Merhaba...
Liyadora'nın sizlere selamı var.Dr.u hastaneye yatmasını uygun gördüğü için doğuma kadar hastanede kalacak.
Sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarsınız inşallah.opuyorumnanaktan
Artvinli gözün aydın canım.
Allah bebişlerini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
Prensine ve prensesine kırkbin kere maşallah. Allah'ım esirgesin.
Ne kadar güzel bir defa da hem kız hem de erkek evlada doyacaksın. Maşallah canım...
Allah sizleri hiç ayırmasın
artvinli tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün
muzurperi sen anlarmısın ultrason fotosundan sence neye benziyomu kıza mı erkegemı gerçi farketmez ama 3 günun kaldı bi tahmınde bulunun istedim :kedi:
Merhaba...
Liyadora'nın sizlere selamı var.Dr.u hastaneye yatmasını uygun gördüğü için doğuma kadar hastanede kalacak.
Sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarsınız inşallah.opuyorumnanaktan
Tamam canım,sizlerin de selamını iletirim tek tek.Neyse ki hem liya'nın ,hem de bebeklerinin sağlık durumu iyi,önlem amacıyla yatacak doğuma kadar.
Amin canlarım rabbim cümlemize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarımızı inşallah.kaydirigubbakcemile3
Canım bebişinin ilk hareketlerini hissettiysen eğer nerede hissettin(kasıklarındamı,sağ veya sol tarafındamı)belki yardımcı olurum.ama benim içimdende kız geçti nedense bilmiyorumkismile
Canım benim ya rabbim kolaylık ve sabır versin inşallah sağlıkla yavrularını kucağına alacak,dualarım onunla.çoooooook öpüyorum liyacım seni ve yavrularını.kaydirigubbakcemile3
Tamam canım,sizlerin de selamını iletirim tek tek.Neyse ki hem liya'nın ,hem de bebeklerinin sağlık durumu iyi,önlem amacıyla yatacak doğuma kadar.
umutluu sana bu 3 gun banada 2 gun gecmıcek ben bebeğimin sğlığını çok merak edıorum ayrıntılı için sen hem sağlığını hem cinisyetını sende öğrenince bakalım topikte ne konuşacaz
selam kızlar
yaww arkadaşlar ben beyaz tenlıyım ama benım göbek bi tüylendi tenım beyaz oldugu için tarzan gibi oldum bi anda kıllandım bide göbek delıgınn aşagısından başlayan çizgi olust baya belirgin göbişi tüylenen benım gibi tarzanlaşan varmı kaydirigubbakcemile3
iiyiz sen nasılsınn kızımızz nasıl :ecrin_bebek:
kahvaltı yapıyoruz kepek ekmek, peynir, zeytin ezmesi ve yumurta.
Bir haftadır iş yerindede yumurta yemeye başladım.
iyiyiz bizde babamızı gönderdik heemeeeenn kkyaaa geldikopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?