ya o süpeer bir film benm eşim izlemedi bile onu bak dıyor adam sevgsinden neler yapıor kadın başkasıyla yatıorrr hemen unuttu kocasını dediii::):):) kadın milleti dedıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Yaa sorma kıskanıyolar şu tombiş halimizi bile:)Olsun kız bizi hala seviyolar demek ki:)
Biz de dün akşam Not:Seni Seviyorumu izliyoduk.Ordaki adama ne yakışıklı dedim vay sen misin diyen.Filmi izleyemedik sonunda:)))
Günaydınlar olsunn....
Burda da çok güzeell bir hava var...
Güneşli süper insanın içerde çalışası gelmiyorboshayallersmile
Sizler nasılsınız bakalım...
Bizde kahvaltı yaptık kızımla şimdi...
Kıpırdamaya başladı karnı doydu heraldezemuszemus
Herkesei öpüyoruzzz...
ben ömrü hayatımda balık yemezdım haileliğimde başladım tiksinmedım ama yedıkten sonra beni rahatsız edıor öğlenleri bende ekmek yemıorum hamurdan aldığımız kılocuklar bıze bebeğe gitmiorr makarnayı kestım yemıorum artık sebze ızgara ve haşlamaya ağırlık verdım
[ı]arkadaŞlar herkese gÜnaydın:))[/ı]
malesef ama evın içi ceviz dolu herkez ceviz ye ceviz ye die ısrar ediyorr gecenlerde yedım bıraaz ama hergün yiyemıorum
Gunaydın Kızlar,
Dun liyadora ile gorustum. Dr u hastaneye yatırmıs her ihtimale karsı 28. haftaya kadar hic kalkmadan yatacakmıs wc ye gitmesi bile yasak. Rahim agzında bir acılma durumunu asla yasamak istemiyorlar.
Dualarımız arkadasımızla..
günaydın herkese kızlar.
liya çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. inş. yavrucaklarını sağ salim kucağına alıcaksın dualarımız seninle.
Yaa yalnız çizmelerimin azıcık topuğu var ve arabayla gelmeme rağmen işe,sol bacağım kasmaya başladı güzel olucam derken akşama iki seksen yatıcam mı ne?
Günaydınlar olsunn....
Burda da çok güzeell bir hava var...
Güneşli süper insanın içerde çalışası gelmiyorboshayallersmile
Sizler nasılsınız bakalım...
Bizde kahvaltı yaptık kızımla şimdi...
Kıpırdamaya başladı karnı doydu heraldezemuszemus
Herkesei öpüyoruzzz...
Günaydın canımm..saolasın ...Sorma yaa maaşallah onlara...günaydın afiyet olsun sanada kızımızada
karınları oyunca nasılda kıpır kıpır oluyolar dimi yaaaa:dance::dance:
muhteşem bişe bu
hihoyyythihoyyythihoyyytoyyy yerim ben onuu sevindirik oldu annesi karnı doyuncaaa :):)
Günaydın, afiyet bal şeker olsun.
Burada hava kapalı :çok üzgünüm:
Kızlar bu arada bi kaç gündür Vişnesuyu yok girmiyor...
Merak ettim nedenini bilen varmıdır...
Herşey yolundadır inş..
ya o süpeer bir film benm eşim izlemedi bile onu bak dıyor adam sevgsinden neler yapıor kadın başkasıyla yatıorrr hemen unuttu kocasını dediii::):):) kadın milleti dedıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar herkese günaydın...
inşallah güzel birgün yaşarız..
öpüyorum hepinizi..
Kızlar bu arada bi kaç gündür Vişnesuyu yok girmiyor...
Merak ettim nedenini bilen varmıdır...
Herşey yolundadır inş..
evet benmde dıkkatımı çekti inşallah yoktur oda pzartesi gidiecktı sanırım kontorle benmde kontrolum yarınnn
vişneeee canımm doktora gittinmi napiosunn biliyomusun benim kızım olucakmış:))) peki senin?
Kızlar yaa bişeye kafam takılıyor ben sanırım puset ile ana kucağını karıştırıyorum...
ıkisi farklı değil mi birbirinden:))))
Yada almayı düşünüyormusunuz sizler...
Biraz araştırayım dedim de...
Aç karına en az 1 saat öncesinde çay, kahve, süt vb.yok. içtikten sonrada 2 saat kadar aynı şekilde içmiyorum.Kızlar bu demır hapını nasıl ıÇıyorsunuz?
[ı]tşk ederim canımm allah hepimizin yüzünü güldürsün [/ı]hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerle gelirsin sende inş..
çakıl merhaba canımmm nasılsınnnn
khiwa selam sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?