2010 Temmuz Anneleri : )

Çok saolasın canım.Amiiiiiiiiiin inşallah bende o günleri görürüm konuştuklarını yürüdüklerini,inşallah o zamana kadar birbirimizden kopmayızda burada paylaşırız bebeklerimizin gelişimlerini.

Saol teyzesi yedik doyurduk karnımızı,artık bulantılarım sadece sabahları oluyor,,çıkartıyorumda ama sonra geçiyor.rahat yemek yiyebiliyorum yani artık.
Sende inşallah öğrenirsin 3 gün sonra cinsiyetini,gerçekten oğlum yada kızım diyerek sevmak daha iyi oluyor.seninde çok azkalmış sabııııııııır

Gerçektenmi maşallah canım ya.ama ne kadar net çıkmış,ben hiç bu kadar net göremiyorum sen nasıl yakalayıp çektin?CADIARZU

cnm bu fotograftan cep telefonuyla çekılen resim doktor bu pozisyonu yarım saatte aldı ense ölçümünde 11+5dik sence nasıl kızamı benziyo erkegemı kaydirigubbakcemile3 resimde parmakları bile sayılıyo tek tek aslında kulagı burnu herşeyi belli burda çıkmamıs

şulecik ve artvinli gözünüz aydın, cinsiyetleri öğrenmişsiniz. Allah sağlıklı bir şekilde doğumunu göstersin inşallah bebişlerinizin...
tşk. ederim froya Allah hepimize sağlıcakla minişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
şulecik minnacık bir kız geliyor sanada allah kucağında görmeyide nasip etsin sağlıkla gelsin bütün bebekler

evet cnm benim, minnacık bi kız geliyor inş.
cinsiyet merakımız geçti çok şükür şimdi kime benzeyecek demeye başlarız:)

ARTVINLI9876, efim, esm_ckr, krikitos, muruvvet+, yase ama bebişlerim beni üzüyosunuz nerdesiniz bugun siz yawww :umursamaz:

buralardayız canım ama çalışıyoruz ya aynı zamanda napalım işte acık ordan acık burda :)

yasecim senin doğum kaç temmuz diyor tatlım belki senin ağustos ada kayabilir normal doğum olursa artık buhafta öğrenirsin cinsiyetini gitçenmi bu hafta doktora

ağustosun ilk haftası dedi canım ama benim sat 12 ekim bi uyumsuzluk var yani napalım artık bilmiyorumkismile

cnm bak bu resimde parmakları daha da belirgin opuyorumnanaktan

O zaman sen bu pozu ayrıntılı ultrasyon yapılırken çekmişsin.Maşallah ya gerçekten parmakları bile çok net çıkmış.Aama ben hiç anlamam cinsiyet tahminiden gönlüne göre olsun cinsiyeti inşallah.
Benim ayrıntılı ultrsyon yapılırken dr.çok gıcıktı,resim çekmeyi boşver zor bela gösterdi bizede:umursamaz:

cnm yok ikili testte çekıldı 11+5 yanı 2,5 aylık felanken valla herşeyi belli maşallah kuzumun annem bu küçük degılkı sankı kocaman adam dio 6 aylık bebek oturmus sankı oraya dio kaydirigubbakcemile3

Artvinli gözün aydın canım.

Allah bebişlerini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

Prensine ve prensesine kırkbin kere maşallah. Allah'ım esirgesin.

Ne kadar güzel bir defa da hem kız hem de erkek evlada doyacaksın. Maşallah canım...

Allah sizleri hiç ayırmasın

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi ev taşıdığımdan dolayı çok işim var bu günlerde bir an önce bitsede kurtulsam. iyi akşamlar herkese...

muzurperi sen anlarmısın ultrason fotosundan sence neye benziyomu kıza mı erkegemı gerçi farketmez ama 3 günun kaldı bi tahmınde bulunun istedim :kedi:

hımmmm çok tatlı ççoookk tatlı bi bebişe benziyoo
canım doktorlar bile tahmin edemiyoki benim imkansız
az kalmış allah gönlündekini versin
ama senin için içimden geçen erkek:asigim:

hımmmm çok tatlı ççoookk tatlı bi bebişe benziyoo
canım doktorlar bile tahmin edemiyoki benim imkansız
az kalmış allah gönlündekini versin
ama senin için içimden geçen erkek:asigim:

cnm bakalım 3 gün kaldı sankı hiç geçmeyecekmıs gibi heyecanlanıyorum bakalım herkes erkek dio ama hayırlısı yorumun için çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

Merhaba...
Liyadora'nın sizlere selamı var.Dr.u hastaneye yatmasını uygun gördüğü için doğuma kadar hastanede kalacak.
Sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarsınız inşallah.opuyorumnanaktan

kizlar 5 aylik hamileyim ama bebisim cinsiyetini göstermiyor Allah sag etsin saglik versin ama üzüldüm
daha bugün doktordaydim %50 erkeke %50 kiz dio doktor tövbe tövbe kafamçokkarıştı
hissiyati kizmis böle bisey olabilir yasakkelime:uhm:

bizdende selam söyle... üzüldüm böyle olmaaına.. inşallah okadar çok yatmak zorunda kalmaz evinde bebişleriyle birlikte 9 ayı tamamlar

bizdende selam söyle... üzüldüm böyle olmaaına.. inşallah okadar çok yatmak zorunda kalmaz evinde bebişleriyle birlikte 9 ayı tamamlar

Tamam canım,sizlerin de selamını iletirim tek tek.Neyse ki hem liya'nın ,hem de bebeklerinin sağlık durumu iyi,önlem amacıyla yatacak doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…