2010 Temmuz Anneleri : )

artvinli tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün

Amin canlarım rabbim cümlemize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarımızı inşallah.kaydirigubbakcemile3
muzurperi sen anlarmısın ultrason fotosundan sence neye benziyomu kıza mı erkegemı gerçi farketmez ama 3 günun kaldı bi tahmınde bulunun istedim :kedi:

Canım bebişinin ilk hareketlerini hissettiysen eğer nerede hissettin(kasıklarındamı,sağ veya sol tarafındamı)belki yardımcı olurum.ama benim içimdende kız geçti nedense bilmiyorumkismile
Merhaba...
Liyadora'nın sizlere selamı var.Dr.u hastaneye yatmasını uygun gördüğü için doğuma kadar hastanede kalacak.
Sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarsınız inşallah.opuyorumnanaktan

Canım benim ya rabbim kolaylık ve sabır versin inşallah sağlıkla yavrularını kucağına alacak,dualarım onunla.çoooooook öpüyorum liyacım seni ve yavrularını.kaydirigubbakcemile3

Tamam canım,sizlerin de selamını iletirim tek tek.Neyse ki hem liya'nın ,hem de bebeklerinin sağlık durumu iyi,önlem amacıyla yatacak doğuma kadar.

cnm sag tarafımda hissettim ama bu 2 haftadır kasıklarım acıyo hayırlısı olsun cnm ilk kez sen kız dedin hayılısı neyse o olsun opuyorumnanaktan

umutluu sana bu 3 gun banada 2 gun gecmıcek ben bebeğimin sğlığını çok merak edıorum ayrıntılı için sen hem sağlığını hem cinisyetını sende öğrenince bakalım topikte ne konuşacaz

yaww arkadaşlar ben beyaz tenlıyım ama benım göbek bi tüylendi tenım beyaz oldugu için tarzan gibi oldum bi anda kıllandım bide göbek delıgınn aşagısından başlayan çizgi olust baya belirgin göbişi tüylenen benım gibi tarzanlaşan varmı kaydirigubbakcemile3

geçmicek balım ya şu günler canım saglıklarını ve cinsiyetını ögrenınce daha çok konusuruz merak etme bu seferde kıyafetler bebek odası dogum heyecanı attıkları tepıkler oooo birsürü konumuz olacak inşallah opuyorumnanaktan

Canım sağ tarafında hissettiysen hareketlerini bebeğin erkek demektir.çünkü ben kızlarda ilk kasıklarımda hissettim hareketlerini,ama bu sefer ilk oğlumun hareketlerini solda hissettim,bir kaç gün sonra kasıklarımda hareket hissettim eşime demiştimki diğeride kız galiba,öylede oldu.hakkında hayırlısı olsun.

Tüylenmeye gelince,bende beyaz tenliyim,ve vucudum kıılı değildir.Ama benimde göbişim kıllandı,birde karın genişleyince dahada belirgin oluyor.doğumdan sonra eski görünümünü alıyor merak etme canım.kaydirigubbakcemile3

kahvaltı yapıyoruz kepek ekmek, peynir, zeytin ezmesi ve yumurta.
Bir haftadır iş yerindede yumurta yemeye başladım.

kahvaltı yapıyoruz kepek ekmek, peynir, zeytin ezmesi ve yumurta.
Bir haftadır iş yerindede yumurta yemeye başladım.

ben akşamları başladım kepek ekmeğe sabahlarıda normal ekmekten almm gerkeknleride alayım dıorumm opuyorumnanaktan ben hamılelığim süresince rafadan 1 yumurta yıorum hergun

iyiyiz bizde babamızı gönderdik heemeeeenn kkyaaa geldikopuyorumnanaktan

senın dersın yok mu bugun şekerim ne güzel ya iş olmasada erken kalkabılıorsun gerçi ben iş günleri kalkana kadar eziyet çekiyorum işgunu olmayınca hemen ayaklanıyorumm :) kocişin sabah sabah bu ne internet aşkı demiyormu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…