ben akşamları başladım kepek ekmeğe sabahlarıda normal ekmekten almm gerkeknleride alayım dıorumm opuyorumnanaktan ben hamılelığim süresince rafadan 1 yumurta yıorum hergun
bende tam tersi sabah kepek ekmek, öğlen ekmek yiyemiyorum. akşamda normal ekmek yiyorum.
Haftaiçi yumurta yemiyordum. Bu hafta başladım onada.
Süt içmiyorum bir kaç gündür.
Artık daha fazla kalsiyuma ihtiyacımız varmış.
Birde haftada bir kezde olsa balık yemek istiyorum ama bir hafta yersem iki hafta yiyemiyorum.
Badem, kayısı, ceviz falanda çok iyiymiş ama onlarıda yiyemiyorum.
Özelliklede cevizi hiç sevmiyorum.
Siz yiyormusunuz?
[ı]arkadaŞlar herkese gÜnaydın:))[/ı]
Gunaydın Kızlar,
Dun liyadora ile gorustum. Dr u hastaneye yatırmıs her ihtimale karsı 28. haftaya kadar hic kalkmadan yatacakmıs wc ye gitmesi bile yasak. Rahim agzında bir acılma durumunu asla yasamak istemiyorlar.
Dualarımız arkadasımızla..
Gunaydın Kızlar,
Dun liyadora ile gorustum. Dr u hastaneye yatırmıs her ihtimale karsı 28. haftaya kadar hic kalkmadan yatacakmıs wc ye gitmesi bile yasak. Rahim agzında bir acılma durumunu asla yasamak istemiyorlar.
Dualarımız arkadasımızla..
Eeee arkadaşlar nasılız bugün?
Ben bomba gibiyim bugün.Çok güzel bir kahvaltı yaptım.Güneş açtı havada bahar gibi bir gün.
Giymişim ince çorabımı elbisemi çekmişim çizmeleri yapmışım makyajımı da valla ne yala söyleyeyim aynada kendime ne zaman sonra çok güzel göründüm.
Eşim de hatun noluyoz diyo.Eeee napalım moral lazım dedim.Tabi göbüş yine yerinde:)))Ama olsun bana bu kadarı da yetti.Yaa giyinip süslenmek biz kadınlara moral valla.Hasta olup evde yatanlar kalkın saçınızı tarayın,makyajınızı yapın çok iyi gelecek.
Yaa yalnız çizmelerimin azıcık topuğu var ve arabayla gelmeme rağmen işe,sol bacağım kasmaya başladı güzel olucam derken akşama iki seksen yatıcam mı ne?
Merhaba...
Liyadora'nın sizlere selamı var.Dr.u hastaneye yatmasını uygun gördüğü için doğuma kadar hastanede kalacak.
Sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucaklarsınız inşallah.opuyorumnanaktan
maşallah canım sana burdaa da sıslı bır hava var soğuk değil ama tozlu dumanlı anlamadım içim bulandııı sabahta eşimle tartrıştıkkk kıskançç herüfff :) arabada serdar ortacı açtım dıe kıskandı allahım yaa kapattı gelene kadrda konuşmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıskandığı kişiye bakkk havada bunaltıcı zatenn orda olmak isterdımmm zemuszemus zemuszemus
Günaydınlar olsunn....
Burda da çok güzeell bir hava var...
Güneşli süper insanın içerde çalışası gelmiyorboshayallersmile
Sizler nasılsınız bakalım...
Bizde kahvaltı yaptık kızımla şimdi...
Kıpırdamaya başladı karnı doydu heraldezemuszemus
Herkesei öpüyoruzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?