2010 Temmuz Anneleri : )

allah hayırlısını vermiş demek ki canım sana.
prensese nasıl yakışır şimdi elbiseler tokalar.
kız bebeklerin alışverişide hiç bitmez kızlara çok çeşit var çünkü kolay gelsin annesi sana şimdiden.

tebrik ederim!! Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bence kıyafeti en sona bırakmak en iyisi. çünkü bir sürü hediye geliyor ve alması çok kolay şeyler. zaman almaz fazla. ama tabii insan dayanamıyor cicileri gördükçe :)

dogru florya.ama düşününce çok işimiz var daha bebek mobilyası alınacak eşyelerı kıyafetleri yerleşecek üfff bir sürü iş var.alınan kıyafetler yıkanacak bir sürü daha ne sayayım size.siz bir program yaptınızmı kendinize arkadaslar*:uhm:hihoyyyt

Kızlar Merhaba,
Uzun zamandir giremedim gecmisi de okuyamadım ama selam vermek istedim. Umarim herkes iyidir.
Gecen hafta persembe gunu doktorumuz usg ile baktı ve bir oglumuz olacakmıs. Benim zaten 16 yasında bir oglum vardı Allah bir tane daha nasip etti. O ne uygun gorduyse kabulumuzdur.
Su an 16 haftadayım ama henuz net oalcak hareketlerini hissetmiyorum sizde nasıl durumlar. Bu arada butun takvimler kız dedi ama benim bebek erkek :)

ben kendime bir alışveriş listesi hazırladım. ama daha başlamadım hiç tamamlamaya. planım elektronik aletlerden başlamak. örneğin süt pompası,streilizatör gibi. bebek arabasını da araştırmaya başladım. çünkü bunlar zaman alacak şeyler, almasak da erkenden araştırmakta fayda var bence.

çalışan anneler için ilk düşünülmesi gerekilen aletler bunlar dogru bir seçim froya AMAN AL AL BıTMıYORKı VALLA bebek sektörü inanılmaz çeşitli ama en gereklilereini tespit edip almak lazım dimi.

bicirik2008, Capri, esterya, greyrose, gulll, justreader, Kucuk, Olgay, yavsib gelin annem buraya nerdesiniz

esterya slm maşşşalhh valla sen büyütmüşsün çocugunu ne güzel. benim ilk bebegim olucak ben erkek bebek çok severdim benimde kızım olucak iste kısmet kader ne diyelim.benim de bütün takvimlerde kız çıktı hersey bariz kıza dayanıyordu ve sonunda oldua.s

yavsibcim Allah ehrkese hayırlısını versim arkadasım, bende anlamadım tum ama tum takvimler kız dedi bana ama gecen persembe beyfendi mali mulku gosterdi acık ve secik :)
Saglıklı olsunda ne olursa olsun..

bicirik2008, Capri, esterya, greyrose, gulll, justreader, Kucuk, Olgay, yavsib gelin annem buraya nerdesiniz
selam kızlar hepinize, çok vaktim yok ama birkaç gündür giremiyorum bir bakayım istedim.
keyifler iyidir umarım.
ben tuzu kestim, dr cok tuzlu yediğim için bebişlerin yavas geliştiğini söyledi.aklınızda bulunsun, varsa aranızda tuzlu yiyen, sıkıntı olamadan azaltmaya bakın derim kızlar.

bu haftaki fuar biletleri hakkında fiyat bilgisi olan varmı bu arada??

seLam Temmuz anneleri bende kısmet olursa temmuz annesi olucam =) aranıza yeni katıldım aranızda tsh homonlarıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ??

hoşgeldin canım, tsh değerin sıfıra mı yakın yoksa 4 ten daha mı büyük canım.
üst sınır 4 diye biliyorum, bunun üzerindeyse troidlerinin çalışmasında sıkıntı olabilir ama ilaç alabiliyorsun bunun için, tabi ihmal etmeden dr a gitmelisin.
sıfıra yakınsa tiroidler iyi çalışıyor demektir, ama bunun hamilelikta bir sıkıntı olup olmayacağını bilemiyorum ben.

Benim 26 Şubatta randevum var canım ayrıntılı için..Geçen randevumda doktorum 21.haftana girince yapalım dedi randevu verdi hemen...heyecanla bekliyoruz artıkk...

aaa banlandımı? ben bikaç gundur girmiyorum ama şaşırdım valla.
cnm temmuz anneleri göbişlerine bakıyodum kurucusu katrem bı baktım kapsama alanı dışında banlanmıs :çok üzgünüm:
yaw neredesiniz yazın seri seri sohbet edelim arkadaslar bugün işim gücüm yok evdeyim ben sıkılıyorum

cnm aynen dünden yemeklerim var yapmıcam bişe konusalım yaww zemuszemus

yavsibcim bende isterim kalıp yazışmak ama işime dönüyorum şimdi, ama siz devam edin muhabbete, ben akşam okumaya calısayım.
bu arada o kadar hızlı gidiyor ki sayfalara, benim yetişmem maalesef mümkün olmuyor.

şimdi öptüm hepinizi, kaçıyorum ben yavastan.
bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…