2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarrr ben ölüyorum felaket kabızım ağlaya ağlaya bir hal oluyorum ama nafile ((((((((((((((((((

slm gull bendede var kabızlık.

Arkadaşlar eczaneden duphalac şurup alın..Dr. lar öneriyor..Bir de magnesium diasporal yarım bardak suda karıştırıp için.Kabızlığınız geçer..İkisinin de gebelikte kullanımı yararlıdır...

benim özellikle bugün tavan yaptı çok fena saatlerce wc deyim (((((( ağladığımı görünce herkes telaşlandı bebişe yada bana bişey oldu zannettiler (( yapmadığım şey yok mısır, kabak çekirdeki, kuru kayısı, kayısı suyu boşca su ama nafile :sinifsinif:

Bunlar sayesinde hiç kabızlık çekmiyorum ve her gün de wc ye çıkıyorum...Kesinlikle tavsiye ederim..Proegsteron yüzünden kabızlık oluyor..

Bu dediklerimi al canım.Çok işe yarıyor....

Arkadaşlar eczaneden duphalac şurup alın..Dr. lar öneriyor..Bir de magnesium diasporal yarım bardak suda karıştırıp için.Kabızlığınız geçer..İkisinin de gebelikte kullanımı yararlıdır...

canım doktora sordum beslenmene dikkat edeceksin dedi. azıcık sinameki bari içsem dedim onada izin vermedi

canım doktora sordum beslenmene dikkat edeceksin dedi. azıcık sinameki bari içsem dedim onada izin vermedi

Tatlım benim eşim de dr..bana da geçen sene dikkat et yediklerine demişlerdi..Gayet dikkat etmeme rağmen yine de nafileydi..sitede femelaxx diye dr bir arkadaş var.O da 22 haftalık ikizlerine hamile...Sonuçta dr ve beslenmesine o kadar dikkat ettiği halde kabız olmaktan kurtulamadı..Şu an o da kendi dr unun tavsiyesi ile magnesium diasporal kullanıyor....

Sinemaki sakın içme bu arada...Sinemaki düşüğe neden olur...

ilk 3 ay ne olursa olsun ilaç olarak hiçbirşeye sıcak bakmıyor benim doktor

yaaa canım böyle böyle başka bir rahatsızlık başlıcak yarın bi nöbetçi eczane bulalımda bende deneyim bari (( yaaa bugün ömrümden ömür gitti bebek doğurmak bundan kolay olurdu sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…