2010 Temmuz Anneleri : )

artvinli ne mutlu sana hep ikizlerim olsun, biri kız biri erkek olsun diye hayal ederdim.
çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla ikisini de sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

çok sevindim ne güzel ikisi birlikte büyüyecekler ikiz anneleri çok şanslı biraz zorlanacaklar ama ileride rahat edecekler.

gözün aydın canım maşallah..

şuleeeeeeeeeee gözün aydın canımmmm maşallahhhhhhh :hulya:

tşk. ederim cnm.
şulecik hoş geldin ve gözün aydın çok sevindim adına..allah kucağımızda da göstersin canım
h.b. cnm tşk. ederim amin hepimize inş.
sulecik çok sevindim hadi gözün aydın. darısı başıma :kedi:
tşk. ederim yase inş. sende en yakın zaman da öğrenirsin.
canım benim tşk. ederim seninde gözün aydın maşallah ne güzel bi kız bi erkek süper valla Allah sağlıcakla doğmalarını da nasip etsin inş.

canımmm gözün aydın

allah iyiliğini versin miss,
güldürdün beni yaa :roflol:
bişey olmaz gönlünü ferah tut sen,
bazı gebeler 9 ay boyunca kullanıyor,

16 haftan bıtınce canm 4 ayın btmş olacak

gözun aydın canm maşllh saglkları ii dedı dımı

Öfff havalar çok güzeldi birkaç gündür şimdi bulutlar yüzünü gösterdi.

Keşke artık yaz gelse.

Söylemeyeceğim ama benim canım iki tane yaz meyvesi var onları var ya nasıl çekiyo.Çıksın hemen alcam:)

cnm varya yazı ikişey yüzünden istiyorum biri bebekler dogacak hayırlısıyla bide senın gibi iki tane meyve var onlar için can atıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba. ben geldim
sabahtan beri anca bakabiliyorum adam akıllı. öyle yoğun ki. dün akşam saat 10 u geçiyordu eve girdiğimde
şulecik ve artvinli gözünüz aydın, cinsiyetleri öğrenmişsiniz. Allah sağlıklı bir şekilde doğumunu göstersin inşallah bebişlerinizin...

saol mürüvvet ama şimdi 4 ay deseydin daha çok mutlu olcaktım :umursamaz:
amaaa gerçekler acıdır dime laelaelaelaelae

ARTVINLI9876, efim, esm_ckr, krikitos, muruvvet+, yase ama bebişlerim beni üzüyosunuz nerdesiniz bugun siz yawww :umursamaz:

16 haftan bıtınce canm 4 ayın btmş olacak

gözun aydın canm maşllh saglkları ii dedı dımı

canımmm gözün aydın

gözün aydın canım maşallah..

[/COLOR]

çok sevindim ne güzel ikisi birlikte büyüyecekler ikiz anneleri çok şanslı biraz zorlanacaklar ama ileride rahat edecekler.

artvinli ne mutlu sana hep ikizlerim olsun, biri kız biri erkek olsun diye hayal ederdim.
çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla ikisini de sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.çok saolun arkadaşlar.a.s.Rabbim inşallah hepimizn yavrularını vakitli sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq:

MÜRÜVVET canım gelişimleri,kiloları haftalarıyla uyumları gayet iyi dedi.bende şimdiye kadar 3 kilo almışım onada iyi dedi.Aama tam net olarak martın 10 da.ayrıntılı ultrasyon randevumuz var.ona gidince herşey daha net belli olur.Sağlıklı haberlerini alırız inşallah.

ARTVINLI9876, efim, esm_ckr, krikitos, muruvvet+, yase ama bebişlerim beni üzüyosunuz nerdesiniz bugun siz yawww :umursamaz:

Geldik teyzesi burdayız.Eşim kendine kitaplık almıştı,onu getirdi kurdular,sonra bizde kuzularımla acıktık birşeyler yedik ve geldik bakalım teyzelerimiz neler yzamış diye.,
Ah ya kıyamam ben size canınız yaz meyvasımı çekiyor.Hiç yokmu etrafta şöyle idare edecek kadar sizi yeseniz.

selam kızlar ben artık 17 haftayı tamamladım artvinli çok sevindim tatlım allah sana ikisinde sevgisini yaşatacak inşallah sağlıkla gelsinler bizm ailede de var ikiz 1 kız 1 erkek 18 aylık oldular konuşuyorlasr bile artık sende o günleri gör inşallah

şulecik minnacık bir kız geliyor sanada allah kucağında görmeyide nasip etsin sağlıkla gelsin bütün bebekler

yasecim senin doğum kaç temmuz diyor tatlım belki senin ağustos ada kayabilir normal doğum olursa artık buhafta öğrenirsin cinsiyetini gitçenmi bu hafta doktora

cnm afiyet olsun size kitaplıgını güle güle kullan artvınlı ne güzel bir kızın bir oglun olacak rabbım kucagına almayıda nasip etsin inşallah saglıklı bi şekılde ya 3 günüm kaldı benım okadar merak ediyorumkı cinsiyetını rüyalarıma giriyo artık bide oglum yada kızım die sevmek istiyorum çok streslıyım emınım gidip görünce rahatlıcam bebegımı :kedi:

cnm yaz meyvesi çekıyo cnm evet ama ben dondurulmus gıdalardan nefret ederim mecbur yazın gelmesini beklıcem benım dedigim meyveler mayısta çıkıyo şunun şurasında mayısa ne kaldıkı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artvinli avatardakı benım bebişin 11+5 tekı fotosu gerçi cep telefonuyla biraz dandık ama idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…