slm t.anneleri nasılsınız beni sorarsanız iyiyim çok şükür .dün muayenem vardı bebegimin cinsiyetini bende dün ögrendim kız bebegimiz olucak.herkez bana erkek bebek olur senin dedi ne kalçam büyüdü nede tatlı yedim süpriz kız çıktı.bide üçlü test için kan verdim sonuç 22 si belli olucak.hastaneden çıkınca ilk işim kızıma bir kadife blüz aldım ilk kıyafet yavaş yavaşda alırım eksiklerini.simdi ne alıcagımı sasırdım kendimi erkege adapte etmiştim gönlümdende işin dogrusu erkek bebek istiyordum ama ALLAHIN İŞİNE KARIŞILMAZ kısmet kız bebegim olucakmış hayırlısı
iyiyim canım biraz kasık ağrısı çekiyorum o kadar sen nasılsın?
slm t.anneleri nasılsınız beni sorarsanız iyiyim çok şükür .dün muayenem vardı bebegimin cinsiyetini bende dün ögrendim kız bebegimiz olucak.herkez bana erkek bebek olur senin dedi ne kalçam büyüdü nede tatlı yedim süpriz kız çıktı.bide üçlü test için kan verdim sonuç 22 si belli olucak.hastaneden çıkınca ilk işim kızıma bir kadife blüz aldım ilk kıyafet yavaş yavaşda alırım eksiklerini.simdi ne alıcagımı sasırdım kendimi erkege adapte etmiştim gönlümdende işin dogrusu erkek bebek istiyordum ama ALLAHIN İŞİNE KARIŞILMAZ kısmet kız bebegim olucakmış hayırlısı
tebrik ederim!! Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bence kıyafeti en sona bırakmak en iyisi. çünkü bir sürü hediye geliyor ve alması çok kolay şeyler. zaman almaz fazla. ama tabii insan dayanamıyor cicileri gördükçe :)
dogru florya.ama düşününce çok işimiz var daha bebek mobilyası alınacak eşyelerı kıyafetleri yerleşecek üfff bir sürü iş var.alınan kıyafetler yıkanacak bir sürü daha ne sayayım size.siz bir program yaptınızmı kendinize arkadaslar*:uhm:hihoyyyt
Kızlar Merhaba,
Uzun zamandir giremedim gecmisi de okuyamadım ama selam vermek istedim. Umarim herkes iyidir.
Gecen hafta persembe gunu doktorumuz usg ile baktı ve bir oglumuz olacakmıs. Benim zaten 16 yasında bir oglum vardı Allah bir tane daha nasip etti. O ne uygun gorduyse kabulumuzdur.
Su an 16 haftadayım ama henuz net oalcak hareketlerini hissetmiyorum sizde nasıl durumlar. Bu arada butun takvimler kız dedi ama benim bebek erkek :)
bicirik2008, Capri, esterya, greyrose, gulll, justreader, Kucuk, Olgay, yavsib gelin annem buraya nerdesiniz
selam kızlar hepinize, çok vaktim yok ama birkaç gündür giremiyorum bir bakayım istedim.bicirik2008, Capri, esterya, greyrose, gulll, justreader, Kucuk, Olgay, yavsib gelin annem buraya nerdesiniz
seLam Temmuz anneleri bende kısmet olursa temmuz annesi olucam =) aranıza yeni katıldım aranızda tsh homonlarıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??
umuttluu nereye gelelim ANNEMŞeniz
kızlar katrem neden banlandı
çok sağol canım. senin bir şey dedi mi doktorun ayrıntılı ultrasonla ilgili? ben 22. haftaya randevu alırken biraz geç olacak dedi telefondaki kadın ama doktorum öyle söyledi, yapacak bir şey yok.
fiyatını sormayı unuttum şeker
cnm temmuz anneleri göbişlerine bakıyodum kurucusu katrem bı baktım kapsama alanı dışında banlanmıs :çok üzgünüm:aaa banlandımı? ben bikaç gundur girmiyorum ama şaşırdım valla.
yaw neredesiniz yazın seri seri sohbet edelim arkadaslar bugün işim gücüm yok evdeyim ben sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?