2010 Temmuz Anneleri : )

Vişne, nerelerdesin.
Bilge hastanesine gidecektin. Oraya gitmedinmi?
Bence oraya kadar geleceksen benim gittiğim dra gidebilirsin.
Ultroson cihazıda yeni 4 boyutlu muaynesi 40 tl.
Akşam 9a kadar dr orada.
Fuara gidecekmisin?

Canım bilge ve duygu hastanelerine gitmicem...
uzak kalıyorlar bana güzel ii hastane olabilir

Düşünme aşamasındayım şu anda.

Fuara gidicem inşallah..
Pazar günü çok kalabalık olur die düşünüyorum eşimle gitcektik ama
Yarın yada c tesi Allah izin verirse.

Ve sanırım bişey alamıcam :s :)[/QUOTE]

Sen şişli tarafındaydım sanırım. Uzak kalıyor doğru.

Bende c.tesi gitmeyi planlıyordum ama babamız çalıaşack sanırım pazara kalıcak gibi.
Sen vaktin varsa yarın git bence.

[ı]kızlar ben bu aralar sureklı rÜyamda gÖrÜyorum bebeĞımı sızede oluyormu [/ı]

Merhaba canım hoşgeldinn...
Biz iyiyizz saolasınn sen nasılsınn....
İşlerin mi yoğun..

Hoşbulduk canım...

Ben de çok şükür iyi sayılırım. Biraz moralim bozuk aslında... Sabah sabah eşim asabımı bozdu, moralim alt üst oldu...

Evet işlerim yoğundu canım daha şimdi bişeler yiyebildim.

cnm sag tarafta hissettim evet ama 2 haftaya yakın sag kasıgımda agrı ve gerilme var bunu anlamadım buda normal bi durumdur herhalde canım benım göbişimde çok tüylendi sinirlendim valla :roflol:

Capricanımmm nasılsınnnnnnn
Ğamyoncumusda iyidir inşallah.

Vişne'cim canım benim çok sağol iyi olamaya çalışıyorum çok şükür bu günümüze...

Gamyoncu da çok şükür iyi en son gittiğimizde keyfi çok yerindeydi herşeyi çok güzel dedi doktor amcası...

Sen nasılsın tatlım...

Her günümüze şükürler olsun canım ddedigin gibi..
Büyüyormuş dimi içimizde çok güzle bir duygu : ) :)
Bende iyiym Hamdolsun...
Sanırım tarihe geçicem cinsiyetini 5 aylıkken ögrenen hamile die

[ı]kızlar ben bu aralar sureklİ rÜyamda gÖrÜyorum bebeĞİmİ sİzede oluyormu [/ı]

Evet canım bana da çok oluyor.
Geçen gün kucağıma almışım beni emmeye çalışıyordu.Harika bir duygu çok tatlıydı yavrum benim.Bembeyaz bi oğlan çocuğu minicik ama tombiş.Aynı bana benziyodu sadece gözleri benim gibi mavi değil kahverengiydi.Yaa hemen doğsun istedim uyanınca.

Yaaa aşık oldum rüyamda bebeğime harika bişey...

---------ya kızlar bebek degilde ben bu gece hayr olsun hep pembe renk gördümm duvarları pembe pembe boyamışlar , sizce ne demektir ?

Her günümüze şükürler olsun canım ddedigin gibi..
Büyüyormuş dimi içimizde çok güzle bir duygu : ) :)
Bende iyiym Hamdolsun...
Sanırım tarihe geçicem cinsiyetini 5 aylıkken ögrenen hamile die

Büyüyormuş da kelime mi hem de nasıl maşallah kocaman olmuş düşünsene ilk gittiğimizde minicik bir noktaydı. Yüce rabbim ne kadar büyük gerçekten bu bir mucize her gün şükrediyorum Allah'a bu güzel duyguyu nasip ettii için...:Saruboceq:

Boşver canım yaa geç olsun temiz olsun. Bebişin sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da varsın cinsiyetini öğrenmeyelim. Ne fark eder kzı da bir oğlu da...

aman kuzu sıkma canını benmkıde bana küstü sabah sabah morali bozuk yolladı beni işee neymiş nie serdar ortacı dınledımm arabada küstüüüü hadi in dior iş yerıne yetşince indim kendıde bastı gıttı deli herüf bunnar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Rüyada pembe renk görmek, gereksiz bazı hayallerin peşinde olduğunuzu gösterir.

Rüyada pembe renk görmek, boş hayallerin peşinde olduğunuzu belirtir

Derin duygular, büyük aşk, neşeyi, sevinci, mutluluğu simgeler.

Rüyada pembe renkli bir sey görmek, çok iyimser bir kimse oldugunuza her seye olmus bitmis gibi bakarak hayati hiç umursamadiginiza isarettir. Rüyada pembe renkli bir sey görmek, hos görü ile tabir olunur. Pembe renkli bir elbise veya gömlek giydiginizi görmek veya basörtüsü veya kiravat gibi bir sey taktiginizi görmek, sikinti ve kederiniz oldugu halde bunlarin hepsini olgunlukla karsiladiginiza, bu seylerin hepsinin bir gün nasil olsa geçecegine hükmettiginize delalet eder.

Alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…