2010 Temmuz Anneleri : )

Justreader Canım benim Serbest hormonlarım normaL ama Tsh degerimn Çok düşük çıktı endokrin bölümüne gitmem lazıma ama yeni aminosentez yaptırdım izin aLmamıorum malesef. Değerim de 0,0135

yavsibcim Allah ehrkese hayırlısını versim arkadasım, bende anlamadım tum ama tum takvimler kız dedi bana ama gecen persembe beyfendi mali mulku gosterdi acık ve secik :)
Saglıklı olsunda ne olursa olsun..

esterya beni sen anladın anlarsan sen anlan .gönül ahhh çekti ama dedigin gibi saglıklı olsun yeter çok şükür bu günlere diyelim .ama gönül ezik kaldı yaaaaaa:a015:

merhaba kızlar nasılsınız?

11 martta 2. duzey usg yapılacak cok heycanlanıyorum.. ikili testim sınırda cıkmıstı, çapadakı gen uzmanı 2 . duzey usg yaptır baska bır seye gerek yok dedı.. İNŞAALLAH sorunsuz gecer.. dua edın lutfen..

Kucuk hoşgeldin aramıza..Sorduğun konu hakkımda bilgim yok canım..

Esterya hayırlısı olsun...Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

Justreader Canım benim Serbest hormonlarım normaL ama Tsh degerimn Çok düşük çıktı endokrin bölümüne gitmem lazıma ama yeni aminosentez yaptırdım izin aLmamıorum malesef. Değerim de 0,0135

hakikaten düşük çıkmış, valla ne yap et dr a mutlaka en yakın zamanda git bence.
hani düşük derken ben yine en az 0.1 dir diye düşündüm ama benimde cok fazla bir bilgim yok canım.
ihmal etme bence.
birde istersen doktorlara soru sorduun sitelere üye olup, öncelikle bir onlara sor bakalım ne yorum yapacaklar.

ben kaçıyorum arkadaşlar, öptüm hepinizi

İnşallah iyi haberler verirsin bize arkadaşım.:Saruboceq:

esterya beni sen anladın anlarsan sen anlan .gönül ahhh çekti ama dedigin gibi saglıklı olsun yeter çok şükür bu günlere diyelim .ama gönül ezik kaldı yaaaaaa:a015:

kız ben sana kan yenıleme testi yapmısmıydım dogum tarıhlerinle :uhm:

Çabıkkk gel..:dilcikar:

öncelikle gözün aydın canım.. bende senin gibi bunları düşündükçe sıkıntılar basıyor.. allah kolaylık versin hepimize..

umutlu bana yapmıstın canım kız cıkmıstı :)
yavsibcim gercektende beni senden baskası anlayamaz , ama ne yapalım hayırlısı buymus demekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…