- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
selam kızlar ben artık 17 haftayı tamamladım artvinli çok sevindim tatlım allah sana ikisinde sevgisini yaşatacak inşallah sağlıkla gelsinler bizm ailede de var ikiz 1 kız 1 erkek 18 aylık oldular konuşuyorlasr bile artık sende o günleri gör inşallah
şulecik minnacık bir kız geliyor sanada allah kucağında görmeyide nasip etsin sağlıkla gelsin bütün bebekler
yasecim senin doğum kaç temmuz diyor tatlım belki senin ağustos ada kayabilir normal doğum olursa artık buhafta öğrenirsin cinsiyetini gitçenmi bu hafta doktora
cnm afiyet olsun size kitaplıgını güle güle kullan artvınlı ne güzel bir kızın bir oglun olacak rabbım kucagına almayıda nasip etsin inşallah saglıklı bi şekılde ya 3 günüm kaldı benım okadar merak ediyorumkı cinsiyetını rüyalarıma giriyo artık bide oglum yada kızım die sevmek istiyorum çok streslıyım emınım gidip görünce rahatlıcam bebegımı :kedi:
artvinli avatardakı benım bebişin 11+5 tekı fotosu gerçi cep telefonuyla biraz dandık ama idare eder
Gerçektenmi maşallah canım ya.ama ne kadar net çıkmış,ben hiç bu kadar net göremiyorum sen nasıl yakalayıp çektin?CADIARZU
tşk. ederim froya Allah hepimize sağlıcakla minişlerimize kavuşmayı nasip etsin.şulecik ve artvinli gözünüz aydın, cinsiyetleri öğrenmişsiniz. Allah sağlıklı bir şekilde doğumunu göstersin inşallah bebişlerinizin...
şulecik minnacık bir kız geliyor sanada allah kucağında görmeyide nasip etsin sağlıkla gelsin bütün bebekler
Gerçektenmi maşallah canım ya.ama ne kadar net çıkmış,ben hiç bu kadar net göremiyorum sen nasıl yakalayıp çektin?CADIARZU
ARTVINLI9876, efim, esm_ckr, krikitos, muruvvet+, yase ama bebişlerim beni üzüyosunuz nerdesiniz bugun siz yawww :umursamaz:
yasecim senin doğum kaç temmuz diyor tatlım belki senin ağustos ada kayabilir normal doğum olursa artık buhafta öğrenirsin cinsiyetini gitçenmi bu hafta doktora
cnm bu fotograftan cep telefonuyla çekılen resim doktor bu pozisyonu yarım saatte aldı ense ölçümünde 11+5dik sence nasıl kızamı benziyo erkegemı kaydirigubbakcemile3 resimde parmakları bile sayılıyo tek tek aslında kulagı burnu herşeyi belli burda çıkmamıs
cnm bak bu resimde parmakları daha da belirgin opuyorumnanaktan
O zaman sen bu pozu ayrıntılı ultrasyon yapılırken çekmişsin.Maşallah ya gerçekten parmakları bile çok net çıkmış.Aama ben hiç anlamam cinsiyet tahminiden gönlüne göre olsun cinsiyeti inşallah.
Benim ayrıntılı ultrsyon yapılırken dr.çok gıcıktı,resim çekmeyi boşver zor bela gösterdi bizede:umursamaz:
artvinli tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi ev taşıdığımdan dolayı çok işim var bu günlerdebir an önce bitsede kurtulsam. iyi akşamlar herkese...
muzurperi sen anlarmısın ultrason fotosundan sence neye benziyomu kıza mı erkegemı gerçi farketmez ama 3 günun kaldı bi tahmınde bulunun istedim :kedi:
hımmmm çok tatlı ççoookk tatlı bi bebişe benziyoo
canım doktorlar bile tahmin edemiyoki benim imkansız
az kalmış allah gönlündekini versin
ama senin için içimden geçen erkek:asigim:
bizdende selam söyle... üzüldüm böyle olmaaına.. inşallah okadar çok yatmak zorunda kalmaz evinde bebişleriyle birlikte 9 ayı tamamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?