yavsibcim Allah ehrkese hayırlısını versim arkadasım, bende anlamadım tum ama tum takvimler kız dedi bana ama gecen persembe beyfendi mali mulku gosterdi acık ve secik :)
Saglıklı olsunda ne olursa olsun..
Justreader Canım benim Serbest hormonlarım normaL ama Tsh degerimn Çok düşük çıktı endokrin bölümüne gitmem lazıma ama yeni aminosentez yaptırdım izin aLmamıorum malesef. Değerim de 0,0135
merhaba kızlar nasılsınız?
11 martta 2. duzey usg yapılacak cok heycanlanıyorum.. ikili testim sınırda cıkmıstı, çapadakı gen uzmanı 2 . duzey usg yaptır baska bır seye gerek yok dedı.. İNŞAALLAH sorunsuz gecer.. dua edın lutfen..
esterya beni sen anladın anlarsan sen anlan .gönül ahhh çekti ama dedigin gibi saglıklı olsun yeter çok şükür bu günlere diyelim .ama gönül ezik kaldı yaaaaaa:a015:
kız ben sana kan yenıleme testi yapmısmıydım dogum tarıhlerinle :uhm:
hakikaten düşük çıkmış, valla ne yap et dr a mutlaka en yakın zamanda git bence.
hani düşük derken ben yine en az 0.1 dir diye düşündüm ama benimde cok fazla bir bilgim yok canım.
ihmal etme bence.
birde istersen doktorlara soru sorduun sitelere üye olup, öncelikle bir onlara sor bakalım ne yorum yapacaklar.
ben kaçıyorum arkadaşlar, öptüm hepinizi
yok yapmadın yap kardeş
yok yapmadın yap kardeş
dogru florya.ama düşününce çok işimiz var daha bebek mobilyası alınacak eşyelerı kıyafetleri yerleşecek üfff bir sürü iş var.alınan kıyafetler yıkanacak bir sürü daha ne sayayım size.siz bir program yaptınızmı kendinize arkadaslar*:uhm:hihoyyyt
söz sende umuuutlu bu arad senin ne çıkıyor o testte
Ay senin de mi belli olmamıştı daha?CADIARZU/B]
Karıştırıyorum bazen kusurabakmayın.CADIARZU
Çabıkkk gel..:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?