun ilk haftası olucak ama ben burda kalmak istedim(sat 12 ekim fakat geç döllenme olmuş) bende haftaya öğrenirim inş.

froya detaylı ultrasonu bursa da nerde yaptırıcaksın?

yasecim, bilsonda yaptırıcam. fatih sultan mehmet bulvarında yeri. aslında gittiğim hastanede de var ama bu konuda en iyi bilson diye duydum birçok kişiden. o yüzden randevuyu ordan aldım.

yasecim, bilsonda yaptırıcam. fatih sultan mehmet bulvarında yeri. aslında gittiğim hastanede de var ama bu konuda en iyi bilson diye duydum birçok kişiden. o yüzden randevuyu ordan aldım.

Canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
Bilsonda nekadara çekiyorlar peki :uhm:

slm t.anneleri nasılsınız beni sorarsanız iyiyim çok şükür .dün muayenem vardı bebegimin cinsiyetini bende dün ögrendim kız bebegimiz olucak.herkez bana erkek bebek olur senin dedi ne kalçam büyüdü nede tatlı yedim süpriz kız çıktı.bide üçlü test için kan verdim sonuç 22 si belli olucak.hastaneden çıkınca ilk işim kızıma bir kadife blüz aldım ilk kıyafet yavaş yavaşda alırım eksiklerini.simdi ne alıcagımı sasırdım kendimi erkege adapte etmiştim gönlümdende işin dogrusu erkek bebek istiyordum ama ALLAHIN ıŞıNE KARIŞILMAZ kısmet kız bebegim olucakmış hayırlısı

saol canım sen git bakalım memnun kalırsan ben de orda yaptırırım
bu arada devam ettiğin hastane hangisi?

Yine de hepinize teşekkür ederim umarımm hepinizin bebecikleri iyidir.bende Aminosentez yaptırdım onun sonuçlarını bekliyorum bu arada tsh hormonumda çok düşük çıkınca iyice endişelendim.

Canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
Bilsonda nekadara çekiyorlar peki :uhm:

çok sağol canım. senin bir şey dedi mi doktorun ayrıntılı ultrasonla ilgili? ben 22. haftaya randevu alırken biraz geç olacak dedi telefondaki kadın ama doktorum öyle söyledi, yapacak bir şey yok.
fiyatını sormayı unuttum şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…